Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Gyorsan továbblépett: ezzel a fiatal lánnyal kapták lencsevégre Shakira volt férjét, Gerard Piquét

Shakira
Facebook
Twitter
Pinterest
Gerard Piqué a hírek szerint titokban egy 23 éves PR-hallgatóval jár, két hónappal azután, hogy Shakirával végleg szétmentek.

Az egykori álompár, Shakira Shakira Énekesnő 74cikk 7galéria 6videó Még több róla és Gerard Piqué júniusban jelentette be, hogy külön utakon folytatják, miután szárnyra keltek olyan hírek, miszerint a focistát rajta kapta az énekesnő egy másik nővel. A 45 éves kolumbiai sztár és a Barcelona FC 35 éves labdarúgója 11 évig éltek együtt és két közös kisfiúk született.

A szerelmük végét pedig egy közös nyilatkozatban erősítették meg, amely egyfajta bizonyítékot is adott arra, hogy Piqué már mást szeret. Egy külföldi lap értesülései szerint egy 23 éves fiatal lánnyal, Clara Chia Martival találkozgat pár hónapja, akivel a Kosmos nevű produkciós cégénél ismerkedtek meg.

Gerard és Clara hónapok óta együtt vannak. Diák, aki az irodájában is dolgozik, rendezvényeket szervez. Elhallgatták a kapcsolatukat, de a körülöttük lévők mind tudják, mi történik...A barátai segítettek neki titokban tartani a viszonyt, és törölték Clara közösségi média fiókjait is, hogy az emberek ne találjanak róla fotókat. Ez már önmagában azt mutatja, hogy komoly kapcsolatról van szó...

A két sztár kapcsolata állítólag nagyon rossz és a gyerekekért is menni fog a háború. Shakira Shakira Énekesnő 74cikk 7galéria 6videó Még több róla helyzetét súlyosbítja, hogy nemrég adócsalással vádolták meg.

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

Sztárok, akiket egy fiatalabb nő miatt hagyott el a párjuk

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!