Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Te felvennéd a férjed nevét? Így gondold végig!

Europress
Te felvennéd a férjed nevét? Így gondold végig!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ne a divattal foglalkozz, mert ezt a döntést fejben kell meghoznod.

Tükrözi, mennyire változik az identitásod

Akármilyen furcsa, már nem vagy ugyanaz az ember, mint aki néhány éve – vagy akár tizenöt perce. A téged érő hatások változást idéznek elő benned, ami természetes. Te érzed, hogy a döntés pillanatában mennyire állsz rá készen, hogy ezt a neveddel is kifejezd.

Milyennek találod a nevet?

Engedd szabadjára a gondolataidat és az érzéseidet: valld be magadnak őszintén, milyennek tartod a párod vezetéknevét. Mi jut eszedbe róla? Milyen asszociációid támadnak? Pozitívabb vagy negatívabb az eredeti nevednél? Szívesen viselnéd? Esetleg mindkettőt a magadénak tudnád érezni egymás mellett?

Egy néven a gyerekekkel?

Még ha nem is most rögtön tervezitek a családbővítést, érdemes megfontolni, hogy ugyanazzal a vezetéknévvel szeretnél-e élni, mint a leendő csemetéid. (Persze, a kötőjelezés opciója itt is játszik.) Sokan döntenek úgy a házasságkötéskor, hogy megtartják a lánykori nevüket, ám az első baba érkezése után átértékelik mindezt.

Beszéljétek meg!

Nagyon fontos, hogy ha már összekötitek az életeteket, nyíltan tudjatok beszélni egy ilyen fontos kérdésről – akkor is, ha kezdetben nem egyezik a véleményetek. Szerencsére többféle alternatíva közül választhattok, így biztosan lesz olyan, ami mindkettőtöket boldoggá tesz!


Te milyen döntés felé hajlasz?

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!