Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Hódít a randi appok felhasználói között az „óvatos indítás”: egy párkapcsolati szakértő elmondta, mit is jelent ez pontosan

Hódít a randi appok felhasználói között az „óvatos indítás”: egy párkapcsolati szakértő elmondta, mit is jelent ez pontosan
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
Éppen csak összejöttél egy sráccal, dúl a szerelem. Mit teszel, posztolsz róla vagy még egy kicsit hallgatsz az Instagramon?

Biztosan neked is van olyan ismerősöd, akiről tudod, nemrég ért véget egy kimondottan hosszú párkapcsolata, ez azonban az Instagram-posztjai szerint nem igazán viseli meg, csupa boldog, szinglis fotót oszt meg magáról. Aztán egy nap mégis megjelenik előtted egy kép, amin csak két koktél és két kéz látható, de nincs odaírva semmi. Új párja lenne? Mi ez a titkolózás? A Tinder-szakértői szerint ezt - óvatos indításnak - hívják és egyre többen csinálják a kapcsolataik elején.

Ezt hívják „óvatos indításnak” egy párkapcsolatban

Az óvatos indítás tulajdonképpen arról szól, hogy a közösségi oldalaidon egy darabig még nem posztolsz komolyabban arról, hogy új párkapcsolatod van, maximum csak morzsákat hintesz el. Ennek vagy az az oka, hogy kimondottan introvertált, magának való személyiség vagy, aki nem szeret sokat elárulni, vagy egyszerűen csak nem vagy még biztos az új srácban és szakítás esetén nem szeretnél azzal „kínoskodni”, hogy törölsz egy csomó csókolózós fotót.

A közeli ismerőseid, a barátok, családtagok természetesen ismerik a párodat, előttük nem titok, hogy mi a helyzet, de a távolabbiaknak nem szeretnéd kiteregetni a magánéleted.

„Szerintem az óvatos indítás nagyon jó megoldás arra, hogy az ember ne érezze úgy, kipakolja a magánéletét az Instagramra. Előfordul, hogy annyira friss az egész, hogy még korai lenne szétkürtölni, szóval szerintem bőven elég néhány morzsát szétszórni a nyilvánosságnak. Így nem lesz senki, aki azon csámcsog majd, hogy kivel jöttél össze, miért jöttél össze és hasonlók. Ha pedig mindketten úgy érzitek, megtaláltátok, akik kerestetek jöhetnek tonnaszám a közös szelfik!” – osztotta meg a PureWow magazinnal tapasztalatait a Tinder párkapcsolati szakértője, Devyn Simone.

A szakember hozzátette, az óvatos indítás azért olyan népszerű, mert manapság már nagyon sokan ismerkednek online, aminek az az előnye, hogy olyanokkal találkozhatsz, akikkel egyébként soha nem hozott volna össze a sors. Ez azonban egy kicsit ijesztő is lehet, nem mindenki szeretné az új társát azonnal bedobni a mélyvízbe. Szóval ez a megoldás az új félnek is ideális, hiszen van ideje megismerni a másik köreit, anélkül, hogy hirtelen zúdulna rá minden.

Persze akadnak olyanok is, akik azért csinálják ezt, mert korábbi rossz élményeik miatt félnek attól, ez a kapcsolat sem marad tartós és mások esetleg emiatt kinevetik, kicikizik őket.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 5 kép

5 érzelem, amit a leggyakrabban összekeverünk a szerelemmel

Megnézem a galériát

Ha pedig még jobban belemélyednél a párkapcsolati témákba, akkor ezt is érdemes elolvasnod:

Galéria / 4 kép

Így tehetsz a párkapcsolati szorongás ellen

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Kép

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?