A nap cikke

Szomorú tragédia vetett véget Kulcsár Edináék nyaralásának

Hamarabb véget ért a vakáció.

Még több olvasnivaló

Tudtad, hogy már Audrey Hepburn is imádta? Leggings-töri a kezdetektől napjainkig

Ha erre az 4 kérdésre IGEN a válaszod, el kellene menned a pasiddal párkapcsolati tanácsadásra

Nem menő már a macaron! Ez most a legnépszerűbb esküvői kajatrend, ami végigsöpört az Instagramon

10 dolog, amit még idén nyáron meg kell tenned

Ezen beájultunk! Havas Jon szőrméjének története egészen elképesztő!

Rangsorolva: ezek a legkedvesebb és a legrosszindulatúbb csillagjegyek

Ezt görkoris Cindy is akarná: Saint Laurent új cipőit látnod kell!

Egyperces párkapcsolati teszt: te és a pasid vajon átmentek rajta?

Nyílt levél annak, aki megerőszakolt

Nyílt levél annak, aki megerőszakolt
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Olvasónk küldte ezt a fájóan őszinte levelet, amivel sajnos sokan tudnak azonosulni nőtársai közül...

"Napok óta zaklatott vagyok, felindult, dühös és szomorú. Már aludni sem tudok, ezért gondoltam, ha kiírom azt, ami bennem kavarog, talán jobb lesz. Persze név nélkül. Annak idején se szóltam róla, majd pont most fogom felfedni a titkom! Ami azt illeti milyen jól is tettem. Az úszóedző ügye kapcsán ugyanis szembesültem az összes negatív véleménnyel, amivel csak lehet a nemi erőszakkal kapcsolatban. Igen, én is ennek vagyok áldozata, túlélője, kinek hogy tetszik jobban. És amikor megtörtént a szörnyűség én nem szóltam róla senkinek. Vagyunk ezzel így páran, Magyarországon szerintem több ezren is lehetünk. Velem 16 éves koromban történt meg, az volt az első szexuális élményem, de tulajdonképpen nincs jelentősége az életkornak. Tök mindegy kit hány évesen ér a trauma. Az én szörnyem egyedül volt, de így is épp elég fájdalmat okozott. Én is elájultam közben, már akkor, amikor a sötét utcán hátulról megtámadott és egy zsineget tekert a nyakamra. Abban a pillanatban azt hittem ez vége, most meghalok. Nem úgy lett. Éles fájdalomra tértem magamhoz, ez jelentette szüzességem elvesztését és a visszatérést az életbe. Aztán valahogy vége lett, az meg elfutott, otthagyva engem. A többire nem emlékszem, meg az azt követő három évre se nagyon. De tényleg! Beugranak részletek, hogy meghíztam és rossz tanuló lettem. Abbahagytam a sportot és csak otthon gubbasztottam. Aztán hozzámentem az elsőhöz, aki velem szembe jött, mindegy ki volt, csak essünk már túl ezen az egész férfi-nő ízén. Persze tudat alatt magamhoz vonzottam egy olyan férfit, aki semmibe vett, megalázott, ráadásul ütött is. A nem létező önbecsülésemnek jó volt az is. Tíz évem ment rá, de végül sikerült tőle elválnom mielőtt még mielőtt agyonvert volna, és elhatároztam, hogy új életet kezdek. Egyik terápiáról mentem a másikra csak, hogy kevésbé nyomorultul érezzem magam. Aztán jöttek a gyógyszerek, meg a függősség, ami velük jár. Öngyilkossági kísérletek, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Végül rátaláltam egy különleges gyógyítóra, aki segített valamennyire kimásznom a gödörből.

Ennek már harminc éve. Igaz ez még nem ötven, de bennem még mindig nem évült el. Nem tudom ki voltál, elkövető, de máig álmodom veled, érzem a saját félelmem és hallom a lihegésed...
A munkámban szép sikereket értem el, de normális párkapcsolatom még nem volt. A szexualitással a mai napig gondom van. Megvisel, ha ilyesmiről olvasok, kiborítanak a filmekben az ilyen jelentek, és utána sok energiámba kerül megint helyrebillenni.

Ja, hogy miért mászkáltam éjszaka egyedül? Na ne már! Ezt a levelet pont az ilyen kérdéseket feltevők miatt írtam."

Tudtad, hogy már Audrey Hepburn is imádta? Leggings-töri a kezdetektől napjainkig

Nem is gondolnád, hogy ennek a ruhadarabnak a története milyen régre is nyúlik vissza.

Kínos pillanatok! 5 nő osztja meg, hogyan tette tönkre a szexet a kutyájuk

A kutyusokat imádjuk, de néha tényleg túlságosan közel merészkednek hozzánk.

Ha erre az 4 kérdésre IGEN a válaszod, el kellene menned a pasiddal párkapcsolati tanácsadásra

Ne aggódj, minden párkapcsolatban vannak harcok és viták. És nem biztos, hogy ti ketten mindent meg is tudtok oldani.

Hulk, a világ legnagyobb pitbullja

Elképesztő látványt nyújt Hulk, a 78 kg-os pitbull, aki fajtájának jelenleg ismert legnagyobb példánya. Tenyésztője egyben gazdája is, rettentően büszke kutyájára, akinek csodájára jár a világ.

Ezeket SOHA ne tedd be a mosogatógépbe!

Kizárólag kézi mosogatást ajánlunk ezeknél a konyhai eszközöknél, ha szeretnéd megóvni őket és sokáig élvezni a háztartásban!

Napi horoszkóp augusztus 22.: a Nyilasok új kihívást találnak, a Halaknak ideje a régi ajtót bezárniuk és egy újat kinyitniuk

Ma is érdemes megnézned a horoszkópodat, hisz a csillagok állásából sok minden kiderülhet!

KÉSZÜLJ FEL A JOY-NAPOKRA! Ha most fizetsz elő, a kuponos, emelt árú Joy-t is kedvezményes áron kapod!

Csak 1095 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!