Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kidobta 3 gyerekének apját Kourtney Kardashian

Europress
Kidobta 3 gyerekének apját Kourtney Kardashian
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
9 év után szakított a pár, a férj féktelen bulizásai, alkoholproblémái miatt, valamint az utóbbi időben elkezdett találkozni exével is...

Már harmadik gyermekük érkezése előtt sem volt rózsás Kourtney Kardashian és Scott Disick kapcsolata, ugyanis már akkor külön aludtak. Ám a férfi megígérte, hogy a kis Reign érkezése után megváltozik, felhagy az ivással, a bulizással és tökéletes családapa lesz.

Kourtney Kardashian Scott Disick szakítás,scott disick alkoholproblémák,sztárok válás,

Ám úgy tűnik, hogy nem így lett. Sem a partizást, sem a túlzott alkoholfogyasztást nem hagyta abba. Ráadásul időközben elkezdett egykori párjával is találkozgatni, akivel még Kourtney előtt járt. Ezt pedig már a a 3 gyerekes anya nem tűrte tovább. Pláne, hogy míg ő a 3 gyerekkel - köztük a legkisebb, 7 hónapos kisfiukkal - otthon töltötte a július 4-i, függetlenség napját ünneplő hétvégét, addig a férfi dél-fanciaországi nyaralását töltötte az exével.

Szerinted Kourtney jól tette, hogy szakított Scottal?

Még több sztárhírért kattints IDE!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!