Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Palvin Barbi fejjel lefelé száguldott a város felett

Red Lemon Media
Palvin Barbi fejjel lefelé száguldott a város felett
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A magyar modell olyan bátor, amilyen szép: "Csak ennyit tudsz?" - kérdezte a fejjel lefelé repülő pilótától. Te ki mernéd próbálni a műrepülést, ha lenne rá lehetőséged?

Palvin Barbi bebizonyította, hogy a szépség és a vakmerőség gyakran kéz a kézben jár. A Red Bull Air Race budapesti versenyhétvégéjén a világhírű magyar modell beszíjazta magát egy műrepülő versenygépbe és nemhogy bátran vette a fordulatokat a levegőben, de még biztatta is a pilótát, hogy nyugodtan vállaljon be vakmerő manővereket.

A magyar szépség a Budaörsi Repülőtérről emelkedett a magasba, méghozzá az első ülésen ülve. A műrepülőgépet egy tapasztalt lengyel pilóta, Lukasz Czepiela vezette.

„Fantasztikus tapasztalat volt. Bár leszállás után remegtem és szédültem egy kicsit, örömmel kipróbálnám még egyszer. Mára azért ennyi talán elég, egy kész adrenalin bomba volt” – mesélte Barbi a landolást követően.

Annyira lazán vette ezt a sokak számára félelmetes küldetést, hogy a pilóta és utasa végig beszélgettek és viccelődtek több száz méterrel a föld felett.

„A repülés előtt úgy képzeltem, hogy olyan lesz, mint a hullámvasút, de ez az érzés összehasonlíthatatlan bármi mással. Néha biztattam a pilótát, hogy menjen még feljebb és trükközzön többet, sőt, viccelődtem is vele, hogy csak ennyit tud…? Erre úgy megpörgette a gépet a magasban, hogy többet nem szóltam” – tette hozzá nevetve.

Még a pilótát is lenyűgözte Barbi, aki a lehető legbátrabban viselte a néha gyomorforgató fordulatokat a levegőben. A modelltől nem áll távol a repülés világa: A Red Bull Air Race versenyeit eddig is figyelemmel követte, vasárnap is kilátogat a versenyre, hogy a magyar világbajnoknak, Besenyei Péternek szurkoljon.

Őrülten szenved Istenes Bence – és el is árulta, mitől…

Istenes Bence épp a Fülöp-szigeteken forgat, és egyre nehezebben viseli a dolgot.

Csak egy igazi Disney-profi tudja, ezek az ételek melyik filmben szerepeltek! Teszteld magad!

Biztos vagy benne, hogy elégszer láttad a kedvenc Disney-filmjeidet?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!