Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 3.: a Kosok a saját boldogságukra koncentrálhatnak, az Ikrek ütős tervet raknak össze

Napi horoszkóp szeptember 3.: a Kosok a saját boldogságukra koncentrálhatnak, az Ikrek ütős tervet raknak össze
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 3.

KOS (március 21-április 20)

Fontos számodra a pozitív visszaigazolás, szereted, ha mindenki elégedett, aki valamely oknál fogva közel áll hozzád, épp ezért mindig törekszel arra, hogy másoknak örömet szerezz. Mivel azonban időnként magadra is gondolnod kell, épp ezért ma szervezz olyan programot, ami csak rólad szól és nem arról, hogy mindenki boldog körülötted, szervezz olyan programot, ami feltölt, vegyél egy dögös ruhát, nézd meg a legújabb vígjátékot a moziba vagy bújj össze a szerelmeddel! Nemes dolog mindig mások örömét keresni, de miközben te megpróbálsz mindenkinek eleget tenni, a saját életed senki nem fogja alakítani és helyetted boldoggá tenni! Foglalkozz néha kicsit magaddal is, hisz legalább olyan fontos vagy te is, mint mások!

BIKA (április 21-május 20)

Borzasztó nagy izgalommal tölt el valami, ami mérföldkő lehet az életedben, emiatt nem is tudsz ma a kötelezettségeidre összepontosítani, legszívesebben kiugranál a bőrödből izgalmadban. Mivel azonban a hét utolsó napján vannak még megoldásra és lezárásra váró feladataid, amelyeket határidőre el kell végezned, igyekezz mégis valamennyire elvonatkoztatni attól, amely jelen pillanatban nem hagy nyugodni. Hidd el, mindennek eljön majd a maga ideje, minél inkább sürgetsz azonban valamit, annál nagyobb esélyt adsz, hogy végül az arcodban landoljon az egész, pont akkor akkor, amikor nem is számítasz rá. Légy türelmes és észre fogod venni, ha a megfelelő alkalom kínálkozik arra, hogy belevágj abba, ami most izgatja a fantáziád!

IKREK (május 21-június 21)

Ütős tervet raktál össze gondolatban, mégsem számoltál azokkal az akadályokkal, amelyek várnak út közben, ezek pedig a későbbiekben rengeteg fejfájást okoznak. Kétségbeesés vagy bosszankodás helyett azonban szedd össze magad, aggodalomra semmi okod, pontosan tudod, hogy nagyobb akadályokkal hogyan is kell megküzdeni, így tehát könnyűszerrel meg fogod ugrani, csupán csak bátorság kell hozzá. Bíznod kell magadban, hisz rendelkezel annyi tudással, hogy nem jelenthet gondot a feladat megoldása. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de jó irányba haladsz és ha befutsz majd a célba, büszke lehetsz majd magadra!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapján egyszerre szeretnél mindent befejezni, azt kell azonban észrevenned, hogy egyre-másra halmozod a feladatokat. Mivel így sosem jutsz a dolgok végére, így most érdemes meghúznod egy határvonalat és csak addig takaróznod, amíg a paplanod ér. Ne vállalj jöbbet annál, mint amit el tudsz végezni, hisz neked sem az az érdeked, hogy belefulladj az egészbe, sokkalinkább az, hogy sikerrel zárhasd a mai napot. Ha így állsz a dolgokhoz, sokkal hatékonyabban és eredményesebben tudsz majd dolgozni! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Számodra fontos célért küzdesz, amelynek sikeres lezárásával végre leteheted a névjegyed a munkahelyeden, ehhez azonban nemcsak hogy minden körülménynek kell ideálisnak lennie, de neked is oda kell tenned magad. Ennek édekében tehát semmi mással ne foglalkozz, s amíg sikerrel nem abszolválod a feladatot, csak erre koncentrálj, hogy beleadj apait-anyait. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, hisz megvan benned az ehhez szükséges tudás és tapasztalat, így tehát régóta kitaposott ösvényen haladsz. Ne hallgass senkire, csakis magadra és a feladatodra koncentrálj, mert most ez a prioritási sorrend! Majd utána ráérsz a hétvégi programokkal foglalkozni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszas mérlegelés után olyan döntést hoztál meg, ami hatással lehet a környezetedre is, épp ezért velük is rögtön megosztod. Noha nem mindenki fog örülni annak, ahogyan döntöttél, mégis próbáld megértetni velük, hogy most elsősorban a saját szempontjaidat kellett előtérbe helyezned, így nem hagyod magad befolyásolni. Tedd számukra világossá, hogy nem futamodsz meg egy olyan kihívás elől, amellyel előbb-utóbb úgyis szembe kellett volna nézned. Ha már döntöttél, nincs értelme halogatni a dolgot, egyszerűen zárj le mindent és indulj el az új felé. Ne feledd, mindig az első lépés a legnehezebb, utána már minden megy magától!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Fontos részlet derül ma ki számodra, amelynek kulcsfontosságú szerepe lehet majd abban, hogy egy közelebb juss a célodhoz. Azzal, hogy világossá válik számodra az utolsó rejtély is, annak köszönhetően többiekhez képest igen komoly előnyre tudsz szert tenni. Az azonban már csak rajtad múlik, hogy másokkal is megosztod-e a megoldókulcsot vagy egymagad aratod le a babérokat. Amennyiben úgy érzed, hogy érdemes másokkal osztozni a sikeren, csak olyan személyeket vonj be, akiket erre érdemesnek találsz, s megbízol bennük. Különben megeshet, hogy kihasználnak és maguk akarnak majd a dobogó legfelső fokára állni. Épp ezért jól gondold meg, hogyan taktikázol!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapjára teljesen mást terveztél, mint amivel a legnagyobb bosszúságodra ma foglalkoznod kell, mégis ha már így alakult, akkor érdemes a zsörtölődés helyett odatenned magad. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet, és mihamarabb tudd le a dolgot. Ha halogatod ezt az ügyet, a baj csak a nyakadon marad, s a későbbiekben további problémákat okozhat. Cselekedj tehát, s utána élvezd ki a szabadidőt és azt, hogy arra koncentrálhatsz, amire eredetileg szerettél volna!

NYILAS (november 23-december 21)

Akárhigy is próbálsz, egyszerűen nem tudsz zöldágra vergődni egy olyan emberrel, aki nem osztja a véleményed, mitöbb nem is enged a huszonegyből. Be kell látnod tehát, hogy nem mindenki alkalmas a kompromisszumokra, épp ezért érdemes megkímélni magad azzal, hogy nem törődsz vele és nem hagyod felidegesíteni magad. Lépj tovább gyorsan az egészen, s koncentrálj inkább magadra, nem kell neked ugyanis mindent és mindenkit megérteni, ne pazarold az energiáidat arra, hogy mindenáron meggyőzz embereket a saját álláspontodról, főleg ha valaki abszolút alkalmatlan az együttműködésre!

BAK (december 22-január 20)

Olyasféle természetű dologban kér valaki segítséget tőled, amelyről pontosan pontosan tudod, hogy a nagyon kevesen nyújtanának segítő jobbot bárkinek. Ugyan te sem vagy teljesen biztos abban, hogy ekkora felelősséget kellene a nyakadba akasztanod, épp ezért csak akkor segíts, ha az illető különösen fontos számodra. Tisztázd azt is magadban, nem veszélyes irányba mennek-e a dolgok, amenyiben igen, ebben az esetben próbáld más irányba terelni az illetőt. Lehetséges, hogy te leszel az, aki meghozza a fényt az éjszakában! Nagyon dicséretes, hogy a bajban senkit nem akarsz magára hagyni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Furcsa helyzetben találod magad a hét utolsó munkanapján, valaki ugyanis olyan feladatot kíván ráderőltetni, egyúttal saját magát kimenekítve a dologból, amely nem feltétlenül a kockázatmentes kategóriába tartozik. Az különösen felháborító számodra, hogy valaki a céljai eléréséhez eszközként igyekszik felhasználni, ezen túlmenően pedig a sarokbaszorítottságtól is kiráz a hideg. Állj ki tehát magadért, megvan a saját utad, így nem is kell hagynod magad egyetlen másodpercig sem befolyásolni. Gyorsan állítsd le az illetőt, egyértelműen és határozottan add a tudtára, hogy nem jó ajtón kopogtat, te ugyanis nem fogsz úgy táncolni, ahogyan mások fütyülnek, különösen akkor nem, ha ők akarják learatni a babérokat! Ne hagyd magad kihasználni, csakis a saját ügyeidre koncentrálj!

HALAK (február 20-március 20)

Igazán maradandót szeretnél alkotni, ennek érdekében mindenféle nevetséges dologba is belevágnál, de tartasz attól, hogy ki és mit szól majd hozzá, ezért nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem fogsz tudni sikereket elérji, mindig csupán egy leszel a dominósorból. , Érdemes mérlegelned, mire is vágysz jobban: arra, hogy sikeres emberként learasd a babérokat, vagy arra, hogy mindig álarcban bújkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, azzal ugyanis semmi veszítenivalód nem lesz, ha legalább megpróbálod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!