Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Most érkezett el a vágyaid megvalósításának ideje

Europress
Most érkezett el a vágyaid megvalósításának ideje
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Fogadjunk, hogy radikális változások készülődnek az életedben!

Január 6-án hajnalban különleges csillagállás teljesedik ki az égen: a Nap és a Plútó együttállása lehetővé teszi, hogy végre átlásd azokat a mély érzelmi folyamatokat, amik mostanság zajlottak benned, és az elengedés erejét felhasználva a fejlődésedre fordíthasd mindezt.

Fontos, hogy minél jobban ragaszkodsz a megszokott erőviszonyokhoz és mintákhoz, annál nagyobb fájdalomérzettel fogod megélni az előtted álló időszakot. Ha viszont képes vagy arra, hogy a kulcspillanatokban szinte kívülről lásd saját magad, akár valós időben is levonhatod a megfelelő következtetéseket, amik segítenek a továbblépésben.

Ne lepődj meg rajta, ha olyan lesz, mintha vizsgahelyzetek elé állítana az élet. Ezek azonban nem iskolai számonkéréshez hasonló tesztnek ígérkeznek, hanem inkább lelki-szellemi próbatételhez.

Jó hír, hogy miután meghozod a szükséges döntéseket, hamarosan kitisztul a kép, és a saját ösztöneidet uralva minden eddiginél bölcsebben keveredsz ki ebből a periódusból, amit még a változtatás szabadságáért felelős Uránusz is árnyal.

Eljött tehát az idő a szó legnemesebb értelmében vett áldozathozatalra, mely végén ott vár a vágyaid megvalósulása.


Ugye, te is ráismertél a sorsod alakulására?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!