Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 6.: az Ikrek szédületes tempót diktálnak, a Halak páratlan hozzáállásuknak köszönhetik a sikereiket

Napi horoszkóp szeptember 6.: az Ikrek szédületes tempót diktálnak, a Halak páratlan hozzáállásuknak köszönhetik a sikereiket
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 6.

KOS (március 21-április 20)

Valaki, aki elég bizarr álláspontot képvisel, elvárja, hogy oszd a véleményét és te is állj be mögé annak ellenére, hogy teljesen ellentétes álláspontot képviselsz. Ne hagyd magad semmiképp befolyásolni, állj ki magadért és határozottan utasítsd el ezt a fajta szelíd erőszakot. Önálló ember vagy önálló véleménnyel, nincs tehát szükséged arra, hogy mások fogják a kezed, ráadásul olyanok, akik nem épp a legtisztességesebb eszközökkel lépnek pályára. Tartsd távol magad az ilyen emberektől! Lépj tovább és olyanokra koncentrálj, akikre érdemes!

BIKA (április 21-május 20)

Hatalmas tehertől szabadulhatsz meg a mai napon, a legjobbkor érkezik ugyanis valaki, aki fényt hoz az éjszakába, te pedig végre megoldást találhatsz a problémára, amely hosszú ideje nyomja rá a bélyegét a mindennapjaidra. Bátran élj a lehetőséggel, végleg zárd le az ügyet, és indulj el új utakon, új élményeket keresve. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak vagy elvonják a figyelmedet, neked csakis magadra kell koncentrálnod, és arra, hogy minden szálat megfelelően elvarrj, hisz nem szeretnéd, ha a későbbiekben ez okozna fejfájást!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján gondolkodás nélkül kezdesz eszeveszett vágtába, gyakorlatilag eszeveszett tempót diktálva ezzel, azt gondolod ugyanis, hogy amennyiben vesztegeted az idődet, abban az esetben elúszhat minden, amit eddig tettél az eredményért. Állj meg azonban egy pillanatra és igyekezz lehűteni magad, hisz minél inkább csapkodod a ló tomporát, annál nagyobb az esély arra, hogy meg fog bokrosodni, te pedig lezuhansz és dugába dől minden. Lassíts és arra törekedj, hogy olyan minőségű munkát adj ki a kezedből, amellyel utána nem kell szégyenkezned és nem fog lelkiismeret-furdalás sem gyötörni! Hidd el, kiváló eredményt nem csak száguldozva lehet elérni!

RÁK (június 22-július 22)

Noha mindent tökéletesen elterveztél a mai napra, mégis olyasféle megbízást kapsz a feletteseidtől, amely fenekestől, forgatja fel az egész programot. Ne bosszankodj emiatt, tekints egyfajta kihívásként a helyzetre, melyhez szinte minden energiádat fel kell majd használnod. Nem minden nap sikerül ilyenre, a nehézségi fokból adódóan pedig minden idegszáladdal koncentrálj annak érdekében, hogy el ne sodorjon az ár. Lehet ugyan, hogy ma teljesen ki fogsz merülsz, de ha a nap végén visszatekintesz a művedre és az eredményre, büszkeséggel tölt majd el az, amit látsz, ráadásul a feletteseid is elégedett bólintanak majd. A nap végén pedig kifejezetten jól fog esni egy kényeztető fürdő, egy pohár bor társaságában!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje szeretnél valamit elérni, ahogy azonban telik az idő, rá kell jönnöd, hogy csupán egy délibábot kergetsz, egyáltalán nem biztos, hogy ez a te utad és az sem, hogy valaha el fogod érni a kitűzött célodat. Ahelyett tehát, hogy délibábot kergetnél, igyekezz a realitás talaján mozogva olyasfajta kihívásokat találni magadnak, amelyek hozzátesznek az életedhez és nem csupán idővesztegetésként bonyolítják a mindennapjaidat. Először azonban tervezz meg mindent, járd körbe alaposan és amennyiben elérhető magasságban van a hegy csúcsa, csakis abban az esetben indulj el. Merj tenni a jövődért, hogy később aztán büszkén mutogathasd, miféle zamatos gyümölcse lett a munkádnak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mások életében képes vagy kívülállóként bölcs tanácsokat adni, ami azonban a te sorsodat illeti, valahogy sokkal kacskaringósabb és buktatókkal teli a te utad, így nagyon nehezen lavírozol el a hétköznapokban. Érdemes tehát ezen a ponton elgondolkodnod azon, hogy vajon miként tudsz a saját életeden könnyíteni, illetve hogy mi a fontossági sorrend: a saját életed – vagy az, hogy mindenki másnak egyengesd az útját. Hidd el, azok közül, akiknek ma önzetlenül, önmagadat feláldozva segítesz, sokan nem fogják ezt viszonozni. Egyáltalán nem biztos, hogy amennyiben úgy hozza a helyzet, hogy szükséged lenne rájuk, ott fognak majd mögötted állni. Épp ezért szelektálj és csak azoknak segíts, akikre majd te is számíthatsz, ha úgy adódik és fókuszálj a saját ügyeidre!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján végre vége a monotóniának, olyasmi történhet ugyanis, ami nagy izgalommal tölt el. Épp jókor jön a váratlan fordulat, úgy érezted ugyanis, hogy nagy szükséged van egyfajta lendületre ahhoz, hogy a hét további részében jól tudj teljesíteni. Használd ki az alkalmat, hisz valószínűleg maradandó élményben lehet részed, arról viszont ne feledkezz meg, hogy mindeközben vannak kötelezettségeid is, amelyekben ugyanúgy helyt kell állnod! Az azonban abszolút el nem hanyagolható tényező, hogy lesz-e lendület a mozdulataidban vagy csupán úgy vonszolod majd magad előre, hogy azt rossz lesz nézni. Élj a Ma kínálta lehetőséggel, s akkor a Holnap is könnyebbnek fog tűnni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napján váratlanul olyasmi történik, ami hirtelen megváltoztatja az útirányod es hatalmas erőfeszítést igényel majd az, hogy a tőled elvárt eredményt hozd a végén. Noha igencsak fárasztó, hogy minden fronton úgy kell 100 %-os formát nyújtanod, hogy ne kelljen később semmiért szégyenkezned, mégis kész szerencse, hogy szereted a kihívásokat, így ez a helyzet meg sem fog kottyanni neked! Motiváció kérdése az egész, elszántságban pedig nincs benned semmi hiány. Ha a végén visszatekintesz a mai napra roppant elégedett leszel a teljesítményeddel és nyugodt lelkiismerettel eresztheted majd ki este a fáradt gőzt!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki a környezetedben abszolút irritáló hozzáállással bír, olyannyira irigy ugyanis mások sikereire, hogy kifejezett rosszindulattal áll hozzá másokhoz, ennek okán gyakorlatilag mindenki kerüli a társaságát, nincsenek barátai vagy szimpatizánsai. Ő viszont tökéletesnek, egyenesnek és őszintének érzi magát, miközben az önkritika fogalmát egyáltalán nem ismeri vagy nem érdekli. Ezért nem is érti, mi a vele szembeni ellenszenv oka, s emiatt megpróbál többet között téged is kérdőre vonni. Ne titkold a véleményedet, kulturált formában nyugodtan mondd el, miért nem szeretik az illetőt, hisz elképzelhető, éppen ezzel tudod ráébreszteni arra, hogy nem véletlenül van mélyponton a népszerűségi indexe. Hidd el, sokkal jobb az egyenes út, szóval ne köntörfalazz csak azért, hogy elkerüld a kellemetlen szituációkat!

BAK (december 22-január 20)

A hét első napján lehetőséged kapsz arra, hogy bizonyítsd, mennyire rátermett és talpraesett vagy, olyasfajta dologban kell ugyanis helyt állnod, amely a kivételes és a vissza nem térő alkalmak közé tartozik. Ne habozz elfogadni az ajánlatot, hisz ez végre egyfajta kitörési pont, amely hosszú időre sikert és hitelességet biztosít majd számodra. Igen, könnyen lehet, hogy nem lesz sétagalopp a dolog, mégse add fel az első lépéseknél csak azért, mert kicsit bonyolultabb az egyenlet, amelyet meg kell oldanod. Érdemes összeszedned magad, hinni abban, hogy megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy sikerrel megoldd a helyzetet és úgy állj hozzá, hogy számodra nincs lehetetlen! Bízz magadban, ez a siker kulcsa!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Megszállottan dolgozol egy számodra fontos projekten, ám valaki mindenáron meg szeretné fúrni a munkádat és megakadályozná azt, hogy célba érj. Iszonyúan bosszant a dolog, nem is tudod, mit képzel magáról, amennyiben azonban lehiggadsz és tudsz hideg fejjel gondolkodni, rájöhetsz, hogy mi a célja ezzel. Nem érdemes egy adok-kapokba belemenned, egyszerűen csak tudasd vele, hogy pontosan tudod, mi a terve, és mivel te ragaszkodsz a terveidhez, minden tőled telhetőt megteszel majd, s bizony hajlandó vagy felvenni a kesztyűt és ringbe szállni az illetővel az érdekeidért! Ne hagy magad, mert ha valaki átveszi az irányítást, onnantól elúszott a hajód!

HALAK (február 20-március 20)

Páratlan hozzáállással bizonyíthatod a hét első napján, hogy amennyiben pozitív gondolatokkal futsz neki az előtted álló feladatoknak, abban az esetben sokkal könnyebben jönnek a használható ötletek, illetve a siker is elérhetőbb közelségbe kerülhet. Mások ámulattal nézik, hogyan is vagy képes ilyen életérzéssel rendelkezni, miközben ők gyakorlatilag bukdácsolnak csupán az úton. Ne tartsd tehát magadban a dolog titkát, oszd meg a szomszédos pályákon futókkal, hogyan tudnak ők is sikeresebbé válni csak azzal, hogy alakítanak egy keveset a hozzáállásukon. Ez is egy tökéletes bizonyíték arra, hogy ha bízol abban, amit csinálsz és a megfelelő időben a megfelelő helyen cselekszel úgy, ahogy a helyzet megkívánja, szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert! Nem mellesleg pedig igen-igen népszerűvé válhatsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!