A nap cikke

X-faktoros kolléganőjével jött össze ByeAlex

Májusban melegedett össze a páros.

Még több olvasnivaló

BRÉKING: Kiderült Beyoncé ikreinek neve

5 tipp, hogy magabiztosabban érezd magad a konditeremben

Te tudod, mi történik, ha 4 évig nem dobod ki a szemetet? Megmutatjuk!

Micsoda szobák, micsoda színkavalkád! Erről a lakásról beszél most az internet népe

A tudósok kiderítették, mitől őszülhetsz meg fiatalon

Elakadt a lélegzetünk! Emma Watson virágos ruhájában karcsúbb, mint valaha

Elolvadsz! Bruno Mars gyerekkori fotója felrobbanatotta a cukiságbombát,

Utazzunk a nyárban: ilyen volt az '50-es évek divatja

Nyílt levél annak, aki megerőszakolt

Nyílt levél annak, aki megerőszakolt
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Olvasónk küldte ezt a fájóan őszinte levelet, amivel sajnos sokan tudnak azonosulni nőtársai közül...

"Napok óta zaklatott vagyok, felindult, dühös és szomorú. Már aludni sem tudok, ezért gondoltam, ha kiírom azt, ami bennem kavarog, talán jobb lesz. Persze név nélkül. Annak idején se szóltam róla, majd pont most fogom felfedni a titkom! Ami azt illeti milyen jól is tettem. Az úszóedző ügye kapcsán ugyanis szembesültem az összes negatív véleménnyel, amivel csak lehet a nemi erőszakkal kapcsolatban. Igen, én is ennek vagyok áldozata, túlélője, kinek hogy tetszik jobban. És amikor megtörtént a szörnyűség én nem szóltam róla senkinek. Vagyunk ezzel így páran, Magyarországon szerintem több ezren is lehetünk. Velem 16 éves koromban történt meg, az volt az első szexuális élményem, de tulajdonképpen nincs jelentősége az életkornak. Tök mindegy kit hány évesen ér a trauma. Az én szörnyem egyedül volt, de így is épp elég fájdalmat okozott. Én is elájultam közben, már akkor, amikor a sötét utcán hátulról megtámadott és egy zsineget tekert a nyakamra. Abban a pillanatban azt hittem ez vége, most meghalok. Nem úgy lett. Éles fájdalomra tértem magamhoz, ez jelentette szüzességem elvesztését és a visszatérést az életbe. Aztán valahogy vége lett, az meg elfutott, otthagyva engem. A többire nem emlékszem, meg az azt követő három évre se nagyon. De tényleg! Beugranak részletek, hogy meghíztam és rossz tanuló lettem. Abbahagytam a sportot és csak otthon gubbasztottam. Aztán hozzámentem az elsőhöz, aki velem szembe jött, mindegy ki volt, csak essünk már túl ezen az egész férfi-nő ízén. Persze tudat alatt magamhoz vonzottam egy olyan férfit, aki semmibe vett, megalázott, ráadásul ütött is. A nem létező önbecsülésemnek jó volt az is. Tíz évem ment rá, de végül sikerült tőle elválnom mielőtt még mielőtt agyonvert volna, és elhatároztam, hogy új életet kezdek. Egyik terápiáról mentem a másikra csak, hogy kevésbé nyomorultul érezzem magam. Aztán jöttek a gyógyszerek, meg a függősség, ami velük jár. Öngyilkossági kísérletek, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Végül rátaláltam egy különleges gyógyítóra, aki segített valamennyire kimásznom a gödörből.

Ennek már harminc éve. Igaz ez még nem ötven, de bennem még mindig nem évült el. Nem tudom ki voltál, elkövető, de máig álmodom veled, érzem a saját félelmem és hallom a lihegésed...
A munkámban szép sikereket értem el, de normális párkapcsolatom még nem volt. A szexualitással a mai napig gondom van. Megvisel, ha ilyesmiről olvasok, kiborítanak a filmekben az ilyen jelentek, és utána sok energiámba kerül megint helyrebillenni.

Ja, hogy miért mászkáltam éjszaka egyedül? Na ne már! Ezt a levelet pont az ilyen kérdéseket feltevők miatt írtam."

Ez a négy csillagjegy esik a leghamarabb szerelembe – A tiéd köztük van?

Van, akinek idő kell hozzá, míg mások az első pillanatban képesek szerelembe esni. Akárhogyan is van, ez a négy csillagjegy határozottan a második táborba tartozik.

Városi pörgés vs. falusi nyugalom: ezért lehet imádni a vidéki életformát

Izgalmas a városi pörgés, de – a tévhitekkel ellentétben – a vidéki élet közel sem olyan unalmas, mint azt sokan hiszik.

5 izgalmas sorozat 2017-ből, amit egyenesen imádni fogsz!

Most, hogy a kedvenc sorozatainkra várni kell, érdemes belepillantani 2017 legjobbjaiba!

Napi horoszkóp június 23.: a Kosok rátermettségüket bizonyítják, az Oroszlánok lehetőséget kapnak az előrelépésre

A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert ismét izgalmas dolgokat tartogatnak számodra a csillagok!

A tudósok kiderítették, mitől őszülhetsz meg fiatalon

Ha tudod az okát, könnyebben elkerülheted.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!