Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mi a közös Katalin hercegnében és Dobó Katában? Eláruljuk!

Mi a közös Katalin hercegnében és Dobó Katában? Eláruljuk!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Magyar és külföldi hírességek kampányolnak a számukra fontos ügy, a hospice ellátás mellett.

Katalin hercegné még terhessége alatt kezdett kampányolni a gyógyíthatatlan beteg gyermekek életének utolsó stádiumát megkönnyítő hospice ellátás mellett. Nem ő az egyetlen, aki népszerűségét arra használja fel, hogy egy jó ügyet népszerűsítsen. A briteknél például Hugh Grant is a hospice mozgalom támogatói közé tartozik. A Golden Globe-díjas színész 2001-ben veszítette el szeretett édesanyját a rák miatt, de az utolsó heteket együtt tölthette a család a hospice szakápolók segítségének köszönhetően. Hugh Grant azóta számos rendezvényen és interjúban hangsúlyozta, milyen sokat jelentett neki, hogy édesanyja méltóságteljes, viszonylag kényelmes és szeretetteljes módon búcsúzhatott el az élettől.


Hat nap futás a sivatagban – jótékonyságból

Van azonban olyan is, aki nem csak szavakkal áll ki a jó ügyért: az emberpróbáló expedícióiról híres Ranulph Fiennes a világ egyik legkeményebb futóversenyének tartott Marathon des Sables teljesítését vállalta, hogy ezzel is felhívja a figyelmet a hospice ellátás fontosságára. A brit kalandor 71 évesen nevezett a versenyre, amelyen 251 kilométert futott hat nap alatt a Szaharában – és több mint 40 millió forintnak megfelelő összeget gyűjtött a gyógyíthatatlan betegek ápolására.

Szintén a futóversenyeket tartja kiváló alkalomnak a jótékonykodásra olimpiai bajnok vízilabdázónk, Gergely István, aki már számos alkalommal jelent meg a Magyar Hospice Alapítvány sárga mezében.

„A pár hete megrendezett Vivicittá Városvédő Futáson 1,4 millió forintot gyűjtöttek össze jótékony futóink, amelyből 236 órányi segítséget tudunk nyújtani a gyógyíthatatlan daganatos betegeknek” – mondta Dr. Muszbek Katalin, a Magyar Hospice Alapítvány igazgatója.


Vannak, akik máshogy segítenek: Pataki Ági, az első magyar szupermodell, producer egy videót készített, amelyben 15 híresség – például Dobó KataDobó Kataszínésznő17cikk0galéria1videóMég több róla,Szellő István, Csányi SándorCsányi SándorSzínész4cikk0galéria0videóMég több róla, Várkonyi Andrea, Barabás Éva, Tatár Csilla, és Gianni – vállalt szerepet a hospice ellátás támogatására. „Mások egyszerűen az adójuk 1%-ának felajánlásával támogatják az alapítványunkat – így tesz például Szalóki Ági énekesnő, akihez a május 20-ai adóbevallási határidőig még bárki csatlakozhat” – tette hozzá Dr. Muszbek Katalin.

Nézd meg a megható videót!

Nem találod ki, melyik szuperdögös modellel flörtölt Leonardo DiCaprio - ők lesznek az új álompár?

A világsztár még csak pár napja szingli, máris rányomult a földkerekség egyik legszebb nőjére...

Napi horoszkóp május 29.: a Szüzek komoly kihívással szembesülnek, a Mérlegeknek a siker érdekében változtatniuk kell az eddigi taktikán

A hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!