Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 25.: a Nyilasok végre kipihenhetik a heti hajtást, a Vízöntők önzetlenségükről tesznek tanúbizonyságot

Napi horoszkóp március 25.: a Nyilasok végre kipihenhetik a heti hajtást, a Vízöntők önzetlenségükről tesznek tanúbizonyságot
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is izgalmas üzeneteket tartalmaznak az egyes csillagjegyek, ma is sok mindent megtudhatsz tehát a csillagok állásából!

NAPI HOROSZKÓP március 25.

KOS (március 21-április 20)

Régóta motoszkál a fejedben a gondolat, hogy felkeress valakit, akivel korábban egy konfliktus helyzet vetett véget a jó viszonynak és megpróbáld rendezni a kapcsolatokat, vagy legalább a kérdéseidre választ kaphass tőle. Mielőtt azonban felhívod, vagy találkozol vele, tudnod kell azt is, hogy két esélyes a dolog. Nem biztos, hogy örömében a nyakadba fog ugrani, illetve úgy fog elsülni a beszélgetés, ahogyan azt eltervezted. Mivel azonban régóta nem hagy nyugodni a dolog, érdemes egy próbát tenned. Még ha nem is melegszik újra a közöttetek lévő viszony, talán a kérdéseidre választ kapva le tudod zárni és tovább tudsz lépni.

BIKA (április 21-május 21)

Úgy érzed, az eddigi munkafolyamatban szükség van egy kis változtatásra ahhoz, hogy új lendületet kaphass ahhoz, hogy végül pozitív eredményeket tudj felmutatni. Alaposan gondold át, honnan veszed ki a kockát és hova illeszted be, mert nem mindegy, hogy hirtelen felindulásból kikapsz egyet a toronyból, aztán jó eséllyel összedől az egész, avagy jól megfontolt lépésekkel állva hagyod az egészet. Ne olyasmin próbálj változtatni, amely veszélybe sodorja a sikert, sokkal inkább kisebb dolgokban érdemes gondolkodnod. Tartsd szem előtt, hogy nem mindig az óriási lépések azok, amikkel előbbre jutsz, néha az apróbbak és jól átgondoltak vezetnek eredményre!

IKREK (május 22-június 21)

Valami azt súgja, hogy nem a megfelelő irányba tart az életed. Motiválatlanságot érzel, nem nagyon tud már lázba hozni a munkád sem. Épp ezért eljött tehát az idő, hogy leülj, szembenézz a tükörképeddel és elgondolkodj, pontosan melyik ösvényen haladsz és mindez hova vezet. Amennyiben a végső konzekvencia az, hogy nem a legjobb az irány, igyekezz mihamarabb változtatni rajta és elindulni az általad helyesnek vélt vonalon. Majd út közben eldöntöd, hogyan mikor, melyik kanyarnál merre fordulj, most azonban vágj neki és változtass, ha szükségét látod!

RÁK (június 22-július 22)

Komoly kihívással szembesülsz a mai napon, amely nagy izgalommal tölt el, hisz pontosan az a személy vagy, aki ugyan szeret kiszámíthatóan élni, időnként vágyik az új élményekre, a kalandokra. Ne félj elvállalni, ne gondolkodj sokat, hisz olyan sikerélményben lehet részed, amelyre hosszú ideig emlékezni fogsz. Nyugtasd meg a környezeted, hogy teljesen tisztában vagy a veszélyekkel, pontosan tudod, hogy mit kockáztatsz, de ha soha nem próbálsz ki semmit, nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni. Add át magad az élvezeteknek, hagyd, hogy az adrenalin vigyen előre!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki számodra bántó kritikával illet, amellyel az első döbbenet miatt nem is igen tudsz mit kezdeni azon kívül, hogy rendkívülien fel vagy háborodva. Amennyiben azonban a sértődöttséged félre tudod tenni egy pillanatra, érdemes megvizsgálnod a helyzetet és jobban belegondolnod, hogy vajon volt-e az illetőnek bármi alapja arra, hogy ilyesfajta kritikát fogalmazzon meg veled szemben. Talán, ha kívülről tekintesz a szituációra, valóban Te is látod, hogy hol hibáztál, mivel azonban biztosan bűnről van szó, fogadd el a kritikus szavakat és igyekezz korrigálni, hogy a jövőben ne kerülj hasonló helyzetbe. Ne orrolj meg emiatt, inkább légy hálás, hogy nem egy olyan, számodra fontos személy látta meg, akinél ez nem tartozik az apró botlások közé!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyobb jelentőséget tulajdonítasz valaminek, ami nem biztos, hogy akkor problémát okoz majd, minden amennyire félsz tőle. Mivel rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, nem kell emiatt görcsölnöd és ennyire drámaian felfognod a helyzetet, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint oldd meg a hézagot, hogy az se neked, se másoknak ne okozzon semmiféle gondot, sem a közeli, sem a távoli jövőre nézve. Higgy magadban, bízz abban a tudásban, amelyet az elmúlt években sikerrel sajátítottál el és menni fog minden, mint a karikacsapás! Ha megpróbálod kicsit lazábban felfogni a helyzetet, lehet, hogy egyszerűbben fogsz tudni túllendülni rajta!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, emiatt sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét, vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan, vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Próbálsz valakit jobb belátásra bírni valamivel kapcsolatban, ám nagyon úgy tűnik, hogy az illető folyamatosan visszapattint magáról, mindenre akad ugyanis magyarázata, amellyel nem tudsz vitatkozni. Emiatt egy idő után be kell sajnos látnod, hogy nem biztos, hogy megéri az a sok-sok feleslegesen futott kör, amelyet érte teszel. Te a saját boldogdágodra koncentrálj, hisz azért vagy felelős. Amennyiben nem sikerül meggyőznöd, ne legyen emiatt kelkiismeret furdalásod, hisz mindent megtettél érte, innentől kezdve rá van bízva, hogy melyik utat választja!

NYILAS (november 23-december 21)

Hétvégére kellőképpen elfáradtál ahhoz, hogy bármiféle, nagyobb volumenű, Világ megváltó dologba kezdj. Ne is akard most megváltani a Világot, örülj neki, ha lesz annyi energiád, hogy befejezd a folyamatban lévő ügyeket, majd nyugodtan hátradőlj és feltedd a lábaid egy tejszínhabos forró csoki társaságában. Időnként neked is jár a lazítás, mert ebben a feszített munkatempóban nagyon hamar lemerül az ember és földi halandóként Te sem vagy szuper nő, aki minden feladatot maradéktalanul elvégez, összedob egy finom vacsorát, kitakarítja a házat és közben még meg is menti a Világot minden veszélytől.

BAK (december 22-január 20)

Hosszú idő után végre számodra fontos emberek is elismerik a teljesítményed, amely rendkívüli büszkeséggel tölt el, hisz most bizonyosságot nyert az, hogy noha nem mindig látszik, ennek ellenére igenis figyelemmel kísérik az utad, tetteid és szavaid nyomot hagynak bennük. Boldoggá tesz a tudat, hogy nem hiába fektettél annyi időt és energiát a számodra különös jelentőséggel bíró dolgokba, hisz most minden befektetés megtérülni látszik. Élvezd a sikert, fürödj a népszerűségben és igyekezz bezsebelni minden elismerést. Arra ügyelj azért, hogy el ne szállj nagyon, mert annál nehezebb lesz majd visszatérni a Föld nevű bolygóra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki, akivel hosszú ideje állóháborút folytatsz egy bizonyos ügyből kifolyólag, most egy más dolog miatt elgyengülni látszik, amely kiváló alkalmat ad neked arra, hogy learasd a babérokat és győztesen kerülhess ki a helyzetből. Mivel azonban Te közel sem vagy az a típus, aki ilyenformán szereti befejezni a konfliktusokat, amely módszerek korántsem nevezhetők tisztességesnek, ezúttal félreteszed minden sérelmed és segítő jobbot nyújtasz az illetőnek, aki nagyon hálás szívvel fogadja a segítséged. Nemes jellemre vall, amit teszel és ez most talán megoldást nyújthat a ti helyzetetekre is. Büszke lehetsz magadra, hisz a döntő mérkőzés közepén felsegítetted az ellenfeled, amikor megsérült!

HALAK (február 20-március 20)

Mások problémáit és bonyolultabb élethelyzeteit tekintve mindig pontosan tudod, mi a helyes irány, illetve merre kell menniük ahhoz, hogy el ne tévedjenek, a saját életedben azonban komoly akadályokkal küzdesz, hisz a saját bőröd viszed a vásárra ez esetben. Próbáld meg úgy élni a mindennapokat, hogy egy picit kívülről tekintesz a szituációkra, így talán jobban látszik, milyen tanácsot adnál magadnak, ha kívülálló lennél. Nyilvánvalóan nem vagy saját magad ellensége, olyasmit úgysem tennél, amely negatívan befolyásolná a Sorsod, hisz Te is a boldogságra törekszel!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!