Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mennyire bízol meg a párodban?

Mennyire bízol meg a párodban?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Töltsd ki a Groupama és a Joy kérdőívét, és megtudhatod! A kérdőívet kitöltők között egy kétszemélyes Chefparade főzőkurzust sorsolunk ki!

Manapság a bizalom egy olyan kincs, amit nagy becsben kell tartanunk. Sokszor bele sem gondolunk, hogy a bizalomnak valójában mekkora szerepe van a mindennapokban, és persze a párkapcsolatainkban, pedig épp ez az a tényező, ami igazán boldoggá teszi a közös életet.

Sok kapcsolatban előfordul azonban, amikor egy kicsit meginog a másikba vetett bizalom. Ennek rengeteg oka lehet: egy félreértelmezett üzenet párunk egyik nő ismerősétől, egy viccnek szánt megjegyzés barátainktól, vagy akár a gyakoribbá váló túlórák is felkelthetik bennünk a gyanút.
Veled is előfordult már, hogy ellenállhatatlan késztetést éreztél, hogy belenézz szerelmed Facebook profiljába, újonnan érkezett üzeneteibe? Kutattad már át a párod holmiját, bizonyítékot keresve a hűtlenségére?

Mielőtt, alaptalanul megvádolnád választottad, aludj rá még egyet és gondold át tiszta fejjel! Sokszor ugyanis először saját magunkban kell keresünk bizalmatlanságunk forrását! Gyakran az önbizalomhiány vagy az önbecsülésen esett csorba a kétkedés fő okozója. Ha a párunkba vetett bizalmunk meginog, egyre gyanakvóbbá válunk, elkezdünk féltékenykedni, és ezzel folyamatosan romboljuk kapcsolatunkat. Ahogy mélyül a viszony, jobban megismerjük a másikat, elkezdünk kötődni, és bizalmi szintünk is növekszik.
Ám ennek fejlesztése érdekében neked is tenned kell!
Gondolj csak bele, kapcsolatod elején, milyen lazán kezelted a másikat, megadva neki a személyes teret, nem vetted rögtön magadra, ha épp nem Te voltál a figyelme középpontjában, nem kezdtél el gyanakodni, ha a barátaival elment inni. Ha visszagondolsz, nem tűnik úgy, hogy kiegyensúlyozottabb volt a kapcsolatotok?

Minél biztosabb vagy a másikban, annál több teret tudsz adni partnerednek, így kapcsolatotok is kiegyensúlyozottabbá válik, és a közösen eltöltött idő valódi élmény lehet, mely megerősíti a köteléket kettőtök között, ezáltal pedig nagyobb biztonságban érezheted magadat!

Rövid kvízünkből most Te is megtudhatod milyen bizalmi szinten áll jelenleg a kapcsolatotok!
Sőt, ha kitöltöd a kérdőívet, egy sorsoláson is részt veszel!

A kérdőívet kitöltők között egy kétszemélyes főzőtanfolyamot sorsolunk ki, így kis szerencsével pároddal a Chefparade mesterszakácsaitól leshetitek el egy kiválasztott menüsor elkészítésének fortélyait!

Groupama-Joy közös Bizalmi teszt

{{{outlet 'results'}}}
>

>

Kitöltöm újra


JÁTÉKUNKVÉGETÉRT,
HAMAROSAN JELENTKEZÜNK A NYERTES NEVÉVEL!

JÁTÉKSZABÁLY

Ilyen szemöldök illik az arcformádhoz

A legjobb sztárszemöldököket vettük sorra, hogy kiderítsük, vajon kinek milyen fazon áll a legjobban.

15 ötlet, ami feldobja a nappalidat

Ezekkel a praktikus tanácsokkal bátran belevághatsz a nappalid újrafazonírozásába!

12 ex-sztárpár elmeséli, hogyan lehet a válás után is békében nevelni a közös gyerekeket

Ha valamiben, abban egyetértenek, hogy a dráma a filmvászonra való.

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!