Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 3.: a Kosok a saját boldogságukra koncentrálhatnak, az Ikrek ütős tervet raknak össze

Napi horoszkóp szeptember 3.: a Kosok a saját boldogságukra koncentrálhatnak, az Ikrek ütős tervet raknak össze

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 3.

KOS (március 21-április 20)

Fontos számodra a pozitív visszaigazolás, szereted, ha mindenki elégedett, aki valamely oknál fogva közel áll hozzád, épp ezért mindig törekszel arra, hogy másoknak örömet szerezz. Mivel azonban időnként magadra is gondolnod kell, épp ezért ma szervezz olyan programot, ami csak rólad szól és nem arról, hogy mindenki boldog körülötted, szervezz olyan programot, ami feltölt, vegyél egy dögös ruhát, nézd meg a legújabb vígjátékot a moziba vagy bújj össze a szerelmeddel! Nemes dolog mindig mások örömét keresni, de miközben te megpróbálsz mindenkinek eleget tenni, a saját életed senki nem fogja alakítani és helyetted boldoggá tenni! Foglalkozz néha kicsit magaddal is, hisz legalább olyan fontos vagy te is, mint mások!

BIKA (április 21-május 20)

Borzasztó nagy izgalommal tölt el valami, ami mérföldkő lehet az életedben, emiatt nem is tudsz ma a kötelezettségeidre összepontosítani, legszívesebben kiugranál a bőrödből izgalmadban. Mivel azonban a hét utolsó napján vannak még megoldásra és lezárásra váró feladataid, amelyeket határidőre el kell végezned, igyekezz mégis valamennyire elvonatkoztatni attól, amely jelen pillanatban nem hagy nyugodni. Hidd el, mindennek eljön majd a maga ideje, minél inkább sürgetsz azonban valamit, annál nagyobb esélyt adsz, hogy végül az arcodban landoljon az egész, pont akkor akkor, amikor nem is számítasz rá. Légy türelmes és észre fogod venni, ha a megfelelő alkalom kínálkozik arra, hogy belevágj abba, ami most izgatja a fantáziád!

IKREK (május 21-június 21)

Ütős tervet raktál össze gondolatban, mégsem számoltál azokkal az akadályokkal, amelyek várnak út közben, ezek pedig a későbbiekben rengeteg fejfájást okoznak. Kétségbeesés vagy bosszankodás helyett azonban szedd össze magad, aggodalomra semmi okod, pontosan tudod, hogy nagyobb akadályokkal hogyan is kell megküzdeni, így tehát könnyűszerrel meg fogod ugrani, csupán csak bátorság kell hozzá. Bíznod kell magadban, hisz rendelkezel annyi tudással, hogy nem jelenthet gondot a feladat megoldása. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de jó irányba haladsz és ha befutsz majd a célba, büszke lehetsz majd magadra!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapján egyszerre szeretnél mindent befejezni, azt kell azonban észrevenned, hogy egyre-másra halmozod a feladatokat. Mivel így sosem jutsz a dolgok végére, így most érdemes meghúznod egy határvonalat és csak addig takaróznod, amíg a paplanod ér. Ne vállalj jöbbet annál, mint amit el tudsz végezni, hisz neked sem az az érdeked, hogy belefulladj az egészbe, sokkalinkább az, hogy sikerrel zárhasd a mai napot. Ha így állsz a dolgokhoz, sokkal hatékonyabban és eredményesebben tudsz majd dolgozni! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Számodra fontos célért küzdesz, amelynek sikeres lezárásával végre leteheted a névjegyed a munkahelyeden, ehhez azonban nemcsak hogy minden körülménynek kell ideálisnak lennie, de neked is oda kell tenned magad. Ennek édekében tehát semmi mással ne foglalkozz, s amíg sikerrel nem abszolválod a feladatot, csak erre koncentrálj, hogy beleadj apait-anyait. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, hisz megvan benned az ehhez szükséges tudás és tapasztalat, így tehát régóta kitaposott ösvényen haladsz. Ne hallgass senkire, csakis magadra és a feladatodra koncentrálj, mert most ez a prioritási sorrend! Majd utána ráérsz a hétvégi programokkal foglalkozni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszas mérlegelés után olyan döntést hoztál meg, ami hatással lehet a környezetedre is, épp ezért velük is rögtön megosztod. Noha nem mindenki fog örülni annak, ahogyan döntöttél, mégis próbáld megértetni velük, hogy most elsősorban a saját szempontjaidat kellett előtérbe helyezned, így nem hagyod magad befolyásolni. Tedd számukra világossá, hogy nem futamodsz meg egy olyan kihívás elől, amellyel előbb-utóbb úgyis szembe kellett volna nézned. Ha már döntöttél, nincs értelme halogatni a dolgot, egyszerűen zárj le mindent és indulj el az új felé. Ne feledd, mindig az első lépés a legnehezebb, utána már minden megy magától!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Fontos részlet derül ma ki számodra, amelynek kulcsfontosságú szerepe lehet majd abban, hogy egy közelebb juss a célodhoz. Azzal, hogy világossá válik számodra az utolsó rejtély is, annak köszönhetően többiekhez képest igen komoly előnyre tudsz szert tenni. Az azonban már csak rajtad múlik, hogy másokkal is megosztod-e a megoldókulcsot vagy egymagad aratod le a babérokat. Amennyiben úgy érzed, hogy érdemes másokkal osztozni a sikeren, csak olyan személyeket vonj be, akiket erre érdemesnek találsz, s megbízol bennük. Különben megeshet, hogy kihasználnak és maguk akarnak majd a dobogó legfelső fokára állni. Épp ezért jól gondold meg, hogyan taktikázol!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapjára teljesen mást terveztél, mint amivel a legnagyobb bosszúságodra ma foglalkoznod kell, mégis ha már így alakult, akkor érdemes a zsörtölődés helyett odatenned magad. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet, és mihamarabb tudd le a dolgot. Ha halogatod ezt az ügyet, a baj csak a nyakadon marad, s a későbbiekben további problémákat okozhat. Cselekedj tehát, s utána élvezd ki a szabadidőt és azt, hogy arra koncentrálhatsz, amire eredetileg szerettél volna!

NYILAS (november 23-december 21)

Akárhigy is próbálsz, egyszerűen nem tudsz zöldágra vergődni egy olyan emberrel, aki nem osztja a véleményed, mitöbb nem is enged a huszonegyből. Be kell látnod tehát, hogy nem mindenki alkalmas a kompromisszumokra, épp ezért érdemes megkímélni magad azzal, hogy nem törődsz vele és nem hagyod felidegesíteni magad. Lépj tovább gyorsan az egészen, s koncentrálj inkább magadra, nem kell neked ugyanis mindent és mindenkit megérteni, ne pazarold az energiáidat arra, hogy mindenáron meggyőzz embereket a saját álláspontodról, főleg ha valaki abszolút alkalmatlan az együttműködésre!

BAK (december 22-január 20)

Olyasféle természetű dologban kér valaki segítséget tőled, amelyről pontosan pontosan tudod, hogy a nagyon kevesen nyújtanának segítő jobbot bárkinek. Ugyan te sem vagy teljesen biztos abban, hogy ekkora felelősséget kellene a nyakadba akasztanod, épp ezért csak akkor segíts, ha az illető különösen fontos számodra. Tisztázd azt is magadban, nem veszélyes irányba mennek-e a dolgok, amenyiben igen, ebben az esetben próbáld más irányba terelni az illetőt. Lehetséges, hogy te leszel az, aki meghozza a fényt az éjszakában! Nagyon dicséretes, hogy a bajban senkit nem akarsz magára hagyni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Furcsa helyzetben találod magad a hét utolsó munkanapján, valaki ugyanis olyan feladatot kíván ráderőltetni, egyúttal saját magát kimenekítve a dologból, amely nem feltétlenül a kockázatmentes kategóriába tartozik. Az különösen felháborító számodra, hogy valaki a céljai eléréséhez eszközként igyekszik felhasználni, ezen túlmenően pedig a sarokbaszorítottságtól is kiráz a hideg. Állj ki tehát magadért, megvan a saját utad, így nem is kell hagynod magad egyetlen másodpercig sem befolyásolni. Gyorsan állítsd le az illetőt, egyértelműen és határozottan add a tudtára, hogy nem jó ajtón kopogtat, te ugyanis nem fogsz úgy táncolni, ahogyan mások fütyülnek, különösen akkor nem, ha ők akarják learatni a babérokat! Ne hagyd magad kihasználni, csakis a saját ügyeidre koncentrálj!

HALAK (február 20-március 20)

Igazán maradandót szeretnél alkotni, ennek érdekében mindenféle nevetséges dologba is belevágnál, de tartasz attól, hogy ki és mit szól majd hozzá, ezért nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem fogsz tudni sikereket elérji, mindig csupán egy leszel a dominósorból. , Érdemes mérlegelned, mire is vágysz jobban: arra, hogy sikeres emberként learasd a babérokat, vagy arra, hogy mindig álarcban bújkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, azzal ugyanis semmi veszítenivalód nem lesz, ha legalább megpróbálod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!