Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mit csinálj és mit ne szépségkezelés előtt, közben és után?

Europress
Mit csinálj és mit ne szépségkezelés előtt, közben és után?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Időnként engedd meg magadnak a kényeztetést, és fizess be egy testet-lelket feltöltő szépítő kezelésre, amitől a bőröd és te is újjá fogsz születni! Hogy miket kell kerülnöd, és mire számíthatsz? Segítünk!

Előtte:

 • Legalább egy órával előtte egyél: Nem jó, ha nagyon teli hassal fekszel be a kezelőszékbe, főleg ha épp hason fekve történik a kezelés. Ha degeszre etted magad, a meleg, és az illóolajok illata is kellemetlen lehet. Másrészt pedig az emésztés közben kutymorgó has kellemetlen pillanatokat okozhat.
 • Érkezz hamarabb: Nem árt, ha legalább 10 perccel a kezelés kezdete előtt megérkezel a helyszínre, hogy legyen időd átöltözni, mosdószünetre, megtalálni a pontos szobát, és a kezelést végző személyt. Sőt, bizonyos helyeken akár fél órával hamarabb is érkezhetsz, és igénybe veheted a jacuzzit, szaunát – a következő pontban kiderül, miért is jó ez.
 • Melegíts be: A jacuzzi és a szauna melegétől ellazulnak az izmaid, kitágulnak a pórusaid, és segít ellazulni a kezelés ideje alatt.
 • Beszélj a kezelést végző személlyel: Értesítsd az állapotodról, terhes vagy-e, fáj-e valami, allergiás vagy-e valamire, részesülsz-e épp valami speciális kezelésben, mire fókuszáljon és melyik területet kerülje el, illetve hogy kellemes vagy kellemetlen-e az erősebb nyomás.
Olvasd el ezt is!

Közben:

 • Vetkőzz le: A teljes meztelenség kizárólag a vendégen múlik. Ha kényelmetlennek érzed, masszázshoz nyugodtan fent hagyhatod a bikini alsót (a felsőt legalább kicsatolni tanácsos, hogy a háton ne zavarjon), arckezelésnél pedig fent hagyhatod a melltartót, és elég csak a pántját is lehajtanod. Mindig kapsz kezelőruhát, törölközőt vagy köntöst, ne félj hogy takargatnod kell magad.
 • Legyél kényelmesen: Helyezkedj el, szólj ha valami nyom, szorít vagy kellemetlen. Ne lepődj meg, ha a kezelő 10 percenként érdeklődik, nem fáj-e valamid, és megfelelő-e a kezelés intenzitása. Ettől függetlenül bármikor szólhatsz, félbeszakíthatod, kérdezhetsz vagy kérhetsz, ne szenvedj csendben!
 • Csendben maradhatsz: Zavar, hogy masszázs vagy arckezelés közben folyamatosan beszélnek hozzád? Hát akkor szólj hogy kicsit relaxálnál! A kezelő alapvetően csak szórakoztatni szeretne a csevejjel, illetve tájékoztatni arról, mit is csinál éppen, de teljesen megérti, ha szeretnél lehunyt szemmel elmélyedni a gondolataidban, nem te vagy az első, hidd el.

Utána:

 • Igyál vizet: Fontos, hogy hidratálj, a meleg italokat viszont legalább egy óráig mellőzd.
 • Kapj be valami harapnivalót: az akár 60-90 percig is eltartó kezelés kiszívhatja az energiáidat, ezért nem árt ha a táskádba bekészítesz valami energiabombát, müzliszeletet, gyümölcsöt.
 • Vigyázz a hideggel, meleggel: Masszázs után jót tesz egy kis szauna vagy jacuzzi, arckezelés után viszont kifejezetten nem ajánlott. Ettől függetlenül a kifejezett hideg egyik után sem javasolt, így ne ugorj fejest rögtön az úszómedencébe, hagyd, hogy az izmaid, pórusaid és a bőröd visszaálljon a normál állapotába.
 • Óvatosan az arcbőrrel: Ezt a kezelést végző kozmetikus minden bizonnyal elmondja majd, de nem szabad az érzékennyé vált arcbőröd sminkkel terhelned. A hámlasztás után még fokozottabban érzékeny lesz a bőröd, a napfény is bánthatja, szóval inkább bent pihenj utána.

Jó kikapcsolódást kívánunk!

Szépülj a Helia-D Herba-Kastélyban, próbáld ki valamelyik szépítő-kényeztető kozmetikai kezelésüket, kattints a részletekért!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!