Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 28.: az Ikrek kecsegtető ajánlatot kapnak, az Oroszlánok sodródnak az árral

Napi horoszkóp szeptember 28.: az Ikrek kecsegtető ajánlatot kapnak, az Oroszlánok sodródnak az árral
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel egy igazi csoda történik márciusban: 180 fokos fordulatot vesz az életük!

A tavaszi szellő igazi felüdülés a tél hideg és komor hangulata után. Néhány csillagjegy pedig igazi csodára számíthat!

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Olvasd el!

Egyre nagyobb a dráma: Így reagált Miley Cyrus, mikor megtudta, hogy anyja húga exéhez ment feleségül

Pár napja robbant a hír, miszerint Miley húga, Noah Cyrus édesanyjuk új férjének volt barátnője volt…

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 28.

KOS (március 21-április 20)

Ugyan a hét közepére nem igazán tervezted, hogy megmászod a Himaláját, mégis nagy volumenű projektet kapsz a nyakadba, ráadásul olyat, amely teljes embert kíván, iszonyatos koncentrációval. Mivel jobban szereted az alkotói szabadságot, ezúttal viszont eléggé meg van kötve a kezed, épp ezért rendkívülien frusztrál az, hogy nem is választhatsz taktikát, egyszerűen menned kell egy olyan úton, amelyet kijelöltek számodra. Mivel azonban megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy ha nem is túl könnyen, de útközben sokat tanulva és újabb tapasztalatokat szerezve végül sikerrel oldd meg a feladatot, épp ezért hagyd hátra minden bosszúságodat és ugorj fejest a feladatba. Ez ma egy ilyen nap, ahol egyszerűen nincsen más választásod!

BIKA (április 21-május 20)

A hét közepére úgy érzed, olyannyira lecsökkent az energiaszinted, hogy gyakorlatilag a túlélésre játszol, messziről kerülöd az új feladatokat, a nagy kihívásokat, egyszerűen csak próbálsz ellavírozni valahogy a hétvégéig. Mivel nem alaptalanul érzed magad fáradtnak, hisz nem a lustaság az, ami meghatározó a dologban, sokkal inkább a kimerültség az oka a jelenlegi állapotodnak, épp ezért ne hagyd, hogy mások -akiknek feltűnik az, amit csinálsz- fogást találjanak rajtad, hisz senkinek nem tartozol elszámolni valóval. Csak annak magyarázd el a dolgok miértjét, aki különösen fontos számodra! Koncentrálj arra, hogy mihamarabb letudj minden feladatot, hogy aztán felhőtlenül ejtőzhess a kanapén egy izgalmas filmet nézve!

IKREK (május 21-június 21)

Kecsegtető ajánlatot kapsz a hét közepén, amelyre az igazat megvallva nagyon nehezen tudnál nemet mondani. Mielőtt azonban meggondolatlanul beadnád a derekad, érdemes leülnöd és minden részletet, illetve esetleges következményt aprólékosan megvizsgálni. Sorakoztass fel minden mellette és ellene szóló érvet, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy végül jó döntést hozhass. Amennyiben több az kontra, mint a pro érv, abban az esetben bölcsebben döntesz, ha nemet mondva inkább más utakat keresel! Ne aggódj, új lehetőség szinte minden sarkon adódik, csak nyitott szemmel kell járnod!

RÁK (június 22-július 22)

Valakivel vitába keveredsz, hisz olyasmit próbál elhitetni veled, ami gyakorlatilag teljesen egyértelmű számodra, ráadásul olyan messze áll az értékrendedtől, hogy arra szavakat sem találsz. Mivel úgy érzed, ezt már nem hagyhatod szó nélkül, ezért beleállsz a konfliktushelyzetbe annak érdekében, hogy megvédd az érdekeidet. Mielőtt azonban nagyon mélyre mennétek, érdemes végiggondolod, vajon megéri-e bárkivel komoly összetűzésbe kerülnöd olyasmi miatt, amire nem biztos, hogy van megoldás. Lehet, hogy nagyobb értelme van annak, ha elengeded, továbblépsz és inkább más dolgokra koncentrálsz ahelyett, hogy mindketten úsztok a katyvaszban és teljesen feleslegesen reszelitek a közöttetek lévő viszonyt vékonyabbra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan nem minden alakul az előzetes terveid szerint, mégsem bánod, hisz ez talán pozitívabb végkimenetelt hozhat, mintha az eredeti útvonalat választottad volna. Ugyan általában véve a kiszámíthatóság híve vagy, szeretsz a terveid szerint pontról pontra haladni, ám talán most neked mégis könnyebbséget jelent neked is, ha csak sodródsz az eseményekkel, úgy tűnik ugyanis, hogy izgalmasabb az az út, amelyre akaratodon kívül rátévedtél. Élvezd minden pillanatát, ne izgulj azon, hogy mi lesz a végkifejlet, te csak arra figyelj, hogy neked jó legyen! Nyugi, ez nem önzőség, hiszen mindenkinek a saját érdekei szerint kell az utat törnie!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepén valahogy úgy érzed, hogy nincs kedved nagyobb volumenű kihívásokat teljesíteni, inkább elevickélsz a jelenlegi feladataidban, hogy majd aztán a nap végén fejest ugorhass a pihenésbe. Mivel tulajdonképp nem sokszor adódik alkalmad arra, hogy mindenféle felelősség nélkül tedd a dolgod, amíg mások izzadnak minden részeredményért is, épp ezért használj ki minden pillanatot, hisz ki tudja, meddig áll fenn ennek a lehetősége. Ez ma egy ilyen nap, nem mindig áll az ember készen arra, hogy hatalmas hegycsúcsokat hódítson meg!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepén bizonyos jelek ráébresztenek arra, hogy tulajdonképp semmi mást nem csinálsz, mint folyamatosan futsz a széllel szemben, olyan emberekkel szembe szállva, akik fel sem érik ésszel a mondanivalódat. Ne akarj mindenkivel mindent megértetni, időnként tudomásul kell venned, hogy az emberek nem feltétlenül úgy vannak bekötve, ahogy te. Előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményedet próbálod másokra erőltetni, akik első pillanattól kezdve nem is vevők erre. Engedd el az egészet és koncentrálj olyasmire, ami előrevisz.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ebben a pillanatban úgy érzed, egyszerűrn csak sodródsz az árral kontrollálhatatlanul, ami kissé megijeszt. Mivel azonban nem élhetsz örökös félelemben, épp ezért szükséged van egy jó adag önbizalomra, higgy magadban, abban, hogy van benned annyi tudás és tapasztalat, amelynek révén képes leszel megoldani a helyzetet. Ne félj, inkább próbáld élvezni a kihívást, a nehézségi fokot, az adrenalinszint emelkedést, kizárólag a megoldásra koncentrálj és meglátod, megy majd minden, mint a karikacsapás!

NYILAS (november 23-december 21)

Mivel nem igazán szeretsz bizonyos helyzetekből önszántadból kilépni, sokszor foglalkoztatnak múltbeli események, így gyakran nehéz helyzetekbe sodrod magad. Ez történik veled a hét közepén is, valami ugyanis véget érni látszik, ami kifejezetten elszomorít, nem szeretted volna, ha ilyen hamar ismét befejeződik, épp ezért foggal-körömmel ragaszkodsz a dologhoz. Mielőtt azonban felesleges kapálózásba kezdesz, előtte érdemes belegondolnod, hogy mennyi mindent hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyektől jobb emberré válhatsz! Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy lehet, valami véget ért, de ezzel együtt el is kezdődött egy másik kaland, ami rengeteg pozitívumot tartogathat a számodra! Légy nyitott annak érdekében, hogy aztán maradandót alkothass!

BAK (december 22-január 20)

A legnagyobb megdöbbenésedre ma ráébredsz arra, hogy a szívedhez különösen közelálló személyek kapcsolata futott zátonyra, mivel azonban közös megegyezés alapján titkolták előled, így neked eddig erről sejtésed sem volt. Hirtelen azt sem tudod, hogyan reagálj, hiszen roppant ijesztőnek találod a helyzetet, azt hitted ugyanis, hogy örök szerelemben fognak élni, ha pedig nekik sem sikerült, akkor valami gond lehet az eddigi elméleteddel. Épp ezért úgy érzed, hogy nem nézheted tétlenül, ahogy elválnak útjait, tenned kell valamit, légy azonban óvatos, hiszen a szituációnak nem vagy szereplője, így csupán kívülállóként látod a helyzetet. Bármilyen nehéz is tehát, fogadd el, hogy ilyen a világ, te pedig nem menthetsz meg mindent és mindenkit!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé merész álmokat dédelgetsz, annak ellenére azonban, hogy ismered a nehézségi fokot, abszolút céltudatosan látod magad a sikert ünnepelve. Egyetlen egy probléma van csupán ezzel, mégpedig az, hogy a jelenlegi adottságaid szerint egyelőre inkább a felkészülésre kellene koncentrálnod, hisz a jelenlegi adottságokkkal gyorsan beletörhet a bicskád abba, amivel a szükséges tapasztalat híján majdnem biztosan nem fogsz tudni boldogulni. Lehetséges, hogy kissé túlbecsülöd magad, érdemes tehát elgondolkodnod azon, vajon megéri-e elérhetetlennek tűnő álmokat kergetned vagy inkább a valós sikereket magában rejtő kihívások azok, amelyeken érdemes dolgoznod. Csakis rajtad múlik minden!

HALAK (február 20-március 20)

Egy eddig meg nem oldott ügy az, amely jelen pillanatban fejfájást okoz, amelyre folyamatosan keresed ugyan a megoldást, ám eddig nem sikerült rájönnöd, miképp kellene pontot tenned a végére. Megpróbáltad egyszer, tízszer, százszor, megis mindig megfeneklett az ötleted, épp ezért abszolút tanácstalan vagy, miként zárd le úgy az ügyet, hogy a lehető legjobban gyere ki a helyzetből. Egy biztos: minél hosszabbra írod a mondatot, annál nehezebb lesz pontot tenni a végére. Ne bonyolítsd tehát az életet, igyekezz a lényegre koncentrálni, hiszen így hosszú ideig éberen fogsz még aludni.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Hivatalos: Őt tartják minden idők legjobb színésznőjének

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép

Te tudtad? Ezt a meglepő titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép

A csodaszer, aminek minden konyhában ott a helye: az almaecet 8 áldásos hatása

Ráadásul nem is kell belőle nagy mennyiség, napi 1-2 evőkanál már elegendő ahhoz, hogy segítsen például a makacs kilók ellen vagy csökkenjen a koleszterinszinted.

Kép

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Kép

Annak szenteltem az életemet, hogy kiszolgáljam a férjemet: az emberek rabszolgának neveznek, pedig szeretem csinálni!

Megosztó életstílusáról mesélt egy netező, amivel kiakasztotta az embereket: 25 évesen egyetlen „munkája” férje kiszolgálása.

Kép

4 testbeszéd trükk Sydney Sweeney-től, amivel minden pasit elcsábíthatsz

Az Imádlak utálni és az Eufória sztárjának flörtölési tippjei pofonegyszerűek, de annál hatásosabbak! Mindössze a tekintetetted kell játszanod, de a siker garantált!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!