Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Csináld ezeket a pasid nélkül, és erősebb lesz a kapcsolatotok!

Europress
Csináld ezeket a pasid nélkül, és erősebb lesz a kapcsolatotok!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ahhoz, hogy erősebbé és intenzívebbé váljon az egymás iránt érzett szerelem, arra is szükség van, hogy olykor külön utakra tévedjetek. Ezek például kifejezetten jót tesznek majd a párkapcsolatodnak:

1) Minőségi kapcsolatok külön
Minden héten szánjatok időt arra, hogy egymás nélkül töltsetek el egy kis időt más emberek társaságában. Ha jól szeretnétek érzeni magatokat egy kapcsolatban, arra is szükség van, hogy másokkal is legyen minőségi kapcsolatotok. Az is jó ötlet, ha évente egyszer-kétszer egy teljes hétvégét barátnőkkel, haverokkal terveztek be, és nem is hívogatjátok egymást percenként.


2) Legyen más-más hobbitok
Az szuper, ha hasonló dolgok iránt érdeklődtök, és szívesen futtok vagy tanultok nyelveket együtt, de kifejezetten jót tesz, ha megvannak a saját kedvenc tevékenységeitek. Magabiztossá tesz, ha valamiben csak te vagy jártas, és feldobja a kapcsolatotokat az a sok-sok új információ, amit egymással megosztotok.3) Olvassátok el a másik kedvenc könyvét
Sokkal jobban megismerhetitek egymást, ha elolvassátok azt a regényt, amiért leginkább odavan a másik. Ráadásul talán ezután több közös témátok lesz.Kipróbáljátok ezeket a tippeket?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!