Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 15.: a Skorpiók kreativitásukkal nyűgöznek le mindenkit, a Bakok komoly ügyben bizonyítják segítőkészségüket

Napi horoszkóp február 15.: a Skorpiók kreativitásukkal nyűgöznek le mindenkit, a Bakok komoly ügyben bizonyítják segítőkészségüket
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP február 15.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmi miatt aggódsz, amire abszolút nincs ráhatásod, így nem is tudod befolyásolni, épp ezért be kell látnod, hogy nincs értelme valamiért a tíz körmöd lerágni, ami már az elején eleve el van rendelve. Próbálj más dolgok felé nyitni és csak akkor áldozz erre a bizonyos dologra bármennyi időt és energiát, ha látsz egy halvány reményt arra, hogy felmutatható és fogyasztható eredményt tudsz majd a végén produkálni. Amennyiben azonban nincs esélyed arra, hogy sikerélményt szerezz, jobban megéri továbblépned és nem vesztegetned az időd felesleges dolgokra. Vedd észre az utadba kerülő lehetőségeket és ne félj élni velük!

BIKA (április 21-május 21)

Bár a mai napot nem így tervezted, mégis olyannyira föléd tornyosulnak a tennivalók, hogy nem is igen tudod, mihez kezdj velük. Mielőtt azonban ész és különösebb taktika nélkül fejjel rohannál a falnak, igyekezz logikusan felállítani egy fontossági sorrendet, amely a lehető leghatékonyabb és leggyorsabb lehet ahhoz, hogy maradjon időd egy kis pihenésre is, persze csak miután mindennek pontot tettél a végére. Nem ez az első eset, tapasztalataidból adódóan tehát pontosan tudod, hogy mit kell tenned, ne késlekedj tehát!

IKREK (május 22-június 21)

A jövődre gondolva szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, így azonban elkerüli a figyelmed egy igen fontos dolog, amelyet viszont csak most tudsz megoldani. Ha logikusan gondolkodsz és van a fejedben egy prioritási sorrend, rá kell jönnöd, hogy fontos ugyan a megelőzés, de nem érdemes ennyire előre dolgoznod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a jelenleg folyamatban lévő ügyeidnek pontot tudtál tenni a végére. Ne szaladj ennyire előre, arra koncentrálj, hogy most minden sínen legyen, pontosan annak érdekében, hogy semmiféle apró részlet ne kerülhesse el a figyelmed!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé monotonnak találod a jelenleg végzett tevékenységed, abszolút nem érzed magadénak a dolgot, épp ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy mihamarabb lezárd és végre olyasmivel foglalkozhass, amely érdekel és rejt némi izgalmat magában. Ne akard azonban minden eszközzel, két kézzel tolni a dolgot, mert így csak azt fogod elérni, hogy nemhogy előre haladnál, inkább hibát hibára halmozol majd, ez pedig kifejezetten hosszúra nyújtja majd a feladatot. Sokkal inkább érdemes végiggondolnod, hogyan tudsz a leghatékonyabban működni úgy, hogy az hasznos és lehetőleg hibátlan legyen, az lebegjen a szemed előtt, hogy végleg le kell zárnod a dolgot annak érdekében, hogy később ne köszönjön vissza egy váratlan helyzetben! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az az érzésed, hogy valami, amit régóta nagyon szeretnél elérni, egyre távolabb kerül tőled, szinte már hitevesztetten mész az úton, nem nagyon látod a végét és azt, hogy lesz majd egy olyan pillanat, amikor a célvonalban ujjongva ünnepelhetsz. Jóllehet, most megingott a magabiztosságod, feladnod semmiképp nem érdemes, elég hosszú távot megtettél már ugyanis annak érdekében, hogy elérd az álmaid és ha most hátat fordítva elballagsz, valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás és akaraterő! Próbálj egy kapaszkodót találni, amely segít abban, hogy ezt a bizonytalan időszakot átvészeld, de hidd el, nem mindig lesz majd ennyire lassú és monoton a folyamat, csak győzd kitartással!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem szeretsz egy találkozás után bizalmat szavazni embereknek, most azonban a legnagyobb meglepetésedre olyasvalakit sodor utadba az Élet, akivel az első pillanatban megtaláljátok a közös hangot, szinte azonnal ugyanazon a hullámhosszon gondolkodtok, így azt érzed, nincs okod arra, hogy bizalmatlan legyél vele szemben. Ez mind szép és jó, mindenesetre érdemes óvatosnak lenned, hisz soha nem tudhatod, mikor melengetsz kígyót a kebleden, csak okosan és tudatosan engedj embereket a bizalmadba férkőzni, hisz ha visszaélnek vele, annál nagyobb hasalás lesz belőle!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kisebbségi komplexusod miatt soha nem mered nyíltan felvállalni a véleményed, mindig attól tartasz ugyanis, mi lesz, ha nem tetszik a környezetednek, ne adj' Isten még a nép haragját is kiváltod vele. Így azonban soha nem fognak úgy tekinteni rád, mint egyenrangú partnerre, nem fogod tudni az akaratod érvényesíteni. Épp ezért most eljött az idő, hogy a sarkadra állj és hallasd a hangod! Vállald fel nyugodtan az álláspontod és az érzéseid, hisz Te is egyfajta értéket képviselsz! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ihletet kapsz, van egy jó ötleted, bontakoztasd ki tehát a kreativitásod, mert ebből valami olyan dolog sülhet ki, amire még a környezeted is ámulattal fog nézni. Használd ki a lehetőséget, mert most minden eszköz adott arra, hogy megvalósítsd a terved, csak igyekezz minél hamarabb nekifogni, mert lesznek, akik megpróbálnak utánozni és mindenáron elvenni tőled a sikert. Igyekezz kötélnek állni, legyél magabiztos és meglátod, egyszer mindenki rólad fog beszélni, persze pozitív értelemben!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, akivel azért kerülsz konfliktus helyzetbe, mert valami olyasmivel kapcsolatban próbálod meggyőzni, amely számodra szinte magától értetődő, ő azonban nem látja a fától az erdőt. Próbáld megérteni, hogy nem mindenki ért meg bizonyos dolgokat első nekifutásra, épp ezért légy türelmes vele és pontról pontra, logikusan magyarázd el neki, mi az, amit látnia kellene. Ha így sem sikerül, valószínűleg csak az idődet vesztegeted, nem érdemes olyasmit magyaráznod, amelyet úgy sem hajlandó megérteni, Te pedig feleslegesen okozol magadnak kellemetlen perceket. A lényeg, hogy megpróbáltad, így tiszta lelkiismerettel léphetsz tovább!

BAK (december 22-január 20)

Egy hozzád közel álló személy nagyon komoly dologban kéri a segítséged, Te pedig jóbarát lévén azonnal ugrasz és a felfegyverkezve állsz oda mögé, ezzel biztosítva arról, hogy természetesen mint mindig, ezúttal is számíthat rád. Nem biztos, hogy azok az igazán jó barátok, akik állandóan együtt lógnak, nincsen egy önálló gondolatuk sem, miközben kimondani sem merik egymás előtt féltve őrzött titkaikat sem. Te pontosan tudod, hogy mikor kell ott lenned neki, hogy mik az erényei és hátrányai melyeket, soha nem használsz fel a saját érdekeidben semmire, önzetlenül, teljes mellszélességgel kiállsz érte, ha a szükség így hozza. Hálásak lehettek a sorsnak, hogy ott vagytok egymásnak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valami olyasmi nyomja a lelked, amivel egyelőre nem tudsz mit kezdeni, még abban sem vagy biztos, hogy egyedül meg fogod tudni oldani a helyzetet. Épp ezért érdemes végiggondolnod, hogy ki az a személy a környezetedben, akiben megbízhatsz olyannyira, hogy ha elmondod neki a titkod, nem fog visszaélni a bizalmaddal. Ha megtaláltad ezt az embert, mielőbb mondd el neki, hogy könnyíthess magadon és talán olyasfajta tanácsot kaphass, amivel egyszerűen megoldhatod a problémát anélkül, hogy saját magad és az egészséged menne rá a dologra. Megoldás centrikusan gondolkodjatok, oszd meg őszintén az illetővel minden kételyed és hallgass rá, amennyiben tapasztaltabb ez ügyben nálad! Lehet, hogy a helyzet mégsem olyan drámai, mint amilyennek az első pillanatban gondoltad!

HALAK (február 20-március 20)

Túl magasra állítod másokkal szemben a lécet, olyasfajta dolgokat vársz el, amelyet nem tudnak és nem is biztos, hogy szeretnének teljesíteni. Emiatt időnként kellemetlen helyzetbe kerülsz, hisz nyilvánvalóan előbb-utóbb mindenki hangot ad nem tetszésének és lásd be, valahol igazuk is van. Büszke lehetsz arra, hogy egy maximalista, céltudatos ember vagy, de nem várhatod el másoktól, hogy erejükön felül megfeleljenek neked. Igyekezz mindenkit elfogadni úgy, ahogy van, hisz önmagában mindenki értékes ember, akiknek érdemes észrevenni azt a tehetségét, amivel a Sors megáldotta őt. Nem tudsz és nem is érdemes megváltoztatnod embereket és a Te szád ízére formálni őket. Légyél toleránsabb és hidd el, sokkal népszerűbb leszel!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!