Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

8 apróság, amivel magadba bolondíthatod az új pasidat

Europress
8 apróság, amivel magadba bolondíthatod az új pasidat
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Amikor összejössz valakivel, aki nagyon tetszik, és bizonytalan vagy, hogyan érez irántad, vesd be ezeket a trükköket, amik biztosan felgyorsítják azt, hogy beléd zúgjon!

1) Legyen a hűtődben mindig olyan ital és étel, ami az ő kedvére való. Ezzel az aprósággal könnyedén éreztetheted, mennyire figyelmes vagy!2) Készíts neki valami könnyű kaját szex után. Hiszen ezzel a húzással te leszel a tökéletes nő: szexistennő + konyhatündér egyszerre! (Ne aggódj, nem kell minden egyes alkalom után…)3) Lepd meg: nyiss ajtót például pucéran (vagy fehérneműben)!4) Legyél nyitott! Ha arról van szó, hogy egy új programot szeretne megmutatni neked, vagy új dolgot kipróbálni az ágyban, ne mondj rögtön nemet, gondold át a dolgot.5) Bánj úgy a barátaival, mintha a te barátaid lennének. Legyél kedves, és nyitott, hiszen ha őket megnyered, akkor már a pasi is félig a tenyeredből eszik majd.6) Tegyél meg neki apró szívességeket! (Persze ne hagyd magad kihasználni.) Például mosd el a tányérokat, ha hamarabb érsz a lakásába, mint ő, vagy vasald ki az ingeit.7) Küldj át neki napközben olyan e-maileket (ne minden egyes nap), amiről tudod, hogy érdekli, például a kedvenc sorozatának évadnyitó promó videóját, vagy vicces kisfilmet a kedvenc focicsapatáról.


8) Készülj fel a kedvenc focicsapatából is. Például, amikor meccset néz, mondj neki pár érdekes statisztikát vagy hírt a játékosokról. Meglepődik majd, és biztosan értékeli a dolgot!


Ugye, ezek nem járnak nagy energiabefektetéssel?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!