Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 beauty cucc, amit soha, de soha ne ossz meg mással

6 beauty cucc, amit soha, de soha ne ossz meg mással
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Bár a barátnőiddel mindent megoszthatsz, akad néhány olyan dolog, amit jobb, ha csak magadnak tartasz meg.

A kozmetológusok nem győzik hangsúlyozni annak fontosságát, hogy sminkjeid és eszközeid mindig tiszták maradjanak, különben csúnya fertőzéseket kaphatsz el rajtuk keresztül. Emellett jó, ha azt is megjegyzed, melyik sminkeszközeidet ne add kölcsön még egy kipróbálás erejéig sem másnak, akkor se, ha az illető a legjobb barátnőd vagy a tesód.

Arckrém

Mivel kézzel nyúlsz bele a krémes tégelybe, már az is épp elég gond, hogy a te kezeden lévő kis baktériumok belekerülnek, nem kell, hogy még másé is oda jusson.

Szempillaspirál

Még a legnagyobb buli hevében se jusson eszedbe a saját spiráloddal kiigazítani valakinek a sminkjét. Olyan szemfertőzést szedhetsz össze, hogy napokig fájhat a szemed.

Korrektor

Ha ecsetes, stiftes vagy kézzel belenyúlós a korrektorod, felejtsd el a kölcsönadást. Ezeket direkt a bőrfelületre viszi fel a használójuk, ami utána a tieddel érintkezik. Baci tanya!

Rúzs vagy ajakápoló

Na ne! Tudod, mennyi szájon át elkapható vírus és baktérium létezik?

Ecsetek

Az ecsetek szőrei között rengeteg kórokozó lapul meg. Akkor is, ha rendszeresen mosod őket (ami ugye kötelező), maradjon kizárólag a te használatodban.

Szájfény

A szájfények a legveszélyesebbek fertőzés szempontjából, ugyanis a tubusokban található levegő és a nedves anyag nagyon kedvez a baktériumok elszaporodásának.

Figyelj oda ezekre!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!