Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 dolog, amit minden pasi vonzónak talál a nőkben

Europress
4 dolog, amit minden pasi vonzónak talál a nőkben
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Jó hír az elkeseredett szingli lányoknak, hogy a pasik többre vágynak egy szép arcocskánál, ha a nőkről van szó. Összeszedtük azokat a tulajdonságokat, amiket szinte az összes férfi vonzónak talál a csajokban!

Kedvesség
A legvonzóbb tulajdonság annyira egyszerű, hogy nem is gondolnál rá: ez pedig a kedvesség. Egy kutatásban a férfiak többsége ezt a választ jelölte meg, amikor azt kérdezték, mi a legfontosabb jellemzője az álomnőnek. És ez nem csak azt jelenti, hogy vele kell kedvesnek lenned, hanem mindenki mással is!

Olvasd el ezt is!Ha megteszed az első lépést
Már nem menő a jégkirálynőt játszani! Persze nem arról van szó, hogy szólítsd le az összes pasit, aki megtetszik, csak mondjuk vedd fel a szemkontaktust, vagy testbeszéddel jelezd, hogy érdeklődsz iránta.Optimizmus
Tudod, a srácok mindig azt mondják, hogy a „kisugárzás a legfontosabb”, ezért jól teszed, ha pozitívan, vidáman állsz az élethez! Egy felmérés szerint, ha hosszú távú partnert keresnek a férfiak, az optimista életfelfogás kötelező.

Olvasd el ezt is!Őszinteség
Egy olyan alaptulajdonság, ami mindenképpen kell ahhoz, ha boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatot keresel. Fontos, hogy a nagyobb dolgokban mindig elmondd az igazat, de apróságokban sem érdemes füllentened, mert ha egyszer kiderül, hogy nem voltál őszinte, a pasidat nagyon riasztja.Látod, nem az a legfontosabb, hogy milyen a hajad, mennyire kerek a popód, hanem hogy mennyire vagy vonzó személyiség!

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!