Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 2.: a Bikák folyamatban lévő ügyei a lehető legjobban alakulnak, az Ikrek magabiztosan állnak meg a saját lábukon

Napi horoszkóp január 2.: a Bikák folyamatban lévő ügyei a lehető legjobban alakulnak, az Ikrek magabiztosan állnak meg a saját lábukon
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Bár a mai nappal vissza kell szállni a mókuskerékbe, mégis érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

Napi horoszkóp január 2.

KOS (március 21-április 20)

Valakivel nem nagyon jössz ki a környezetedben, mert azt érzed, hiába vagy vele nyílt, őszinte és érdeklődő, minden fórumon zárt kapukba ütközöl. Találj egy közös érdeklődési kört, igyekezz máshonnan megközelíteni őt, hátha megérzi az ártani nem akarást, részedről. Próbálkozz, mert előbb-utóbb sikerülni fog áttörni a benne lévő gátakat és olyan kapcsolat alakulhat ki közöttetek, amely akár hosszútávon kedvező lehet. Meglátod, ha egyszer sikerül rábírnod a barátkozásra, ő is feloldódik majd!

BIKA (április 21-május 21)

Mostanában olyan dolgok történnek veled, hogy magad sem hiszed el, ennek a mesének bizony Te vagy a Hamupipőkéje. Nem mered elhinni azt, amit körülötted folyik, hogy a munkában, a szerelemben is minden jól alakul. Ne gondolj arra a kis bogárra a füledben, aki mindig aggodalmaskodik, mi lesz, ha mégsem sikerül, mi lesz, ha a végén a főhőst issza meg mindennek a levét. Ez a tündér mese most van adásban, éld meg a pillanatot és add át magad az érzéseidnek! Ha valami mégsem úgy alakul a későbbiekben, azért majd ráérsz akkor szívni a fogad!

IKREK (május 22-június 21)

Annyira magabiztos vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy már-már centiméterekkel elemelkedsz a földtől. Esetleg ha kicsit lejjebb ereszkedsz, látni fogod a körülményeket, azt, hogy min érdemes változtatni, mi az, ami még hézagos. Jelen pillanatban vannak, akik ferde szemmel néznek rád amiatt, hogy a nagy magabiztosság kicsit elszédített. Igyekezz minél őszintébb lenni, maradj önmagad, ne hagyd, hogy az események megváltoztassák a kommunikációs stílusod.

RÁK (június 22-július 22)

Valaki, a környezeteben kezdi átlépni az általad felállított és elhelyezett tolerancia küszöböt, Te pedig nagyon nehezen tudod megállni, hogy ezt ne tedd szóvá. Már-már irritál az, hogy önmagától nem jön rá arra, hol kellene megálljt parancsolnia és disztingválnia. Nem is érted, miért nyomul annyira, amikor Te gesztusokkal próbálod jelezni felé, nálad hol a határ és ő jóval túlfeszítette már. Úgy látszik, nem ért a gesztusokból, jobb tehát, ha világosan értésére adod, hogy eddig és nem tovább! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl nagy volumenű dologra vállalkoztál, amelyről első pillanatban még nem láttad, hogy mekkora áldozatokkal jár majd, mostanra azonban világossá vált, hogy nem lesz ez egy sétagalopp. Ha úgy döntesz, hogy nem merülsz benne mélyebbre, még nem késő visszafordulnod és levenni a válladról a súlyt, mielőtt összeroppansz alatta. Ha azonban van benned elég kurázsi és hiszel magadban, ne félj felvállalni nagyobb volumenű dolgokat is, hisz az a legfontosabb, hogy Te bízz magadban annyira, hogy meg tudod csinálni, amit bevállalsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Van, amire neked sincs ráhatásod, nem tudod saját akaratoddal és a jelenlegi eszköztáraddal befolyásolni. Épp ezért el kell tudnod fogadni, hogy vannak olyan dolgok, amiket az Élet alakít, hogy bármennyire is szeretnéd, nem tudsz erőfölénnyel élni felette. Ha már így alakult a helyzet, igyekezz a dolgok pozitív oldalát nézni, ha valami történik, ami nem tetszik, az nyilván okkal történik, pont azért, hogy tanulni tudj belőle, hogy le tudd vonni a megfelelő konzekvenciát és a jövőben másképp csinálhasd. Próbálj kicsit másként tekinteni bizonyos szituációkra és könnyítsd meg a saját helyzeted.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár nagyon szereted kiszámíthatóan élni az életed, nem mindig sikerülnek úgy a dolgok, ahogy azt eltervezted. Légy azonban optimista, ne add fel ilyen könnyen, ha valami nem jön össze első próbálkozásra, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy rá képes, sokkal inkább arról szól, hogy tapasztalatot kell még gyűjtened ahhoz, hogy végül megkaparintsd, ami jár neked. Ne gondolkodj negatívan, fuss neki még egyszer és aztán még egyszer, hogy biztosan sikerüljön megugrani az akadályt! Menni fog, csak hinned kell magadban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környzetedben, aki nem feltétlenül a javadat akarja, sokkal inkább érdekből legyeskedik körülötted. Ez eleinte idegesít, hisz ennél feltűnőbben már nem is csinálhatná. Ne foglalkozz vele, inkább azokra a dolgokra koncentrálj, amelyeket valóban fontosnak tartasz, ne fuss felesleges köröket olyanokért, akik soha nem úsznák át az óceánt, ha rólad lenne szó! Lépj tovább és keresd azoknak a személyeknek a társaságát, akik nem csupán haszonszerzés céljából vannak melletted.

NYILAS (november 23-december 21)

Csak azért, hogy bebizonyítsd valakinek, mennyire rátermett vagy egy bizonyos dologra, olyasmire vállalkozol, ami már nem feltétlenül tartozik a biztonságos kategóriába. Jól gondold meg azonban, hogy mik azok a veszélyek, amiknek kiteszed magad, amennyiben mások miatt fordítva ülsz a lóra, hisz az, amit most készülsz bevállalni, komoly kockázatokkal jár! Ne feledd, senki és semmi nem annyira hangsúlyos az életedben, hogy emiatt bajba sodord magad, légy önző és állj a fontossági sorrend elejére, mert ha folyton bizonyítani szeretnél, hogy bevegyenek a nagyok a grundon a csapatba, úgy járhatsz, mint a kis Nemecsek Ernő!

BAK (december 22-január 20)

Nem szeretsz egy találkozás után bizalmat szavazni embereknek, most azonban a legnagyobb meglepetésedre olyasvalakit sodor utadba az Élet, akivel az első pillanatban megtaláljátok a közös hangot, szinte azonnal ugyanazon a hullámhosszon gondolkodtok, így azt érzed, nincs okod arra, hogy bizalmatlan legyél vele szemben. Ez mind szép és jó, mindenesetre érdemes óvatosnak lenned, hisz soha nem tudhatod, mikor melengetsz kígyót a kebleden, csak okosan és tudatosan engedj embereket a bizalmadba férkőzni, hisz ha visszaélnek vele, annál nagyobb hasalás lesz belőle!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú ideje várod, hogy egy számodra eléggé bizonytalan helyzet megoldódjon, amely már régóta frusztrál. Egyszerűen kezdesz már besokallni a várakozástól és attól, hogy a pocsolya kellős közepén állsz anélkül, hogy bármifajta említésre méltó előrelépés történne. Épp ezért menj a dolgok elébe, állj a sarkadra, legyél határozott és tegyél azért, hogy megoldódjon a helyzet. Ne keserítsd a napjaid azzal, hogy egyfolytában azon kattog az agyad, hogy mi és miért nem történik. A bizonytalanságnál még egy negatív, de biztos válasz is jobb!

HALAK (február 20-március 20)

Egy eldurvult vita hevében valaki akaratlanul a lelkedbe gázol, ami igen nagy csalódást okoz. Nem vártad volna ugyanis, hogy egy olyan személy, akit magadhoz viszonylag közel állónak gondoltál, a saját igaza védelmében, mindenféle szándékosság nélkül, csupán a saját érdekei miatt ilyen övön aluli ütést visz majd be. Lehet, hogy ezután kissé nehéznek érzed majd a lábaid, de próbálj arra gondolni, hogy most a helyzet legalább igazolta, hogy nem mind arany, ami fénylik! Nem biztos tehát, hogy az a jó barát, akit Te annak szeretnél látni, inkább hagynod kell, hogy az Élet mutassa meg, ki az aki rossz idő esetén veled táncolna az esőben is, ahelyett, hogy fedezékbe vonul, nehogy vizes legyen!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!