Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 20.: az Ikrek romantikáznak, a Szüzek sikerre viszik a terveiket

Napi horoszkóp augusztus 20.: az Ikrek romantikáznak, a Szüzek sikerre viszik a terveiket
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert izgalmas dolgokat üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Túl komolyan veszel valamit, ami miatt egyelőre kár agonizálnod, nincs ugyanis akkora jelentősége, mint amennyire aggódsz miatta. Koncentrálj a jelen helyzetre, a tőled telhető legnagyobb lendülettel rugaszkodj el, mert most sokkal fontosabb az, hogy kifogástalan munkát adj ki a kezedből. A jövő pedig bármit hozhat, nem érdemes kimatekozni, hisz bárhogyan alakíthatja az Élet, úgysem lesz befolyásod felette!

BIKA (április 21-május 21)

Számodra nagyon fontos dologért küzdesz, bármire hajlandó vagy azért, hogy elérd a célod. Miközben megállíthatatlanul menetelsz előte, ügyelj azonban arra, hogy ne essenek mások áldozatául a ténykedésednek, nem kell másokon keresztül gyalogolnod ugyanis ahhoz, hogy végül megkaparinthasd azt, amiről úgy gondolod, jár neked. Maradj minden körülmények között hű magadhoz, igyekezz korrekt versenytárs lenni, mert így sokkal
nyugodtabb lelkiismerettel állhatsz majd a dobogó legfelső fokán!

IKREK (május 22-június 21)

A mai napon minden adott egy romantikus élményre, olyasvalaki akad az utadba, aki az első pillanatban ugyan kifejezetten unszimpatikus, de második benyomásra eléggé imponál, ahogy megpróbál megnyerni magának. Amennyiben látsz fantáziát a dologban, érdemes egy esélyt adnod neki, légy azonban óvatos, hisz ha beleéled magad, benne lehet a bukás esélye is! Ne láncold rögtön magadhoz, mert futva fog menekülni előled! Csak okosan keverd a kártyákat!

RÁK (június 22-július 22)

Mindent tökéletesen kiszámoltál, nagyon gondosan figyelembe vetted a körülményeket, így magabiztosan futottál neki a magasugrásnak. Mivel azonban számtalan olyan befolyásoló tényező van, amit minden igyekezeted ellenére sem tudsz irányítani, így első nekifutásra nem sikerül megugranod ezt az akadályt. Ennek ellenére nincs okod kesergésre, ne gondolkodj azon, mi lett volna, ha másképp csinálod, csak arra fókuszálj, hogy a következő kísérlet sikerüljön! Mert hogy lennie kell egy következőnek is, különben örökké bánni fogod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szokatlan módon valami azt súgja, kígyót melengetsz a kebleden és az a személy, aki a segítőkész arcát mutatja, valójában saját önös érdekeit próbálja érvényesíteni általad. Légy résen, ne engedd kihasználni magad, határozottan tudasd az érintettel, hogy pontosan tudod, mi zajlik a háttérben és még azelőtt hagyd hátra ezt a fajta terhet, mielőtt kibontakozna az illető!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egészen eddig a napig nem merted elhinni, hogy a siker megmutatja magát, ma azonban mégis bőséggel megtérül a korábban, általad befektetett energia és fáradozás. Rendívül nagy lendületet ad az, hogy elérted, amiért dolgoztál és annyira szeretted volna. Ragadd meg a lehetőséget, hogy azoknak is megköszönd az eddigi segítséget, akik közreműködtek és hozzásegítettek ahhoz, hogy elérd a célod. Ünnepeld a barátaiddal, bajnokhoz méltóan a győzelmet!


MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindent pontosan kiszámítottál, jó előre figyelembe vetted a lehetséges buktatókat és nehezítő tényezőket, épp ezért nem is számítasz semmiféle váratlan eseményre. Mindig jó felkészültnek lenni, mint ahogyan most is megtapasztalod, hisz váratlan fordulat csavar egyet a helyzeten, ám neked van egy B-terved, nem tud kifogni rajtad ez sem. Ezzel ismét sikerül kivívnod a környezeted őszinte elismerését is, hisz igazi profik módjára viselkedsz, így méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Komoly felelősséget tesznek a válladra, amire egyáltalán nem számítottál a hétvégére. Az emiatt érzett frusztráció teljesen rányomja a bélyegét hangulatodra és közérzetedre, elég feszültté válsz, ami a környezetednek is feltűnik. Hidd el, attól, mert minden szembe jövőn kitöltöd a benned lévő feszültséget, jobb nem lesz a helyzet, maximum magadra haragítasz számodra fontos embereket. Tekints úgy a problémára, hogy neked ezt most mindenképp meg kell oldanod, zárd ki a külvilágot és csak erre koncentrálj! Hidd el, ha nem puffogsz egyfolytában, rá fogsz jönni, hogy nincs is olyan megoldhatatlanul nagy teher a válladon. Minden csak hozzáállás kérdése!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl sok mindenki problémáját veszed a nyakadba, ettől érthető módon úgy érzed magad, mintha kifacsartak volna. Egyfelől azonban nem kell mártírként mindenhol ott lenned és mindenkit megmentened saját magától, hisz te is halandó ember vagy! Másfelől nem tudod objektíven vizsgálni azokat az élethelyzeteket, ahol csupán kívülállóként tudsz véleményt alkotni. Harmadrészt, amíg mások problémáival foglalkozol, nem marad időd a saját életedre. Épp ezért, noha nagyon büszke lehetsz magadra, ám pont említett okoknál fogva igyekezz kevesebb terhet és felelősséget magadra vállalni, mert hosszú távon nem lesz jó sem neked, mások gondjait pedig képtelen vagy megoldani!

BAK (december 22-január 20)

Folyamatosan igyekszel mindenen rajta tartani a szemed, szereted, ha Te foghatod a gyeplőt. Ez azonban rendkívül fárasztó, hisz képtelenség egyszemélyben mindent,ennyire szoros kontroll alatt tartanod. Ne ragaszkodj görcsöen az elveidhez, próbálj lazítani, mert vannak dolgok, amiket úgysem tudsz irányítani. Maradj határozott, igyekezz magabiztosan viselkedni minden szituációban, váratlan helyzetekben viselkedj magabiztosan, mert ha ezeket sikerül megvalósítanod, nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani! Nem kell mindig, mindenről tudnod, elég, ha arra koncentrálsz, ami téged érint!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A teljesítményed tekintve örökké elégedetlen vagy, épp ezért hajlamos vagy az önvádra, ha valami nem sikerül, rendszerint elsőként lendíted magasba a karod, ha felelősség vállalásról van szó. Ez egyfelől nagyon nemes dolog, ám egy idő után hatalmas görcs lesz az életed, folyton arra koncentrálsz majd, nehogy hibázz. Hidd el azonban, földi halandóként Te sem vagy tökéletes, neked is megengedett a hibázás lehetősége! Ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretted volna, rá se ránts, igyekezz kijavítani, de nem kell a kétségbeesett bűntudatba menekülnöd, hisz bármilyen hihetetlen, ez másokkal is ugyanúgy előfordulhat! Élvezd az Életet!

HALAK (február 20-március 20)

Végre a végére érsz egy elég kimerítő és felelősségteljes dolognak, amely rengeteg energiát kivett belőled. Épp ezért alig várod, hogy átadhasd magad a hétvégi pihenésnek, hisz kezdtél már nagyon belefáradni a vesszőfutásba, mind fizikailag, mind pedig mentálisan. Most azonban nincs több kötelezettség, eljött az idő, hogy lazíts, hogy kikapcsolj, felejtsd el a munkát is a mai napra! Olyan elfoglaltsággal töltődj, amelyhez kedved van, mert ez a nap csak rólad szól! A feladatok megvárnak, életmentő ügyet ugyanis nem hagytál hátra, ráérsz tehát pihenés után visszaállni a mókuskerékbe!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!