Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Egy elvált nő nyílt levele: 3 ok, amiért randiznod kéne az exférjemmel

Egy elvált nő nyílt levele: 3 ok, amiért randiznod kéne az exférjemmel

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ritka, hogy valaki így álljon az exéhez és a válásukhoz!

Egy válás után általában többször látunk példát arra, hogy a felek szóba sem állnak egymással, mint ahányan képesek baráti viszonyt fenntartani. Hollywoodban, ahol a sztárok folyton összefutnak egymással, ez még nehezebb, így ők törekszenek a békés válásra, de még ott is akadnak olyanok, akik konkrétan szóba sem akarnak állni exükkel:

Viszont egészen eltérő példát mutatott most a YourTango egyik írója, aki nyílt levélben árulta el, miért kellene másoknak randizniuk az ő exférjével. Bár a válás mindkettőjüket megviselte, és egyáltalán nem volt könnyű talpra állniuk, elmondása szerint ez a változás segített abban, hogy megtalálja ömagát, és volt szerelmével ismét barátokká válhassanak. Most pedig úgy véli, nagyon szerencsés lesz az a nő, aki az exével randizhat, méghozzá ezek miatt!

1. Ő első sorban apuka

De annak nagyon jó! "Amikor a barátaim panaszkodnak, hogy a férjük leülteti a gyereket az iPad és a tévé elé, az exem hasal a padlón, és Lego várakat épít vagy épp teapartizik a 3 évesünkkel. Amikor az anyukák megosztják velem, hogy a férjük nem ért a gyerekekhez, az exem ott van, hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét. Ha a lányunk jelenetet rendez, ő eltereli a figyelmét. Ő nem az a pasi, aki túlságosan is férfinek érzi magát a beöltözős játékokhoz; ő az a férfi, aki túlságosan is férfi ahhoz, hogy azt mondja a lányának, 'nem viselhetem ezt a nyakláncot.'"

2. Nagyon gondoskodó

"A legtöbb férfi, akivel találkozom, nem gondoskodó. Utolsónak érnek oda, ha vészhelyzet van, és elsőként lépnek le, ha valaminek elköteleződés szaga van. De az exem nem ilyen. Ha gond van, számíthatok arra, hogy visszahív. Ha munkahelyi problémám van vagy lebetegszem, ott lesz, hogy segítsen; nekem, a volt feleségének. Amikor először találkoztunk, nem ijedt meg az elköteleződéstől és nem trükközött velem. Őszinte volt és elérhető, ha vészhelyzet jött - ami mindig jön - és ott állt mellettem."

3. Ő csak egy átlagos pasas

"A sok online őrült között, akik fotót kérnek a lábadról, az exem egy teljesen normális srác, aki szeret focit nézni a tévében, vagy épp beülni egy film elé, esetleg étterembe menni, és normális időben fekszik le este aludni. Azoknak a hölgyeknek, akik a fura figurák miatt panaszkodnak, van egy megoldásom: az exem!"

Ezekhez még hozzátette, hogy a volt párja nagyon édes pasas, és rendkívül megbízható. Majd feltette a kérdést, amire mindannyian gondoltunk, miközben olvastuk a sorait.

Nekem miért nem működött ezzel a férfivel?

"Megküzdöttünk a teherbeesési problémákkal, családi gondokkal, és sok más házassággal járó akadállyal. Egymás szöges ellentétei vagyunk, és ami eleinte jó volt, később átváltott állandó vitákba, újra és újra. Mindegy, mit csináltunk, ő azt mondta paradicsom, és meg azt, hogy krumpli. A válás új kezdetet adott nekem, de tény, hogy eleinte nehéz volt elengedni az első szerelmet és családot, amit ismertem. Sokáig kitartottam, bízva abban, hogy máshogy lesz. A reménybe kapaszkodtam."

Végül elváltak, de szerinte fontos, hogy pozitívan álljon a továbblépéshez, és igenis szurkol az exférjének, hogy megtalálja azt a nőt, aki mellett megtalálhatja újra a boldogságot.

Olvasnál még a témában?

Galéria / 8 kép

Ügyvédek felfedték a leghihetetlenebb okokat, amikért emberek elváltak

Megnézem a galériát

YourTango

Yourtango

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.