Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

7 frizura, amit muszáj kipróbálnod másnapos hajra!

7 frizura, amit muszáj kipróbálnod másnapos hajra!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha azt gondoltad, csak a frissen mosott haj lehet csábító és stílusos, akkor tévúton jársz! A sztárok minden alkalmat megragadnak, hogy viseljék a következő hét hajviselet egyikét, de csak és kizárólag hajmosás előtt, hiszen ezek a stílusok csak a “másnapos” hajon állnak jól! Próbáld ki Te is valamelyiket!

A nem frissen mosott haj előnye tulajdonképpen abban rejlik, hogy sokkal gazdagabb a haj textúrája, könnyebben formázható, alakítható. Biztos Te is tapasztaltad már, hogy a friss haj annyira selymes, hogy szinte lehetetlen befésülni, befonni, mivel a hajszálak össze-vissza szálnak. Éppen ezért, ha a hajad egy-két napig nem mosod meg, a selymesség fokozatosan elkopik, így a hajszálak könnyebben tapadnak össze, ami lehetővé teszi a dús hatású copfok és fonatok elkészítést. Neked melyik stílus tetszik a legjobban?


1. A szupersikkes buborékcopf: divatőrülteknek kötelező viselet

Habár nagyon sikkes, egyáltalán nem nehéz elkészíteni ezt a hajviseletet. Egy gyors tupírozás után tűzz fel néhány tincset, majd az egész hajad fogd fel egy alsó lófarokba. Ehhez a stílushoz kötelező a hosszú haj, hiszen a sima lófarkat többször újra kell csurizni, hogy elérjük a “buborék-hatást”. Az így kapott részcopfokat aztán kicsit húzogasd meg és már is kész ez a trendi hajviselet!

A cikk folytatását ide kattintva olvashatod el.

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!