Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 29.: a Kosok átadhatják magukat a pihenésnek, a Bikák végre lezárhatnak egy régi ügyet

Napi horoszkóp szeptember 29.: a Kosok átadhatják magukat a pihenésnek, a Bikák végre lezárhatnak egy régi ügyet
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP szeptember 29.

KOS (március 21-április 20)

Még jó, hogy elérkezett a hétvége, kezdtél ugyanis már teljesen kimerülni. Mivel ez a nap alkalmasnak ígérkezik a töltődésre, ezért igyekezz mihamarabb befejezni minden mára kitűzött feladatot és nyugodtan add át magad a pihenésnek! Ne tervezz azonban estére olyan bulit, amelynek holnap macskajaj lehet a következménye, módjával szórakozz, s akkor jársz a legjobban, ha olyan kikapcsolódást választasz, ami nem jár különösebben nagy megpróbáltatással. Menjetek el a szerelmeddel vagy a barátaiddal egy moziba, üljetek be vacsorázni egy hangulatos étterembe! Hidd el, sokkal nagyobb lendülettel tudod majd a hetet elkezdeni, ha kicsit magaddal is törődsz és visszafogsz a tempóból!

BIKA (április 21-május 21)

A mai napon végre megfelelő alkalom kínálkozik arra, hogy lezárj valamit, ami nagyon régóta foglalkoztat már, s szinte állandóan ez jár a fejedben. Mielőtt azonban eluralkodna rajtad a pánik, igyekezz összeszedni magad és összpontosíts arra, hogy ez lehet az a nap, amely megfelelő alkalmat kínál a helyzet megoldására. Hidd el, amennyiben sikerül pontot tenned a dolog végére, sokkal nyugodtabban fogsz aludni, hiszen egy problémával kevesebb lesz az életedben. Nem érdemes sokáig rágódnod ezen, tedd ki a pontot és lépj tovább! Ha ugyanis beleragadsz a katyvaszba, soha nem lesz alkalmad arra, hogy új utakon indulhass el!

IKREK (május 22-június 21)

Csapatban kellene dolgoznod, ennek ellenére bárhogyan is igyekszel, egy bizonyos kérdésben nem tudsz egyetérteni a többiekkel, egy pillanatig nem is érted, hogy mit keresel valójában ebben a közösségben, hisz annyira idegen számodra a szituáció, hogy mindenáron a kiutat keresed. Nem érdemes azonban azonnal menekülőre fognod, próbáljatok kompromisszumos megoldást találni, hogy mindenki megtalálja a saját számításait, s ne kelljen senkinek sem teljesen feladnia az elveid. A közös küldetés, hogy együtt oldjatok meg egy helyzetet, és a siker érdekében bizonyos határokon belül neked is engedned kell.

RÁK (június 22-július 22)

Régóta dolgozol valamin és a célod eléréséhez közeledve már a zsebedben érzed a sikert. De most kell nagyon koncentrálnod, ne engedd, hogy bármi kizökkentsen, gyorsan küzd le az utolsó métereket, hogy aztán nyugodtan adhasd át magad a halloweeni készülődésnek. Amennyiben minden a helyére kerül, semmi nem állhat az utadba, és te állhatsz a dobogó legfelső fokán. Ha mégis bármilyen nehézséged akadna, ne veszítsd el a fejed, higgadtan gondold végig, mit kell tenned ahhoz, hogy befuss a célba! Amennyiben végre sikerrel abszolválod a küldetést, méltóképp ünnepeld meg a győzelmet, engedd el magad és csapj a barátaiddal egy jó kis görbe estét!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy másoknak örömet szerezz és eleget tegyél az elvárásaiknak, miközben te rendkívül magányosnak érzed magad. Itt az idő tehát, hogy feltöltsd az endorfinraktáradat, hisz időnként magadra is gondolnod kell! Épp ezért ma szervezz olyan programot, ami csak rólad szól: menj el egy szépségszalonba, vegyél egy dögös ruhát – vagy egyszerűen csak ülj be egy barátnőddel valahova egy finom ebédre! Nemes dolog mindig mások kedvére tenni, de ha eközben megfeledkezel a saját boldogságodról, azzal nagy hibát követsz el! Foglalkozz néha kicsit magaddal, mert neked is jár egy cseppnyi boldogság!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A célegyenesben kezdesz botladozni, mert nem összpontosítottál 100 százalékosan arra, amire kellett volna. Emiatt most hatalmas csalódást érzel, úgy gondolod, hogy hiábavaló volt minden befektetett idő és energia. Ne keseregj azonban túl sokáig, vond le a megfelelő konzekvenciát, vésd bele az emlékezetedbe, hogy mi történt, így legközelebb hasonló helyzetben azonnal eszedbe jut, mit rontottál el, s a dolog megtanított arra is, hogy versenyhelyzetben egyetlen pillanatra sem szabad lazítani! Nyugi, ez a hajó ugyan most elúszott, de a világ tele van új kihívásokkal. Hajrá, lesz ez még jobb is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A sok bizonytalanság olyannyira frusztrál, hogy kezdesz emiatt besokallni, megelégeled ugyanis azt az ingoványos talajt, amin egyensúlyozni próbálsz, elég régóta most már. Épp ezért eljött a pillanat, amikor határozottnak kell lenned és lezárnod bizonyos dolgokat a életedben, állíts fel egy prioritási sorrendet, amelynek alapján el kezded szelektálni azokat, amik inkább hátráltatnak és a legjobban zavarnak, hisz érthető módon nem szeretnéd úgy élni az életed, hogy a boldog pillanatokat nem tudod elvárásaidnak megfelelően megélni. Adj lejjebb a gondokból, aminek lehet, annak tegyél pontot a végére! Sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú vívódás után végre sikerült döntést hoznod egy bizonyos helyzetben, rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy nem kell minden másodperced azzal töltened, hogy felsorakoztatod magadban a pro és kontra érveket. Döntésednek megfelelően most már nyugodtan vághatsz bele abba a kalandba, amely eddig félelemmel és kételyekkel töltött el. Nyugtasd meg a környezeted is, hogy minden kockázattal számoltál, mindennek vállalni fogod a következményét, ha végül sikertelen lesz, ám mivel bízol magadban, a tudásodban és a szerencsében, inkább úgy állsz a dologhoz, hogy a végén sikerélményed lehet. Ne félj az újtól, az ismeretlen mindig tapasztalatszerzést és új élményeket tartogat!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl magasra tetted a mércét önmagaddal szemben, emiatt folyamatos kudarcokba futsz bele, ami nagy csalódással tölt el. Eljött tehát a pillanat, amikor mérlegelned kell, hogy akarsz-e sikerélményeket, amelyek a további munkádhoz is lendületet adnak, vagy ragaszkodsz a magad szabta teljesíthetetlen követelményekhez, ám akkor ne nagyon reméld, hogy jelentős erredményeket könyvelhetsz el. Szóval döntsd el, mit akarsz, de nem érdemes felesleges vesszőfutást folytatnod, gondolkodj olyan perspektívában, amely hosszú távon elégedetté és boldoggá tehet! Miért lennél saját magad ellensége?!

BAK (december 22-január 20)

Fojtogatónak érzed azt, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, s ezt nem tudod hova tenni, nem vagy képes megfelelően kezelni a helyzetet, amivel viszont az illető malmára hajtod a vizet. Legyen benned tartás, s ha kellőképp magabiztos vagy és meg vagy győződve az igazadról, eljött a pillanat, hogy keményen kiállj magadért és mindenkinek hozd a tudtára, veled bizony nem lehet szórakozni! Meglátod, ha szembeszállsz azokkal az emberekkel, akik megpróbálnak hatalmaskodni feletted, nem fognak többé próbálkozni! Ne hagyd magad, mutasd meg, hogy kemény fából faragtak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Eddig mintegy kívülállóként tekintettél egy bizonyos szituációra, most azonban azt veszed észre, hogy kezdenek elég durván elszabadulni az indulatok, így egyszerűen nincs más választásod, közbe kell avatkoznod, mielőtt nagyobb baj lesz belőle. Nincs idő hezitálni, hozd össze a vitás feleket és segíts nekik rendezni a konfliktust, mert ha nem sikerül megbékélniük egymással, mindketten csalódottan fordítanak majd hátat egymásnak. Hálásak lesznek neked azért, ha közbelépsz, még mielőtt visszafordíthatatlanul megromlana a viszonyuk! Ha megteszed, méltán lehetsz büszke magadra!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, elakadtál egy bizonyos feladattal, sehogyan sem látod a kiutat, ám eddig nem akartál senkibe kapaszkodni és segítséget kérni. Be kell azonban látnod, hogy érdemes a büszkeségedet legyőzni és olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban, így tehát rendelkezik némi tapasztalattal efféle ügyben. Olyasmiért ne vállalj felelősséget, amiről fogalmad sincs, s ne csodálkozz, ha ennek komoly következményei lehetnek! Nem szégyen belátni, hogy vannak határaid, mert te is halandó ember vagy, aki időnként tévedhet, s akkor jól jöhet a segítség.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!