Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

„Az elmúlt egy év olyan, mintha három-négy év telt volna el” - interjú Fluor Tomival az idei Red Bull Pilvaker eseményéről

pilvaker
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A 2012-ben született Red Bull Pilvaker igazi közösségkovácsoló esemény lett, amely annak idején azzal a céllal „látta meg a napvilágot”, hogy a zenével és költészettel tisztelegjen a szabadságharc hősei előtt.

Talán ezért is olyan nagy fájdalom az országnak, hogy második éve kell nélkülözni a március 15-re tervezett kulturális eseményt, ahol a nemzeti ünnepen kívül a hazai rap legjobbjai és kedvelt előadóművészek kapják a főszerepet, méghozzá a ’48-as költők leghíresebb verseivel. Fluor Fluor rapper, énekes 7cikk 0galéria 2videó Még több róla Tomi, Aszavak forradalmának egyik állandó szereplőjét az elmúlt egy évről, az érzéseiről és persze a Pilvakerről is faggattuk.

Milyen érzés, hogy már második alkalommal kell nélkülözni az eseményt?

Idén még nehezebb, mint tavaly volt. Tavaly ez a kis közösség legalább a próbákra összejöhetett, együtt lóghattunk hetekig napi 7-8 órában. Ismered mindenki vicceit, hülyeségeit, stílusát, jó kis klikkek állnak össze, megbeszéljük kivel mi történt az elmúlt időszakban, egy igazai kis család vagyunk. Idén viszont ez sincs. Bár a tavalyi előadás elmaradt ugyan, de mi ugyanúgy próbáltunk, mint előtte bármelyik évben. Ha kívánhatnék, akár a próbafolyamatot is lenyomnám idén, de nyilván nem mondhatom a vírusnak, hogy helló, mi csak próbálunk. Most határozottan nehezebb. Ráadásul az elmúlt egy év olyan, mintha három-négy év telt volna el. Ennél ezért sűrűbb időszakaim szoktak lenni. Ebben is meg lehet találni a jót, de így, hogy tavaszodik, ez egyre körülményesebb. Főleg, amikor majd március 15-én ülünk otthon.

Egyre nagyobb teret nyer magának az online világ. Még azok a szakmák és események is kénytelen berendezkedni erre, amelyek eddig csak élőben voltak elképzelhetőek, például a koncertek. Lehet ehhez hosszútávon alkalmazkodni zenészként?

Lehet alkalmazkodni, de… A koncert lényege nem az, hogy elhangozzanak dalok. Én, ha koncerten vagyok, azt szeretném, hogy vigye le a fejemet a hangerő, hogy legyünk közel egymáshoz az emberekkel, hogy együtt ordítsunk a tömeggel. Attól, hogy online lemennek egymás után dalok, az nem lesz igazi koncert, így erre nem is szeretnék berendezkedni. Idén március 15-én Balázséknál a Rádió1-en legalább újra sok emberhez eljuthatunk, persze nem úgy, mint egy élő Pilvaker. Ők beszélgetnek, nosztalgiáznak egy kicsit, de talán olyanok is hallhatják a produkcióinkat, akik eddig nem ismerték az eseményt vagy a Pilvaker-dalokat.

A Pilvaker szinte családdá kovácsolt titeket. Hogyan tudtátok egymást segíteni az elmúlt egy évben?

Volt, akivel többet, volt, akivel kevesebbet beszélgetünk. Alapból van, akivel hetente összecsörgünk amúgy is, de vannak azok az arcok, akikkel csak a próbák sodornak össze minden évben. De velük is ugyanúgy haverok vagyunk, onnan folytatjuk, ahol előző évben abbahagytuk, ugyanaz az érzés megy tovább. Persze, ez idén más. Olyan, mint egy "zoomszülinap". Lehet webcamerán át is ünnepelni, de az együtt, egyszerre megélt élményeket semmi nem adhatja vissza.

Ha újra átélnétek a felülmúlhatatlan Pilvaker életérzést, akkor nézzétek meg a 2019-es koncertet:

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Kép

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?