Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hogy nézi ki egy tökéletes kapcsolat a Facebookon?

Europress
Hogy nézi ki egy tökéletes kapcsolat a Facebookon?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mindannyiunknak van olyan ismerőse, aki folyton kiposztolja, hogy éppen mit esznek a szerelmével, merre járnak éppen, mennyire boldogok, sőt valójában mindent tudsz a kapcsolatukról, holott nem is találkozol velük személyesen.

Nos, párkapcsolati szakértők szerint, minél kevesebbet posztol egy páros, annál jobban mennek a dolgaik. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem szabad kitenni semmit, olvass tovább…

Két megjelenési mód van a közösségi site-okon, ami azt jelzi, hogy valami nincs rendben a párral:

A rosszabb:
Amikor az üzenőfalon veszekednek, ott teregetik ki a szennyest. Amikor egymásról cikis dolgokat osztanak meg, és megsértik a másikat. Ha összevesznek, azonnal kiteszik, hogy mennyire szemetek a férfiak/nők. Vagy például kiírják: „A pillanat, amikor rájössz, hogy a szerelmed elfelejtette az évfordulótokat” és hasonlók. De tudod, mit csinál egy normális pár, ha problémájuk van? Megbeszélik egymással! Ha valaki kipakolja minden sérelmét, a szíve mélyén nem biztos, hogy egyáltalán szereti a párját, az viszont tuti, hogy extra figyelemre vágyik.

Olvasd el ezt is!


A kevésbé rossz (de attól még rossz):
Amikor a látszólag szuperboldog pár rákattan az overshare gombra. Tudod, amikor hetente (vagy, ami rosszabb naponta) többször osztanak meg valami fantasztikus dolgot az ő boldog életükből. Ne legyél féltékeny rájuk, szakértők szerint ez leginkább túlkompenzálás. Ha boldog vagy és szerelmes, az életed minden területén megmutatkozik a harmónia, és nincs szükséged arra, hogy ezt mások orra alá dörgöld. Ha igazán szereted a pasidat, nem érdekel, hogy mások is lássák ezt, csak rá koncentrálsz!

Olvasd el ezt is!


Ne a Facebookon legyetek együtt, hanem a való életben!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!