Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Próbáltad már a szalagtust? Szuperegyszerű elkészíteni

Próbáltad már a szalagtust? Szuperegyszerű elkészíteni
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Íme, az újabb trend, amit érdemes legalább egyszer követni.

Ha már unod az egyszerű, fekete tusvonalat, van egy jó hírünk. Most nagyon menő, ha feldobod egy kis extrával. Nem is kell hozzá különleges kézügyesség, csak egy kis fantázia és néhány színes tus.

Szerezz be minél színesebb, feltűnőbb tusokat, például fehéret, lilát vagy neon kéket. Miután kihúztad a szemedet cicásan fekete tussal, a kifelé vékonyodó, felfelé ívelő vége körül színessel rajzolj rá egy tekeredő szalagot.

Várd meg, amíg jól megszárad a fekete, és utána indulhat is a színes szalag rajzolás! Bármilyen magasan, szélesen, ívben kanyaroghat a minta. Sima fehérrel is jól mutat, de irtó jól néz ki a színátmenetes verzió is.

Olvasd el ezt is!

Ez a legmenőbb tustechnika mostanság!

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Szabad edzeni, ha megjön? Ez a fitneszes csaj tudja a választ!

Egy hónapban bizony van pár nap, amikor lehet, hogy még az edzés sem esik jól... Vajon ilyenkor szabad sportolni – vagy jobb a pihenés?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!