Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezért tilos az ex után nyomozni a Facebookon

Europress
Ezért tilos az ex után nyomozni a Facebookon
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Úgyis csak kiakadsz azon, amit látni fogsz – mondja a pszichológus.

Dr. Jesse Fox, az Ohiói Állami Egyetem munkatársa a párkapcsolatok és a Facebook kölcsönhatását vizsgálva arra a következtetésre jutott, hogy a volt párod profilját nézegetve egyszerűen nem járhatsz jól.

Olvasd el ezt is!

Az online kémkedés ugyanis csak elnyújtja a szenvedéssel teli időszakot, ami akár a jövőbeni kapcsolataidra is negatívan hathat.

A jelenség oka, hogy sokan megerősítés gyanánt „tévednek” az ex virtuális világának tájékára: látni szeretnék, hogy nélkülük már nem olyan boldog. Ennek azonban csak ritkán van nyoma.

Olvasd el ezt is!

Sőt, inkább az ellenkezője – tehát a fájdalom szándékos vagy direkt leplezése – jellemző. Ettől aztán a leselkedők még inkább szomjaznak a megerősítésre, s még gyakrabban klikkelnek ugyanoda… Ördögi kör, ugye?

Dr. Fox arra is rámutatott, hogy a párkapcsolatbeli vagy a Facebook-függőség már önmagában megnöveli ennek a veszélyét. Hát még a kettő együtt!


Te szoktál exekre kattintani?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!