Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Milyen típusú a hajad? Ilyen sűrűn kéne mosnod!

Europress
Milyen típusú a hajad? Ilyen sűrűn kéne mosnod!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem mindegy a gyakoriság!

Sokan azt mondják, hogy naponta kell hajat mosni, mások a három vagy több napra esküsznek - középút gyakorlatilag nincsen. És állítólag tökéletes megoldás sem, mert nagyon sok részlettől függ, a te hajadnak melyik a legmegfelelőbb. Abban viszont tudunk segíteni, hogy a hajtípusodhoz milyen gyakoriság megfelelő, ami segíthet megtalálni a legjobb ritmus megtalálásában.

Sima vékony szálú haj

A sima és puha vékony szálú haj zsírosodik általában a legkönnyebben, ezért a profik szerint ezt érdemes naponta megmosni. Használj könnyű, volument adó balzsamot és sampont, így egész napra szép tartást tudsz neki adni.

Vastagszálú, sűrű haj

Ennél a típusnál még az is sok lehet, ha csak minden másnap mosol hajat, akár tovább is húzhatod a két hajmosás közötti időt. Arra azonban figyelj, hogy néha fésüld át a sörényedet rendesen, hogy a haj olajai a tincsek végébe is eljussanak. Azok a termékek a legjobbak számodra, melyek argán olajat, shea vajat tartalmaznak.

Zsírosodásra hajlamos haj

Lehet, hogy nehéz megállni, hogy ne moss mindennap hajat, de muszáj, inkább csak minden második napon tedd ezt meg. Hiszen ha naponta tisztítod a hajad, csak túltermelődik a faggyú, ami a zsírosodást okozza. A ritkább hajmosással be tudsz azonban állítani ennek a folyamatnak egy ritmust. Mindig csak a hajvégeket balzsamozd és válassz olyan kondicionálókat, melyek mentát, eukaliptuszt vagy teafa olajat tartalmaznak.

Most tényleg lebuktak: Párizsban romantikázott a hollywoodi sztárpár - talán végre elismerik, hogy együtt vannak?

Még mindig nem nyilatkozott szerelméről a két világsztár, pedig már 4 éve tart a dolog...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!