Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Megérkezett a Luisa Spagnoli 2016. tavaszi-nyári kollekciója.

Megérkezett a Luisa Spagnoli 2016. tavaszi-nyári kollekciója.
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nézd meg galériánkban az idei tavasz-nyár legszebb szettjeit!

A Luisa Spagnoli 2016. tavaszi-nyári kollekciója a 70-es évek szabadságérzetére és frivolságára épül, a korszak ikonikus darabjai és színei XXI. századi újraértelmezésben tűnnek fel. A rojtos szarvasbőr mellény, trapéznadrág, miniruhák, hippi virágmintás anyagok, kaftánok, etno minták mind mind a legendás korszakot idézik.

A nyári kollekcióban a meleg színek dominálnak, mint a dohánybarna, konyak, homokszín, okker és az olivazöld.

Nézd meg a galériánkat>6 kép
Luisa Spagnoli 2016. tavaszi-nyári kollekció

A tavaszi cruise kollekció alapját ellenben a klasszikus tengerész motívum uralja: matrózcsíkos felsők, tengerészgombos blézerek, tradicionális piros-fehér-kék színvilágra épülő darabok.

Ahogyan már megszokhattuk a szupernőies divatház tervezőcsapatától az idén is egy új farmer szekvenciát komponáltak. A koptatott, világos farmeranyagot csillámos flitterréteggel dobták fel, amelyhez kontrasztos flitterbetétes polókat is terveztek több pasztell színben.

A casual darabok mellett a divatház zászlóshajójának számító elegáns vonal darabjaira is hatással voltak a 70-es évek stílusjegyei, forma- és színvilága. A nadrágkosztümök, ruhák és szoknyák korszakra jellemző sajátos jegyei előtünnek a modelleken.

Az alkalmi darabok között dominálnak az év színei a rózsakvarc és az égkék, a virágminták, a japánkertek világát idéző növénymotívumok, légies csipkék. A limitált kiadású alkalmi darabok földig érő, gyöngyökkel kivarrt sellősziluettre és görög istennők peploszaira emlékeztetnek, amelyek a legnagyobb volumenű eseményeken is magukra vonzzák a tekintetet.

Kép

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!