Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Böngéssz a JOY Beauty channel videói között!
Legyantázta 3 éves kislánya szemöldökét: a netezők szétszedték az anyukát

Különleges dolog történik a testeddel, ha minden nap figyelsz a kollagénbevitelre

Különleges dolog történik a testeddel, ha minden nap figyelsz a kollagénbevitelre
Facebook
Twitter
Pinterest
Már fiatalabb korban fontos odafigyelni rá!
A cikk támogatója ShoppieGo

Oké, hogy sok vizet iszol, használsz hialuronsavas arckrémeket, és minden nap fényvédőben lépsz ki otthonról, de még ezen kívül is lehet tenni a fiatalos külsőért! És ez nem csak azoknak szól, akik átlépték az 50-et, hanem azoknak is, akik már betöltötték a 20-at, és még nem látják az öregedés első jeleit. Mert a megelőzés könnyebb, mint utólag változtatni!

A kollagén alapjáraton jelen van a testedben, folyamatosan termelődik, ám minél inkább telnek az évek, annál kisebb mértékben lesz ezt képes előállítani. Ráadásul az UV, a dohányzás és a túl sok cukorfogyasztás mind negatív hatással vannak rá, így sajnos előbb-utóbb muszáj pótolnod a kollagént - szigorúan a C-vitaminnal együtt, mert csak így tudja felszívni a szervezeted! Ha erre nem figyelsz oda, és megfeledkezel a kollagénről, sajnos a bőrödön, körmeiden, hajadon, és a bőrödön is látszani fog a nyoma, sőt, az ízületeid egészségi állapota is romlani kezdhet.

Kép
forrás: Mathilde Langevin on Unsplash

Épp ezért javasolják, hogy a 20. életéved után ideje a kollagént beépíteni nem csak a szépségápolásba, hanem az étrendkiegészítésbe is. A legjobb, ha olyan terméket választasz, amelyben a C-vitamin is megtalálható, ha pedig hialuronsavat is tartalmaz, még szuperebb a helyzet. Ez utóbbi ugyanis szintén a bőr rugalmasságát és a fiatalos megjelenést segíti elő, ám ahogy a kollagén, úgy ez is egyre kevésbé termelődik, így pótolni kell. A Collagen Beauty Shot például ebben segít: prémium minőségű halkollagén ampullái hialuronsavval, D-biotinnal, C-, B6-, és D3-vitaminnal dúsítottak, az ásványi anyagokról nem is beszélve! Használatával erősíted az immunitást, segíted a csontok, fogak, bőr, körmök és haj egészségét, ráadásul még a sejtjeidet is védi az oxidatív stressztől.

A kollagénnek egyébként több típusát is megkülönböztetik: van, amelyik a korábban említetteken segít, és a bőrödet, körmödet, porcokat segíti, míg olyan is, ami a méhlepény növekedéséhez járul hozzá a várandós nők esetében, vagy a csontok fejlődését, erősödését segíti. Általában ezek közül több típus keveredik egy-egy étrendkiegészítőben. Ennek kapcsán érdemes a RunCollg® hidrolizált szarvasmarha kollagénnel is megismerkedned, amiből természetesen nincs hiány C-vitaminból! Van ízesített változat is, napi egyszer fogyasztható, és a korral csökkenő kollagén szintjének pótlására szolgál.

Mint minden étrendkiegészítőnél, ha bizonytalan vagy (mert gyógyszert szedsz, van valamilyen betegséged, vagy babát vársz), érdemes a háziorvosoddal konzultálni, de általánosságban kijelenthető, hogy minden felnőtt számára jó választás. A fentieken túl segíti az alvást, a súlyod szinten tartását, az emésztésre is jótékony hatással van, és energikusabbá is tehet.

Ha pedig a szépségápolásban is bevetnéd, maszkok formájában is megtalálod!

És azt tudtad, hogy ezek a dolgok fiatal korban is ráncot okoznak?

Galéria / 6 kép

Hat dolog, ami fiatal korban is ráncokat okoz

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

7 frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép

Nosztalgiázzunk! Így néznek ki most a Barátok közt régi szereplői

Hihetetlen, hogy 26 éve indult a sorozat, ahogy az is, hogy már 3 év telt el az utolsó epizód óta.

Kép

A 10 legbrutálisabb halál a Harry Potter-filmekben

Bár J.K. Rowling történetének végén a jó győzött a rossz, azaz Voldemort felett, sajnos ezért súlyos árat kellett fizetnie Harry Potternek és barátainak.

Kép

10 káliumban gazdag étel, amivel szíved egészségét támogatod: a banánnál is hatásosabbak!

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép

Eddig azt hitted, hogy lehetetlen őket beszerezni? Elhoztuk neked a TikTok legfelkapottabb sminktermékeit!

Selena Gomez márkájáról álmodozol már egy ideje? Most pár kattintással a tiéd lehetnek a legmenőbb termékek!

Kép

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.