Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A randi-app, ami a zenei ízlésed alapján találja meg a párod

A randi-app, ami a zenei ízlésed alapján találja meg a párod
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Erre vágytak a zenerajongók!

Ugye ismerős az a helyzet, amikor valakivel már pár hete randizol, szupernek tűnik minden, aztán kiderül, hogy olyan zenéket hallgat, amiktől te kiszaladnál a világból. Nos, az ilyen esetek elkerülésére találták ki a Bumble nevű randi-app új fejlesztését, ami zenei ízlésednek megfelelő párt talál. Vagy legalábbis ezt ígéri.

A kifejezetten nőknek készített alkalmazás a Spotifyt hívta segítségül abban, hogy a potenciális jelöltekről egyből kiderüljön az is, hogy olyan zenéket szeretnek-e, amiket te is kedvelsz. Szóval ezentúl ha a szingli pasik között keresgélsz a Bumble-ben, ezt is láthatod majd. Persze csak akkor, ha összekötöd Spotify accountoddal, amit azért rendszeresen használsz. Hiszen az app csak akkor tud összehasonlító elemzéseket végezni, ha van is mire alapoznia.

Ha igénybe veszed az app extra szolgáltatását, a jelöltek azt is látni fogják, milyen zenéket hallgattál az utóbbi időben, szóval csak óvatosan! Persze ha a srácok is aktiválják a kiegészítést, te is látni fogod, ők milyen számokat pörgettek oda meg vissza.

Keresnél zenei ízlés alapján pár?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!