Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

7 dolog, amit a fodrászod szeretne, ha tudnál

7 dolog, amit a fodrászod szeretne, ha tudnál
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Van néhány olyan dolog, amit a fodrászod legszívesebben felírna a naptáradba, hogy ne felejtsd el, mielőtt legközelebb mész...

Ne késs, ne kapkodd a fejed amíg vágják a hajad, ne vakard meg a séródat, amíg be van kenve festékkel - ezeket már biztosan tudod. Na de mi az, amiről senki sem beszél, de a fodrászhoz menés etikettjének legfontosabb részei?

Azért ne felejts el hajat mosni...

Oké, hogy nagyon várod már a fodrászod ügyes kezeit, de semmiképp se egy hete meg nem mosott hajjal érkezz. Tiszteld meg azzal, hogy legalább előtte 1-2 nappal gyorsan átmosod a frizurádat, és úgy veteted kezelésbe.

Legyél türelmes!

Sose kérj olyankorra időpontot, amikor rohannod kell tovább, mert így a fodrászod is siettetve érzi magát. Ha türelmetlenkedsz, a hajad sem lesz annyira szép, mint kellene.

Fontos az őszinteség!

Ha valami nem tetszik, világosabb színt szeretnél, esetleg sötétebbet, netán még vághatna két centit, szólj neki, ne tartsd magadban. Tudod, néma gyereknek...

Légy nyitott!

Ha a szakember tanácsol valamit a frizuráddal kapcsolatban, érdemes megfogadnod. Jobb, ha tudod, hogy a barna hajadból sosem lehet egy lépésben platinaszőke, és ha a frufru nem állna jól, jobb nem kísérletezni vele.

Ha kíváncsi vagy még 3 fontos szabályra, !

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!