Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 21.: a Bikáknak végre a romantikára is jut idejük, a Nyilasok a sikerről álmodoznak

Napi horoszkóp január 21.: a Bikáknak végre a romantikára is jut idejük, a Nyilasok a sikerről álmodoznak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

Napi horoszkóp január 21.

KOS (március 21-április 20)

Akad egy személy a környezetedben, aki hosszú ideje érvényesíteni tudja veled kapcsolatban az akaratát, úgy irányítva közben téged, mint egy marionett bábot. Mostanra azonban megelégelted azt, hogy a másodhegedűs szerepét játszod, itt az idő tehát a sarkadra állni és hallatni a hangod azokkal az emberekkel szemben, akik megpróbálnak elnyomni. Légy azonban óvatos, nem kell feltétlenül indulatosan vagy arrogánsan viselkedned, szofisztikált formában is tudathatod az érintett személlyel, hogy neked is van véleményed mindennel kapcsolatban. Igyekezz minél határozottabb lenni, hisz ez az az alkalom, amikor őszintén elmondhatod, hogy mi bánt. Ha nem léped át a tisztelet határát, hidd el, hogy megfogja érteni az illető is a mondanivalód lényegét!

BIKA (április 21-május 21)

A mai nap a romantika jegyében telik, a szerelmed ugyanis olyasfajta meglepetésekkel halmoz el, amelyek kifejezetten jót tesznek neked és növelik az önbizalmad. Pont jókor jötttek ezek a kedves gesztusok, hisz mostanában úgy érezted, nem vagy már a régi, ami a top formát illeti. Használjátok ki ezt a napot, a lehető legtöbb időt töltsétek együtt, hisz a hétköznapok rohanása kevésbé ad alkalmat a romantikára, ma pedig mindent pótolhattok. Nem kell különösebben nagyobb volumenű programokat szerveznetek ahhoz, hogy minőségi időt töltsetek együtt, egyszerűen csak beszélgessetek, tudjatok meg többet egymásról, nézzetek meg egy filmet, vagy bújjatok össze egy finom bor társaságában. Fordítsatok minőségi időt egymásra, hisz csak így tehetitek erősebbé a kettőtök közötti kapcsolatot!

IKREK (május 22-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki semmiképp nem tudja elfogadni az álláspontod egy bizonyos dologgal kapcsolatban, emiatt lépten-nyomon megpróbál fogást találni rajtad, olyan dolgokba belekötve, amelyek felett normál esetben csupán csak elsiklana. Mivel azonban úgy gondolod, hogy ez a személy túl fontos szerepet tölt be az életedben ahhoz, hogy elmérgesedjen a viszony, érdemes leülnöd vele, és megkérdezned, hogy pontosan mi bántja veled kapcsolatban. Amennyiben fontos vagy számára, ő is nyitott lesz arra, hogy megoldjátok a konfliktushelyzetet, hisz nem éri meg kockára tenni a közöttetek lévő jó kapcsolatot csak azért, mert egy bizonyos dologgal kapcsolatban nem osztjátok egymás véleményét!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta feladatot vállaltál magadra, amit mostanra megbántál, hisz rengeteg idődbe és energiádba kerül maradéktalanul megfelelni és olyan teljesítményt nyújtani, amit mindenki megszokott tőled, ám most már nincs visszaút, egyszerűen muszáj vagy végigvinni a megkezdett küldetést. Annak érdekében tehát, hogy mihamarabb végezhess vele és végre felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz erre az egyetlen dologra koncentrálni. A megfelelő tudás megvan benned, kellőképp tapasztalt vagy és pontosan tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, így nincs más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni az úton! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egyszerre több vasat tartasz a tűzbe, annyi helyen szeretnél helytállni, hogy szinte számodra is követhetetlen, hogy mikor, mit csinálsz. Így azonban megvan rá az esély, hogy valahol hibát kövess el, amit igen nehezen fogsz tudni feldolgozni, hisz a lelkiismeret furdalás lehet majd úrrá rajtad, hogy mi lett volna, ha jobban odafigyelsz. Ne feledd, mindenki hibázik, ám egyáltalán nem mindegy, hogy úgy teszi mindezt, hogy szinte készakarva kereste a bajt, vagy egyszerűen csak megbotlott egy ponton. Adj lejjebb a tennivalóidból, ne támassz olyan elvárásokat magad felé, ami garantáltan rosszul fog elsülni, sokkal inkáb a sikerélmény lebegjen előtted. Hidd el, a kevesebb néha több!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy tűnik, kissé túlvállaltad magad mostanában, annyi energiát használtál fel, hogy teljesen kimerültél és ezt a szervezeted is érzi. Mielőtt azonban az egészséged rovására menne mindaz, amit csinálsz, érdemes hallgatnod a jelzésekre és a mai napot a pihenésre szánnod, hisz Te sem vagy szuperhős, szükséged van arra, hogy időnként újratöltsd a raktáraid, hogy ne az legyen a sikertelenség indoka, hogy nem gazdálkodtál okosan az energiáddal! A mai nap tökéletes arra, hogy kialudd a fáradalmakat, hogy egy kiadós ebéd után ejtőzz egyet, vagy egy bögre forró csoki társaságában megnézz egy romantikus fimet. Meglátod, ha sikerül kicsit összeszedned magad, sokkal hatékonyabban megy majd minden!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, elakadtál egy bizonyos dologban, akármerre mozdulsz, nem tudsz tovább menni, így be kell látnod, hogy külső segítségre szorulsz. Keress a környezetedben egy olyan személyt, aki alkalmas a feladatra, kellőképp megbízhatónak tartod és nem fog visszaélni kiszolgáltatott helyzeteddel. Ezúttal sajnos nincs más választásod, mint teljes mértékig rábízni magad valakire, aki érti a dolgát és nem a sötét erdőben bolyong, hisz az nem segítség számodra. Ha ketten vagytok, sokkal előbb megtaláljátok a fényt az alagút végén, Te pedig hálás lehetsz az illetőnek. Csak arra vigyázz, hogy jól válassz megmentőt!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a környezetedben rendkívülien szimpatizál veled, minden fórumon kihasználva a lehetőséget, hogy imponáljon neked. Először nem tudod mire vélni a közeledést, hisz évek óta ismeritek egymást, azt gondolod, talán bebeszéled magadnak. Miután azonban huzamosabb ideje ezt tapasztalod, kezd téged is érdekelni a dolog. Adj egy esélyt az illetőnek, hogy bebizonyíthassa, igen is lehet közös jövőtök. Mivel eddig csak bizonyos szempontból ismerted, kezdj másként tekinteni rá, hogy megláthasd benne azt a bájat és vonzerőt, amely meggyőzhet erről. Lehet, hogy ebből hosszú távon szerelem lesz?

NYILAS (november 23-december 21)

Kicsit irigykedve nézed mások sikereit, szeretnél végre Te is a csillogásban megmártózni és érezni azt, hogy milyen valóban a dobogó legtetején állni. Még mielőtt azonban teljesen bezöldülnél, érdemes belegondolnod abba, hogy azok, akiktől jelen pillanatban a sikert irigyled, miféle akadályokkal küzdöttek meg ahhoz, hogy most ott tartsanak, ahol vannak. Jóllehet, ránézésre egyszerűnek tűnik csak úgy bezsebelni minden elismerést és ezáltal népszerűvé válni, de hidd el, mindennek van egy árnyoldala és ha tudnád, miféle áldozatokat hoztak és mennyi energiát, időt nem sajnálva küzdöttek, rögtön máshogy tekintenél a helyzetükre. Hidd el, a siker nem jön magától, azért neked is harcolnod kell, ennek érdekében pedig a kitűzött célodra kell koncentrálnod!

BAK (december 22-január 20)

A jövődre gondolva szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, így azonban elkerüli a figyelmed egy igen fontos dolog, amelyet viszont csak most tudsz megoldani. Ha logikusan gondolkodsz és van a fejedben egy prioritási sorrend, rá kell jönnöd, hogy fontos ugyan a megelőzés, de nem érdemes ennyire előre dolgoznod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a jelenleg folyamatban lévő ügyeidnek pontot tudtál tenni a végére. Ne szaladj ennyire előre, arra koncentrálj, hogy most minden sínen legyen, pontosan annak érdekében, hogy semmiféle apró részlet ne kerülhesse el a figyelmed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kendőzetlenül kimondod a véleményed valamivel kapcsolatban, amivel akaratodon kívül ugyan, de nagyon megbántasz valakit, aki magára vette a mondanivalód lényegét. Mielőtt azonban megsavanyodna közöttetek a viszony egy ilyen apróság miatt, mindenképp magyarázd el neki, hogy nem ellene irányult az, amit mondtál, Te csupán csak az álláspontodat fejtetted ki valamivel kapcsolatban, amely korántsem jelenti azt, hogy rá céloztál volna, vagy hogy őt akartad volna megbántani ezzel. Nem kell a jövőben sem titkolnod a véleményed, ebből a szituációból tanulva azonban legközelebb talán szofisztikáltabban is tálalhatod!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sok feladatot vállaltál magadra, mindenbe belekezdtél egy kicsit, nem számolva azzal, hogy lesz közöttük olyan, ami sokkal bonyolultabb annál, mint amilyennek elsőre látszott. Mivel azonban szorít a határidő, fogalmad sincs, mihez kezdj, joggal érzed úgy, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Az első kétségbeesés után próbálj higgadtan tekinteni a kialakult szituációra, hisz attól, mert mérgezett egér módjára szaladgálsz össze-vissza, még nem fogsz tudni megoldani semmit. Szedd össze a gondolataid, állíts fel egy sorrendet és annak alapján fejezd be egyiket a másik után. Menni fog, csak ne hagyd magad szétesni! Legközelebb érdemes jobban átgondolnod, miféle terheket veszel a nyakadba!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!