Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 12.: a Bikák új helyzetbe kerülnek, a Szüzek új kapcsolatokra tehetnek szert

Napi horoszkóp szeptember 12.: a Bikák új helyzetbe kerülnek, a Szüzek új kapcsolatokra tehetnek szert
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Napi horoszkóp szeptember 12.


KOS (március 21-április 20)

Nagyon szeretnél egy bizonyos, számodra kényelmetlen dolgon mihamarabb túlesni, emiatt sürgeted a előre haladást minden egyes pillanatban. Ha azonban azt szeretnéd, hogy végül minden apró részlet hibátlanul legyen elvégezve, le kellene lassítanod, érdemes lenne összeszedned magad és eldönteni, mi is a célod pontosan: az, hogy pontot tegyél a végére a minőség megkérdőjelezhetőségével, vagy az, hogy végleg letudd az egészet és ne keserítse meg olyannyira a mindennapokat. Ha sikerült a mérlegelést követően eldöntheted, merre szeretnél menni, aszerint cselekedj! Csak rajtad múlik, melyik útvonalat választod!

BIKA (április 21-május 21)

Nem igazán találod a helyed egy új helyzetben, abszolút idegennek és amatőrnek érzed magad, emiatt egy kis frusztrációt és motiválatlanságot érzel. Semmi baj nincs ezekkel a szituációkkal, igyekezz megtalálni benne azokat a kockákat, amelyekből építkezni tudsz és amelyek segítségével valami maradandót alkothatsz. Ne add fel a legelején csak azért, mert nem megy elsőre úgy, mint a karikacsapás, ha van benned egy kis kitartás, nagyon hamar jönni fognak az eredmények, amelyek lendületet tudnak adni a továbblépéshez! Fel ne add az első utáni pillanatban, mert örökké bánni fogod!

IKREK (május 22-június 21)

Rengeteg dologgal foglalkozol egyszerre, mindenhol szeretnéd a maximumot nyújtani, ennek következtében lassan az őrület határára kerülsz. Most érdemes tehát mérlegelned, hogy érdemes-e ennyi mindenbe belevágnod, vagy sikeresebb lehetsz-e, amennyiben kevesebbet vállalsz magadra. Ne akarj ennyire görcsösen, ennyi fronton megfelelni, mert bármennyire is próbálod a végletekig hajtani magad, nem fogsz tudni mindenhol hibátlanul teljesíteni. Elsősorban azokat a dolgokat vállald fel, amelyeket csukott szemmel is el tudsz végezni, ennyi tevékenység közepette nincs ugyanis időd a tapasztalatszerzésre. Máskor, mielőtt igent mondasz bármire, érdemes szem előtt tartanod, hogy a kevesebb néha több!

RÁK (június 22-július 22)

Mikor már kezded feladni a reményt, hogy sikerülhet elérni valamit, amire olyan régóta vágytál olyan váratlan fordulat következik be, amely abszolút felvillanyoz, hitet és lendületet ad a továbblépéshez, ennek köszönhetően most már biztos vagy benne, hogy nem létezik lehetetlen. Most nem állhatsz meg, húzd magadra a mezt és indulj a pályára, mert bomba formában vagy ahhoz, hogy egyedülálló eredményt produkálj és a végén nagyon büszke lehess magadra! Ragadd meg az alkalmat, nem minden nap jön ugyanis ilyen lehetőség! Szerencsés csillagzat alatt születtél, az egyszer biztos!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elég fárasztó a mókus kerékben futni, az az érzésed, hogy egyszerűen akárhogy próbálsz, nem tudsz kiszállni, emiatt kezdesz megfásulni és kiégni. Mielőtt azonban ez bekövetkezne, érdemes elgondolkodnod azon, mit is szeretnél valójában: inspirációt gyűjteni és tovább menni, vagy jobbnak látod, ha megpróbálsz kilépni ebből az élethelyzetből és új dolgok felé indulsz. A döntés csak a tiéd, senki nem fogja tudni kimondani helyetted a végszót. Érdemes mihamarabb pontot tenned a bizonytalanság végére és elhatároznod magad. Amennyiben ez megtörtént, hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni! Csak rajtad áll, vagy bukik minden!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Pozitív gondolkodásodnak és „életigenlésednek” köszönhetően ma olyan emberekkel kerülhetsz közelebbi kapcsolatba, akikről azelőtt el sem merted volna képzelni. Érdemes nyitnod feléjük, mert ebből még akár komolyabb barátság is kialakulhat, esetleg akad majd olyan is közöttük, aki többet szeretne egy egyszerű jó baráti viszonynál. Nem érdemes azonban túl messzire szállnod a rózsaszín felhőn, mert ugyan nagyon szuper, hogy ennyien legyeskednek körülötted, de tartsd meg a méltóságod és szerénységed, ne dőlj be elsőre, ha valaki kicsit csábosabban tekint rád, mint mások. Egy hosszabb távú baráti viszony időnként sokkal többet tud érni egy rövid, mindent elsöprő, hurrikán szerű szerelmi kalandnál!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Felelősségteljes feladatot bíznak rád, amely első pillanatban nagyon megrémít, hisz azt gondolod, ezen most nagyon sok múlhat minden szempontból. Nem érdemes azonban begörcsölnöd, hisz ha minden porcikád átjárja a hibázástól való félelem, előbb-utóbb meg is fogsz botlani. Vetkőzd le ezeket a gondolatokat, hisz ha leveszed a nagykabátod, sokkal egyszerűbbé válik minden. A végén, a sikert ünnepelve pedig meg fogod látni, hogy nem volt érdemes annyira rettegni tőle. Bízz magadban és igyekezz magabiztos lenni, hisz a tudás megvan már benned!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, aki teljes meggyőződéssel áll a hátad mögött, hogy bármi adódik, ott lehessen, eltántoríthatatlan segíteni akarással. Nagyon jól esik neked ez a fajta törődés, ám időnként kissé tehernek érzed azt, hogy mindenről tudni szeretne, nagyon sokszor súrolva az indiszkréció határát. Jön, nyomul, mondja a magáét, helyetted próbál kimondani bizonyos dolgokat, mintha azért bérelted volna fel, hogy élje az életed. Noha nagyon hálás vagy ezért, finoman és szofisztikált hangnemben igyekezz a tudtára hozni, hogy ez most nem az a játszótér, ahol nincsenek határok, a saját sorsodat szeretnéd Te, magad kovácsolni, ha pedig bármiféle akadálynál szükséged lesz segítségre, ő lesz az első, akit megkeresel! Ha tényleg fontos vagy számára, meg fogja érteni!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan szituáció adódik, amely kissé kényszerhelyzetbe hoz, határozottságodról és talpraesettségedről kell ugyanis tanúbizonyságot tenned. Bár nem vagy hozzászokva, hogy ellentmondásokba ütközöl, most mégis úgy hozza a szituáció, hogy a hangoddal szerezz érvényt az igazadnak. Mindenki számára tedd világossá a véleményed, nem kell szégyellned, hisz az értékrended szerinti jó úton haladsz, épp ezért légy bátor és állj ki magadért! Jóllehet, a környezeted nincs ehhez hozzászokva, de időnként meg kell neked is mutatnod, hogy mire vagy képes, nehogy eltapossanak, mint egy száraz virágot!

BAK (december 22-január 20)

Az életednek egy olyan szakaszához érkeztél, amikor meg kell húznod egy bizonyos határvonalat ahhoz, hogy sikereket érhess el és maradéktalanul boldog lehess. Eleinte félelemmel tölt el a változás, a bizonytalanság érzése frusztrál, de próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ha soha nem lépsz előre, nem fogsz tudni új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodni! Az lebegjen a szemed előtt, hogy minden régi ajtó bezárásával olyan lehetőségek nyílhatnak meg előtted, amelyekről azelőtt álmodozni sem mertél volna! Ne félj az újtól, a változásoktól, időnként muszáj ilyesmiket eszközölnöd ahhoz, hogy végül tényleg boldog lehess!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Már a hét első napján olyannyira túlvállalod magad, hogy azt érzed, lassan gyülekeznek a viharfelhők a fejed felett. Még azelőtt próbáld meg rendezni a káoszt, mielőtt lecsap a vihar és bőrig ázol. Ne akard egy levegővétellel átúszni a medencét, mert belefulladhatsz a nagy igyekezetedbe! Lásd be, hogy Te is halandó ember vagy, akinek vannak mentális és fizikai határai! Zárd ki a téged érő ingereket, foglald rendszerbe a tennivalókat és ez alapján haladj végig a feladataidon, azok befejeztével pedig ne vállalj mára több kötelezettséget és légy hálás, hogy megúsztad a nagy esőt!

HALAK (február 20-március 20)

A környezeted kivételesen nagy tehetséget lát benned egy bizonyos dologgal kapcsolatban, épp ezért mindenki tőled kér segítséget. Ami téged illet, eleinte furának gondolod, hogy egy számodra teljesen természetes dologban állsz rendelkezésre, de szívesen segítesz mindenkinek. A többiek nagyon hálásak érte és az egekig magasztalnak, ennek ellenére igyekezz szerényen tenni tovább a dolgod, ne szállj el túl messzire, mert annál nehezebb lesz újra talajt fognod! Nyilvánvalóan szükséged van egy egészséges büszkeségre, hisz ebből táplálkozol és ez ad lendületet, hogy tovább kell menetelned az úton, de húzz meg egy határvonalat magadnak is! Munkádnak meg lesz a gyümölcse, segítőkészséged ugyanis busásan megtérül majd!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!