Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 10.: a Mérlegek megvilágosodnak egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a Halak kiállnak magukért

Napi horoszkóp március 10.: a Mérlegek megvilágosodnak egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a Halak kiállnak magukért
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP március 10.

KOS (március 21-április 20)

Amikor elindultál az úton, pontosan tudtad, hogy nem lesz egy sétagalopp, rengeteg akadállyal és külső erővel kell majd megküzdened ahhoz, hogy elérd a célod. Mivel azonban egy számodra különös jelentőséggel bíró, fontos dologért küzdesz, így bármire hajlandó vagy azért, hogy véghez tudd vinni, amit elterveztél. Lesznek ugyan olyanok körülötted, akik nem vesznek komolyan, nem hisznek ugyanis benned és abban, hogy valaha sikerülni fog a nagy álmod, lesznek azonban olyan támogatók is, akik biztosítanak róla, hogy jó dolgokért harcolsz és hogy semmiképp nem szabad feladnod, mert megéri küzdeni! Te elsősorban magadban higgy, hisz ez lesz a fegyver ahhoz, hogy mindent elérj, amit szeretnél!

BIKA (április 21-május 21)

Nagy várakozással tekintesz azokra a dolgokra, amelyeken régóta dolgozol. A befektetett energia és idő szerencsére egyenesen arányos lesz az eredménnyel is. Esetedben bőven megtérül minden, amit rááldoztál és ez motiválhat a jövőre nézve is. Bár megpróbálnak majd befolyásolni, ne hagyd magad kizökkenteni, ha eltántoríthatatlanul mész az úton, nyugodt szívvel fogsz a végére jutni és méltán lehetsz majd büszke magadra, hisz önerőből eljutni idáig, nem mindenki képes!

IKREK (május 22-június 21)

Nem vagy az a szókimondó típus, nem szereted, ha különösebb ok nélkül, hirtelen a társaság közepén találod magad. Nem is vagy túlzottan exhibicionista, most mégis úgy hozza a helyzet, hogy szót kell emelned, ki kell mondanod hangosan a véleményed, noha magadban két kézzel tiltakozol ez ellen. Nem sok ilyen szituáció adódik, de ha igen, meg kell erőltetned magad és pódiumra kell lépned a saját érdekedben. Ne félj hallatni a hangod! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát!

RÁK (június 22-július 22)

Körvonalazódni látszik a fejedben az, hogy mit és hogyan kellene csinálnod ahhoz, hogy a végén jó eredménnyel zárd az általad megkezdett folyamatot. Van ugyan még benned néhány hézag, de ezekre csak akkor találod meg a válaszokat, ha elindulsz az úton. Vedd fel tehát a túrabakancsot, és rugaszkodj neki a feladatnak, mert a siker ott lakozik a részletekben, csak fel kell tárnod azokat. Ne görcsölj rajta különösebben, hisz a folyó folyik majd a saját medrében, anélkül, hogy befolyásolnád, vagy megadnád neki a folyási irányt.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz az út, amelyen elindultál, Te mégis valamiért úgy döntöttél, nekivágsz. Nyilvánvalóan azt is tudtad, hogy számtalan akadály lesz előtted, azt is, hogy rosszul is járhatsz, de mégis elindultál. Ha pedig már így döntöttél, tarts ki és bizonyítsd be a kételkedőknek, hogy nem vagy annyira meggondolatlan, hogy "hűbele" Balázs módjára fejest ugorj, a víz nélküli medencébe. Igen is megvolt rá az okod, hogy így dönts és amennyiben elhasalsz, neked kell majd a saját vérző sebeid árán megtanulnod, hogy máskor kétszer meggondold a dolgot, mielőtt egyszer nekivágsz. De a tapasztalat mégis a tiéd, nem másoké. Csak ezt tartsd szem előtt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy nagy munka kellős közepén vagy, de némi elkeseredéssel tölt el a tudat, hogy mennyit kell még tenned, mennyi áldozatot kell hoznod annak érdekében, hogy időre be tudd fejezni. Ha azonban nem azon görcsölsz, hogy mennyi van még előtted, talán könnyebben fog menni a munka, nem lesz örökösen az a teher a válladon, hogy minél gyorsabban dolgozz, különben nem leszel kész időben. Próbálj ettől elvonatkoztatni, gondolj arra, mennyit mindent tettél már érte és koncentrálj arra, hogy minél hatékonyabb legyél, mert ha leülsz és ilyen negatívumokon morfondírozol, csak a drága idődet vesztegeted.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy tűnik, felhúztad a redőnyt, beengedted a világosságot és rájöttél bizonyos dolgokra, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Most már pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megfelelően megold az egyenletet, amely eddig annyira tele volt ismeretlennel, hogy esélyt sem láttál arra, hogy valaha a végére érj. Ne tétovázz sokat, állj neki, mert most teljesen ideálisak a körülmények arra, hogy lezárj valamit, ami eddig nem hagyott nyugodni és álmatlan éjszakákat okozott. Indulj, mielőtt ismét besötétedik!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Azok közé az emberek közé tartozol, akik nagyon nehezen, vagy inkább egyáltalán nem mernek ellent mondani, csakis abban az esetben, ha valami tényleg kizárólag a hátrányukra válna. Most mégis olyan szituáció adódik, ahol határozottnak és egyenesnek kell lenned, itt az idő nemet mondanod valamire, amelyet nem csakhogy ostobaságnak tartasz, de nagyon veszélyesnek is látszik. Ha emiatt valaki megorrol rád, ne törődj vele, hisz ebben az esetben nem a népszerűségi indexed növelésén van a hangsúly, hanem elsősorban a saját érzelmi és fizikai biztonságodról!

NYILAS (november 23-december 21)

Eléggé el vagy mostanában foglalva, megállás nélkül futsz körbe a mókuskerékben. Úgy érzed, nem tudsz kiszállni, mert abban az esetben összeomlik minden körülötted, amit eddig felépítettél. Nem biztos azonban, hogy ilyen borúsan kellene a helyzetet látnod, az a bizonyos pohár ugyanis lehet félig tele is, ha pozitívan állsz hozzá. Ha szükséged van egy kis pihenésre, engedj meg magadnak egy-két napot, amikor töltődhetsz, inspirálódhatsz, ismét 100 %-os formába kerülhetsz, mert ennek így, hosszútávon semmi értelme nincsen. Épp ezért mihamarabb tudj le minden tennivalót a mai napra, hogy aztán átadhasd magad a hétvégének! Meglátod, jót tesz majd, ha kicsit töltöd az akkumulátorod!

BAK (december 22-január 20)

Olyan fordulóponthoz érkezett az életed, ahol bámennyire is nehezedre esik, el kell döntened, merre tartasz, mik a céljaid és hogyan kellene tovább lépned ahhoz, hogy sikeres és eredményes legyél abban, amit csinálsz. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a jelenlegi tevékenységed nem az épülésedre szolgál, ne erőltesd, mert nagyon gyorsan ki fogsz égni és hasznos dolgot már nem-igen fogsz tudni kihozni belőle. Ebben az esetben inkább lépj tovább egy olyan ajtó felé, amely tartogat még számodra valamit.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasmi történik veled, amely rendkívül nagy örömmel tölt el, végre bebizonyosodik az, hogy nem hiába fektettél bele annyi energiát, nem hiába áldoztad rá a szabadidőd, megérte a sok utána járás és várakozás. Most aztán élvezheted a gyümölcsét, nagy kanállal fogyaszthatsz belőle, de vigyázz, nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedved, irigyeid mindig is voltak és mindig is lesznek. A lényeg, hogy Te mindent megtettél és most ennek megfelelően alakult az eredmény is.

HALAK (február 20-március 20)

Most, vagy soha! Itt a megfelelő alkalom arra, hogy kiállj és ne hagyd magad elnyomni! Eddig Te voltál az, akire mindenki minden terhét rápakolhatta, most azonban, mikor már összeroskadni látszol alattuk, ki kell törnöd és meg kell mondanod mindenkinek, hogy nem magashegyi sherpának születtél, aki a hegymászók tonnás csomagját cipeli, hogy azok zavartalanul érhessenek a hegycsúcsra! Te is hegyet akarnál mászni és neked is nagyon jól jönne egy teherhordó, aki az összes zavaró, nyomasztó problémát tartja helyetted, ehelyett azonban megküzdesz egymagad velük, mert tudod, hogy nem lehetsz ennyire önző másokkal szemben. Hozd tehát a tudomásukra, hogy nekik sincs joguk a saját problémáikkal elnyomni téged!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!