Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 28.: az Ikrek kecsegtető ajánlatot kapnak, az Oroszlánok sodródnak az árral

Napi horoszkóp szeptember 28.: az Ikrek kecsegtető ajánlatot kapnak, az Oroszlánok sodródnak az árral

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 28.

KOS (március 21-április 20)

Ugyan a hét közepére nem igazán tervezted, hogy megmászod a Himaláját, mégis nagy volumenű projektet kapsz a nyakadba, ráadásul olyat, amely teljes embert kíván, iszonyatos koncentrációval. Mivel jobban szereted az alkotói szabadságot, ezúttal viszont eléggé meg van kötve a kezed, épp ezért rendkívülien frusztrál az, hogy nem is választhatsz taktikát, egyszerűen menned kell egy olyan úton, amelyet kijelöltek számodra. Mivel azonban megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy ha nem is túl könnyen, de útközben sokat tanulva és újabb tapasztalatokat szerezve végül sikerrel oldd meg a feladatot, épp ezért hagyd hátra minden bosszúságodat és ugorj fejest a feladatba. Ez ma egy ilyen nap, ahol egyszerűen nincsen más választásod!

BIKA (április 21-május 20)

A hét közepére úgy érzed, olyannyira lecsökkent az energiaszinted, hogy gyakorlatilag a túlélésre játszol, messziről kerülöd az új feladatokat, a nagy kihívásokat, egyszerűen csak próbálsz ellavírozni valahogy a hétvégéig. Mivel nem alaptalanul érzed magad fáradtnak, hisz nem a lustaság az, ami meghatározó a dologban, sokkal inkább a kimerültség az oka a jelenlegi állapotodnak, épp ezért ne hagyd, hogy mások -akiknek feltűnik az, amit csinálsz- fogást találjanak rajtad, hisz senkinek nem tartozol elszámolni valóval. Csak annak magyarázd el a dolgok miértjét, aki különösen fontos számodra! Koncentrálj arra, hogy mihamarabb letudj minden feladatot, hogy aztán felhőtlenül ejtőzhess a kanapén egy izgalmas filmet nézve!

IKREK (május 21-június 21)

Kecsegtető ajánlatot kapsz a hét közepén, amelyre az igazat megvallva nagyon nehezen tudnál nemet mondani. Mielőtt azonban meggondolatlanul beadnád a derekad, érdemes leülnöd és minden részletet, illetve esetleges következményt aprólékosan megvizsgálni. Sorakoztass fel minden mellette és ellene szóló érvet, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy végül jó döntést hozhass. Amennyiben több az kontra, mint a pro érv, abban az esetben bölcsebben döntesz, ha nemet mondva inkább más utakat keresel! Ne aggódj, új lehetőség szinte minden sarkon adódik, csak nyitott szemmel kell járnod!

RÁK (június 22-július 22)

Valakivel vitába keveredsz, hisz olyasmit próbál elhitetni veled, ami gyakorlatilag teljesen egyértelmű számodra, ráadásul olyan messze áll az értékrendedtől, hogy arra szavakat sem találsz. Mivel úgy érzed, ezt már nem hagyhatod szó nélkül, ezért beleállsz a konfliktushelyzetbe annak érdekében, hogy megvédd az érdekeidet. Mielőtt azonban nagyon mélyre mennétek, érdemes végiggondolod, vajon megéri-e bárkivel komoly összetűzésbe kerülnöd olyasmi miatt, amire nem biztos, hogy van megoldás. Lehet, hogy nagyobb értelme van annak, ha elengeded, továbblépsz és inkább más dolgokra koncentrálsz ahelyett, hogy mindketten úsztok a katyvaszban és teljesen feleslegesen reszelitek a közöttetek lévő viszonyt vékonyabbra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan nem minden alakul az előzetes terveid szerint, mégsem bánod, hisz ez talán pozitívabb végkimenetelt hozhat, mintha az eredeti útvonalat választottad volna. Ugyan általában véve a kiszámíthatóság híve vagy, szeretsz a terveid szerint pontról pontra haladni, ám talán most neked mégis könnyebbséget jelent neked is, ha csak sodródsz az eseményekkel, úgy tűnik ugyanis, hogy izgalmasabb az az út, amelyre akaratodon kívül rátévedtél. Élvezd minden pillanatát, ne izgulj azon, hogy mi lesz a végkifejlet, te csak arra figyelj, hogy neked jó legyen! Nyugi, ez nem önzőség, hiszen mindenkinek a saját érdekei szerint kell az utat törnie!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepén valahogy úgy érzed, hogy nincs kedved nagyobb volumenű kihívásokat teljesíteni, inkább elevickélsz a jelenlegi feladataidban, hogy majd aztán a nap végén fejest ugorhass a pihenésbe. Mivel tulajdonképp nem sokszor adódik alkalmad arra, hogy mindenféle felelősség nélkül tedd a dolgod, amíg mások izzadnak minden részeredményért is, épp ezért használj ki minden pillanatot, hisz ki tudja, meddig áll fenn ennek a lehetősége. Ez ma egy ilyen nap, nem mindig áll az ember készen arra, hogy hatalmas hegycsúcsokat hódítson meg!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepén bizonyos jelek ráébresztenek arra, hogy tulajdonképp semmi mást nem csinálsz, mint folyamatosan futsz a széllel szemben, olyan emberekkel szembe szállva, akik fel sem érik ésszel a mondanivalódat. Ne akarj mindenkivel mindent megértetni, időnként tudomásul kell venned, hogy az emberek nem feltétlenül úgy vannak bekötve, ahogy te. Előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményedet próbálod másokra erőltetni, akik első pillanattól kezdve nem is vevők erre. Engedd el az egészet és koncentrálj olyasmire, ami előrevisz.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ebben a pillanatban úgy érzed, egyszerűrn csak sodródsz az árral kontrollálhatatlanul, ami kissé megijeszt. Mivel azonban nem élhetsz örökös félelemben, épp ezért szükséged van egy jó adag önbizalomra, higgy magadban, abban, hogy van benned annyi tudás és tapasztalat, amelynek révén képes leszel megoldani a helyzetet. Ne félj, inkább próbáld élvezni a kihívást, a nehézségi fokot, az adrenalinszint emelkedést, kizárólag a megoldásra koncentrálj és meglátod, megy majd minden, mint a karikacsapás!

NYILAS (november 23-december 21)

Mivel nem igazán szeretsz bizonyos helyzetekből önszántadból kilépni, sokszor foglalkoztatnak múltbeli események, így gyakran nehéz helyzetekbe sodrod magad. Ez történik veled a hét közepén is, valami ugyanis véget érni látszik, ami kifejezetten elszomorít, nem szeretted volna, ha ilyen hamar ismét befejeződik, épp ezért foggal-körömmel ragaszkodsz a dologhoz. Mielőtt azonban felesleges kapálózásba kezdesz, előtte érdemes belegondolnod, hogy mennyi mindent hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyektől jobb emberré válhatsz! Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy lehet, valami véget ért, de ezzel együtt el is kezdődött egy másik kaland, ami rengeteg pozitívumot tartogathat a számodra! Légy nyitott annak érdekében, hogy aztán maradandót alkothass!

BAK (december 22-január 20)

A legnagyobb megdöbbenésedre ma ráébredsz arra, hogy a szívedhez különösen közelálló személyek kapcsolata futott zátonyra, mivel azonban közös megegyezés alapján titkolták előled, így neked eddig erről sejtésed sem volt. Hirtelen azt sem tudod, hogyan reagálj, hiszen roppant ijesztőnek találod a helyzetet, azt hitted ugyanis, hogy örök szerelemben fognak élni, ha pedig nekik sem sikerült, akkor valami gond lehet az eddigi elméleteddel. Épp ezért úgy érzed, hogy nem nézheted tétlenül, ahogy elválnak útjait, tenned kell valamit, légy azonban óvatos, hiszen a szituációnak nem vagy szereplője, így csupán kívülállóként látod a helyzetet. Bármilyen nehéz is tehát, fogadd el, hogy ilyen a világ, te pedig nem menthetsz meg mindent és mindenkit!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé merész álmokat dédelgetsz, annak ellenére azonban, hogy ismered a nehézségi fokot, abszolút céltudatosan látod magad a sikert ünnepelve. Egyetlen egy probléma van csupán ezzel, mégpedig az, hogy a jelenlegi adottságaid szerint egyelőre inkább a felkészülésre kellene koncentrálnod, hisz a jelenlegi adottságokkkal gyorsan beletörhet a bicskád abba, amivel a szükséges tapasztalat híján majdnem biztosan nem fogsz tudni boldogulni. Lehetséges, hogy kissé túlbecsülöd magad, érdemes tehát elgondolkodnod azon, vajon megéri-e elérhetetlennek tűnő álmokat kergetned vagy inkább a valós sikereket magában rejtő kihívások azok, amelyeken érdemes dolgoznod. Csakis rajtad múlik minden!

HALAK (február 20-március 20)

Egy eddig meg nem oldott ügy az, amely jelen pillanatban fejfájást okoz, amelyre folyamatosan keresed ugyan a megoldást, ám eddig nem sikerült rájönnöd, miképp kellene pontot tenned a végére. Megpróbáltad egyszer, tízszer, százszor, megis mindig megfeneklett az ötleted, épp ezért abszolút tanácstalan vagy, miként zárd le úgy az ügyet, hogy a lehető legjobban gyere ki a helyzetből. Egy biztos: minél hosszabbra írod a mondatot, annál nehezebb lesz pontot tenni a végére. Ne bonyolítsd tehát az életet, igyekezz a lényegre koncentrálni, hiszen így hosszú ideig éberen fogsz még aludni.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!