Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 8.: Az útkeresés és újrakezdés napja

Napi horoszkóp július 8.: Az útkeresés és újrakezdés napja
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nézd meg ma is a horoszkópod, mert fontos üzeneteket tartalmaz a csillagok állása!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 8.

KOS (március 21-április 20)

Próbálsz egy számodra kényelmetlen helyzetből kihátrálni, kellemetlen döntést kell hoznod, amit a végsőkig igyekszel halogatni. Minél tovább igyekszel elodázni azonban a dolgot, annál fájdalmasabb lesz megtenni azokat a lépéseket, amelyek most még félelemmel töltenek el. Rázd le magadról ezt a fajta terhet, állj a sarkadra és tedd meg azt, amit meg kell tenned. Hidd el, utána sokkal nyugodtabb leszel!

BIKA (április 21-május 21)

Nagyon szeretnéd, ha a dolgok felgyorsulnának és végre minden folyamatban lévő ügyednek végére érhetnél, ez azonban egyenlőre várat magára. Mivel nem tudod befolyásolni a dolgot, így nem is érdemes felesleges köröket futnod ezügyben, minden halad majd a maga medrében. Attól mert körbe futkározol, csak jobban elfáradsz, de érdemi előrelépes nem fog történni. Te csak csinálj mindent úgy, ahogy eddig, ne siettesd a dolgokat, hidd el, ha nem görcsölsz rá, előbb véget ér, mint gondolnád!

IKREK (május 22-június 21)

Nagyon igyekszel a maximumot kihozni magadból, mindenben a tökéletesre törekszel. Ne engedd azonban, hogy maximalizmusod a saját életed és kapcsolataid rovására menjen. Néha engedni kell a huszonegyből és hagyni, hogy az sorsod alakítson bizonyos helyzeteket. Bármennyire is igyekszel, nem fogod tudni befolyásolni a történéseket. Tegyél meg minden tőled telhetőt és nyugtasd meg a lelekiismereted, hogy rajtad onnatól semmi sem múlik. Ne akarj mindent egyszerre, jobb a fokozatosság elvét betartani!

RÁK (június 22-július 22)

Az utóbbi időben megváltozott benned valami, emiatt szíved szerint kilépnél a szituációból. Mielőtt azonban meggondolatlan döntést hoznál, gondolkodj racionálisan és menj bele elméleti részletekbe. Csak azután cselekedj, ha mindent a legaprólékosabban megvizsgáltál. Ne hamarkodd el, mert a Te döntésed mások életére is befolyással lehet. Ha hirtelen felindulásból teszel meg valamit, később nagyon megbánhatod, ám akkor már elképzelhetően késő lesz visszacsinálni mindent.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A környezeted nem támogatja az elképzeléseid, emiatt nem nagyon tudnak veled együttműködve a segítségedre lenni. Amennyiben jó ügyet szolgálsz és biztos vagy a dolgodban, hagyd hátra a hitetleneket és járd a saját utad! Nem kell folyton másokba kapaszkodva menetelned, hisz ha hiszel magadban és a képességeidben, meg fogsz tudni bírkózni a nehezével. A többiek pedig csak ámulnak majd, hogy milyen sokra vitted!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ismeretlen vizekre evezel és bár jó úszónak tartod magad, nem biztos, hogy ezúttal sikerül átevezned a túlpartra anélkül, hogy ne esnél a vízbe, vagy ne akadnának egymásba a lábaid. Nem árt magaddal vinni valakit, akivel segíteni tudjátok egymást a rafting túrán, mert egyedül vízre szállni nem mindig életbiztosítás! Csak keresned kell valakit, akire rábíznád magad, akivel sikerült már kialakítani egy olyan kapcsolatot, ami 100%-os biztonsággal működik, még a nehezebb időkben is.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A saját fejlődésed érdekében időnként változtatnod kell bizonyos dolgokon ahhoz, hogy előre tudj lépni. Ne ragaszkodj görcsösen azokhoz a tényezőkhöz, amik csak hátráltatnak, vagy visszahúznak! Merj új dolgokat kipróbálni, új dolgokba belevágni, meglátod, rengeteg új élményt tartogatnak számodra! Csak be kell zárnod azokat az ajtókat, amik már nem hoznak semmi hasznot, egyúttal pedig ki kell nyitnod azokat az új ajtókat, amelyek sok-sok új lehetőséget rejtenek magukban. Ne feledd: aki mer, az nyer!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bármennyire is próbálod, nem tudod megtalálni a közös nevezőt valakivel, egy számodra kiemelten fontos helyzetben. Igyekezz az általad felállított logikai szálat lengetve megértetni vele, miért olyan fontos neked, ha sikerül véghez vinni. Amennyiben semmiképp nem akarja megérteni a Te álláspontod, ne vesződj vele, inkább a saját dolgodra fókuszálj, mert attól nem fogsz előrébb jutni, hogy céltalanul körbe futsz.

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyon koncentrálsz a munkádra, teljesen elfoglal, semmi másra nem marad sem időd, sem energiád. Lehet, hogy most sikert sikerre halmozol, de nem biztos, hogy hosszú távon kifizetődő lesz. Ha kiesel ugyanis a vérkeringésből, lemaradsz és mire feligyelsz, már elveszítettél embereket magad körül és nem fogsz tudni beilleszkedni a társaságba. Nem biztos, hogy érdemes a karriered oltárán feláldozni a barátaid. Még azelőtt melegítsd fel kihűlt kapcsolataid, mielőtt túl késő lesz!

BAK (december 22-január 20)

Azt hitted, előbb végzel azokkal a munkafolyamatokkal, amiken régóta dolgozol már, ennek megfelelően elég fáradt vagy, nincs nagyon türelmed ahhoz, hogy tovább küzdj. Most kell azonban megráznod magad, felállnod és továbbmenned, ne add fel, mert nem tudhatod, hogy egy lépéssel a célvonal előtt roskadt-e össze, vagy messzebb vagy még. Ha viszont a cél előtt fordítasz hátat, lelkiismeret furdalás és csalódottság fog majd emészteni, hogy mi lett volna, ha tovább mész! Ne add fel most, az erő legyen veled!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindenáron segíteni szeretnél valakin, nem tudod azonban, hogy pontosan mi az, amire jelen helyzetében a legnagyobb szüksége van. Kérdezd meg, miben állhatsz a szolgálatára, hogyan tehetsz érte bármit is. Légy azonban óvatos! Csakis addig takarózz, amíg a paplanod ér, a határaid ne lépd túl, egyetlen centiméterrel sem! Az illető így is értékelni fogja az érte folytatott heroikus küzdelmed, nem szükséges az áldozati bárány jelmezét magadra öltened. Maradj mindig ilyen segítőkész és az Élet az egekig emel majd!

HALAK (február 20-március 20)

Egy bizonyos helyzetben túl sokan próbálnak befolyásolni úgy, hogy egyszerűen nem hagynak szóhoz jutni, hogy elmondhasd a saját álláspontod. Értékeld a jó tanácsokat, de parancsolj megálljt mindenkinek, aki megpróbál rádtelepedni. Nincs szükséged arra, hogy valaki mindenáron szorongassa a kezed, tudsz ate egyedül is gondoljodni és döntést hozni. Értesd meg mindenkivel, hogy értelmes felnőtt ember vagy, aki nem szorul mások oltalmára!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!