Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook
Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

4 dolog, ami mindenkivel megtörténik szakítás után

4 dolog, ami mindenkivel megtörténik szakítás után
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mindenkivel megtörténik (párszor), a forgatókönyv mégis mindig ugyanaz: nem érted miért történt, és azt hiszed, sosem leszel már boldog. És ezeken is biztosan túlesel:

1) Mindenhol az ő kocsiját látod:
Bár tudod, hogy az exed autója egy limitált kocsi, mégis mindenhol azt hallucinálod, hogy elhalad melletted. Utána persze azon kezdesz agyalni, hogy mit keres azon a környéken, és ki ült mellette, vajon egy másik nő?2) Egész nap inspiráló idézeteket olvasol:
Több órát is képes vagy eltölteni az Instagram előtt, és #love hashtagre keresel folyamatosan. Nagyjából naponta háromszor találsz olyat, amit mindenképpen ki kell posztolnod, ennek pedig a követőid nagyon-nagyon-nagyon örülnek...3) Meg akarod változtatni a külsődet:
Bármikor, ha a tükörbe nézel, azt érzed, hogy amilyen gyorsan csak lehet, meg kell változtatnod valamit magadon. Levágatnád a hajad? Vagy megelégszel egy hajfestéssel? Bármit is választasz, azonnal meg is osztasz egy új szelfit a közösségi oldalakon.4) Rákattansz a Facebook-ra:
Nyugodtan bevallhatod, hogy ilyenkor ha elmész egy menő helyre, vagy dögösen festesz egy ruciban, azt azonnal ki kell posztolnod, hogy az exed lássa, milyen bombaformában vagy. Sokkal aktívabb vagy, mint egyébként, többet kommentelsz és lájkolsz is!

Rád igaz volt valamelyik pont egy csalódás után?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!