Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hogy nézi ki egy tökéletes kapcsolat a Facebookon?

Europress
Hogy nézi ki egy tökéletes kapcsolat a Facebookon?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mindannyiunknak van olyan ismerőse, aki folyton kiposztolja, hogy éppen mit esznek a szerelmével, merre járnak éppen, mennyire boldogok, sőt valójában mindent tudsz a kapcsolatukról, holott nem is találkozol velük személyesen.

Nos, párkapcsolati szakértők szerint, minél kevesebbet posztol egy páros, annál jobban mennek a dolgaik. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem szabad kitenni semmit, olvass tovább…

Két megjelenési mód van a közösségi site-okon, ami azt jelzi, hogy valami nincs rendben a párral:

A rosszabb:
Amikor az üzenőfalon veszekednek, ott teregetik ki a szennyest. Amikor egymásról cikis dolgokat osztanak meg, és megsértik a másikat. Ha összevesznek, azonnal kiteszik, hogy mennyire szemetek a férfiak/nők. Vagy például kiírják: „A pillanat, amikor rájössz, hogy a szerelmed elfelejtette az évfordulótokat” és hasonlók. De tudod, mit csinál egy normális pár, ha problémájuk van? Megbeszélik egymással! Ha valaki kipakolja minden sérelmét, a szíve mélyén nem biztos, hogy egyáltalán szereti a párját, az viszont tuti, hogy extra figyelemre vágyik.

Olvasd el ezt is!


A kevésbé rossz (de attól még rossz):
Amikor a látszólag szuperboldog pár rákattan az overshare gombra. Tudod, amikor hetente (vagy, ami rosszabb naponta) többször osztanak meg valami fantasztikus dolgot az ő boldog életükből. Ne legyél féltékeny rájuk, szakértők szerint ez leginkább túlkompenzálás. Ha boldog vagy és szerelmes, az életed minden területén megmutatkozik a harmónia, és nincs szükséged arra, hogy ezt mások orra alá dörgöld. Ha igazán szereted a pasidat, nem érdekel, hogy mások is lássák ezt, csak rá koncentrálsz!

Olvasd el ezt is!


Ne a Facebookon legyetek együtt, hanem a való életben!

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!