Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 24.: a Kosoknak higgadt gondolkodásra van szükségük, a Bakok önbizalma határtalan

Napi horoszkóp szeptember 24.: a Kosoknak higgadt gondolkodásra van szükségük, a Bakok önbizalma határtalan

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 24.

KOS (március 21-április 20)

Kissé elbizonytalanodtál, úgy érzed, hogy inkább ösztönből tudnál egy bizonyos helyzetben cselekedni, semmint higgadtan, józan ésszel, ez pedig kétségbe ejt. Mielőtt azonban elkezdenél saját magad elől menekülni, érdemes lenne mások véleményét kikérni, hisz nem biztos, hogy a forró fejjel, meggondolatlanul teljesített küldetések ugyanolyan sikerrel járnak majd, mint a a higgadtan, racionálisan végiggondoltak. Adj időt magadnak és kérdezz meg másokat, akik számodra is hitelesek. Fogadd el, hogy vannak körülötted olyan személyek, akik bizonyos dolgokban jóval tapasztaltabbak, érdemes tehát rájuk támaszkodni. Ott lesz a megoldás, ahol nem is gondolnád, épp ezért érdmes nyitott szemmel járnod!

BIKA (április 21-május 20)

Iszonyúan bosszús vagy egy bizonyos személy miatt, aki minden eszközével megpróbál keresztbe tenni neked és ellehetetleníteni. A célját sajnos valamilyen szinten sikerül elérnie, hisz azt érzed, hogy teljesen ez járja át a gondolataid, hogy folyamatos nyomás alatt tart, hisz egyszerűen nem tudsz felszabadulni, mindig attól tartasz ugyanis, hogy sikerül az illető terve. Bármennyire is nehéz azonban, igyekezz lerázni magadról ezeket a láncokat, szabadulj fel és légy magabiztosabb. Hidd el, ez lesz az a csodafegyver, amit használhatsz az ellen, hogy sikerüljön végleg elvenni az önbizalmadat! Ne hagyd, hogy mások negatív nyomást gyakoroljanak rád!

IKREK (május 21-június 21)

Fontos számodra, hogy mindenkit lenyűgözz, hogy mindig legyen valaki, aki pozitív véleményének hangot ad, te pedig egyfajta visszaigazolást kaphatsz arról, hogy igenis van értelme a Világot jobbá tenned. Amennyiben azonban sikerül egy pillanatra felocsúdnod ebből az illúzióból, abban az esetben rájöhetsz, ez bizony nem egy tündérmese, ahol minden rózsaszín és kerek. Ez a nyers valóság, ahol ugyan próbálhatsz mindenkit boldoggá tenni, de hidd el, nem tudod az embereket teljes egészükben megváltoztatni, hisz te, egy fecskeként árválkodva nem fogsz tudni nyarat csinálni. Ezért inkább foglalkozz magaddal és a saját maradéktalan boldogságoddal, a többiek pedig majd kovácsolják a saját sorsukat úgy, ahogy tudják.

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapján túlreagálsz egy bizonyos helyzetet, emiatt a környezeted kissé csalódottan tekint rád, nem gondolták volna ugyanis, hogy képes leszel ilyenforma reakciót mutatni. Mivel alapvetően nem vagy egy ilyen személyiség, épp ezért igyekezz mihamarabb megmagyarázni, hogy valamilyen oknál fogva ma a kelletténél kevesebb a türelmed egyes helyzetekben, mely azt mutatja, hogy itt az ideje átadnod magad a hétvégének. A mentális és fizikai fáradtságodnak ugyanis nem ihatják meg mások a levét, igyekezz tehát csenni magadnak egy kis szabadidőt, amikor nem kell másokra tekintettel lenned. Csináld azt, amit jónak látsz, ami kikapcsol a mindennapok körforgásából és csak rólad szól! Hidd el, jót fog tenni neked!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján tele vagy ötletekkel, egyik jön a másik után, te pedig azt sem tudod, hogy melyikkel kezdd a megvalósításukat. Mindenképp érdemes kibontakoztatnod a kreativitásodat, hisz ebből valami olyan dolog sülhet ki, amire még a környezeted is ámulattal fog nézni. Használd ki a lehetőséget, mert most minden eszköz adott arra, hogy megvalósíts néhányat az ötleteidből, csak igyekezz minél hamarabb nekifogni, mert lesznek, akik megpróbálnak utánozni és mindenáron elvenni tőled a sikert. Igyekezz kötélnek állni, legyél magabiztos és meglátod, egyszer mindenki rólad fog beszélni, persze pozitív értelemben!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Régóta fájt a fogad egy bizonyos dologra, valaki azonban az orrod elől happolta el a lehetőséget, hogy megszerezd, te pedig egyszerre vagy rendkívül csalódott és bosszús is. Nincs azonban sok időd arra, hogy sokáig bosszankodj, hisz a lehetőségek jönnek-mennek az életedben, így felkészültnek kell lenned annak érdekében, hogy legközelebb ne érhessen ilyesfajta, negatív előjelű meglepetés. Egyszerűen tehát légy résen, járj nyitott szemmel, mert ez esetben minden a gyorsaságon múlhat. Ha szeretnéd a következő lehetőséget megragadni, mindenképp tenned kell érte!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindenáron szeretnél meggyőzni valakit arról, hogy együtt, csapatban tudtok csak hegycsúcsokat meghódítani és sikereket elérni, épp ezért éled meg csalódásként azt, hogy az illető nem lelkesedik a közös munkáért. Mivel azonban semmit nem tehetsz, így kénytelen vagy elfogadni a tényt, hogy adott esetben mások külön utakon járnak és nem egyeznek az elképzeléseitek. Ne erőszakold rájuk a saját terveidet, amennyiben tehát nekik nem egyezik az útvonaluk a tiéddel, hisz más prioritásokat és célokat tartanak szem előtt, abban az esetben neked el kell indulnod nélkülük, a magad útján. Nem kell nektek kötelezően egymásba kapaszkodva húzni a másikat, tanulj meg egyedül boldogulni, hisz a környezetedre apellálva mégsem élheted az életed! Menni fog, csak hinned kell magadban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valakiben maradéktalanul megbíztál, el sem tudtad volna képzelni, hogy hatba támad, most azonban úgy érzed, hogy elárult az illető. Ennek okán rendkívül csalódott vagy, nem csupán azért, mert valaki nem olyan valójában, mint amilyennek mutatta magát, hanem saját magadban is, hisz túl naiv voltál, ezért kerültél most ilyen kellemetlen helyzetbe. Bármilyen nehéz is azonban, próbálj ezen felülkerekedni és elfogadni a másikat, ami pedig a naivitásod illeti, soha nem baj, ha bízol a megérzésidben és nyitottabb szemmel jársz annak érdekében, hogy a jövőben elkerülhesd a csalódást!

NYILAS (november 23-december 21)

Előre ittál a medve bőrére, ez azonban megbosszulja magát a hét utolsó munkanapján, hisz egy váratlanul éles kanyarnál elúszik a várva várt siker. Iszonyúan bosszús vagy emiatt, hisz sok reményt fűztél ahhoz, hogy a végén megérdemelten ünnepelhetsz. Semmiképp nem érdemes azonban csüggedned csupán azért, mert ez most nem sikerült. Legyen inkább ez egyfajta motiváló erő, hogy a későbbiekben aprólékos részletességgel kidolgozz mindent annak érdekében, hogy még véletlenül se csúszhasson hiba a számításodba! Sosem érdemes idő előtt elbíznod magad, ezt most megtanulhattad,

BAK (december 22-január 20)

Rendkívül sok önbizalommal rendelkezel, meg vagy győződve arról, hogy a kvalitásaid kiemelkedőek, épp ezért érint rosszul, ha valaki építő jellegű kritikával illet. A kritikákra azonban nem érdemes úgy tekintened, mint egyfajta bírálatra vagy sértésre, használd inkább őket arra, hogy tanulj, épülj és fejlődni tudj a segítségükkel. Meglátod, egyszer minden kritikának hasznát veszed majd es igenis büszke leszel arra, hogy a különböző, akár kéretlen jó tanácsokból okulva lettél az, aki és ez rendkívüli büszkeséggel tölt majd el!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egyfajta válaszúthoz érkeztél, amikor eljött az idő, hogy eldöntsd, merre mész tovább annak érdekében, hogy kiteljesedj és boldog légy. Ehhez azonban elengedhetetlenül szükséges az, hogy mérlegre tedd az eddigi életed, a sikereidet, a jövőbeni céljaidat, hogy tulajdonképp egyfajta önvizsgálatot tarts annak érdekében, hogy reálisan láthasd a helyzetedet. Ha mindezek alapján az egyenlőség jel után hiányérzeted van, akkor valamin változtatnod kell. Ne késlekedj, mert ma még megteheted azokat a szükséges lépéseket, amelyek a boldog és elégedett élethez kellenek!

HALAK (február 20-március 20)

Mások töretlennek tűnő, könnyen elért sikereit elnézve kissé csalódott vagy, hisz arra számítottál, hogy mára te is a siker kapuját döngeted és egyfajta felhőtlenséggel büszkélkedhetsz. Titkon irigyled is azt, hogy a környezetedben élőknek sikerült már idáig eljutnia, ne feledd azonban azt a tényt, hogy nagy valószínűséggel az általuk elért eredmény a kitartó munka és sok-sok áldozat termése, amit bizony senkinek nem osztogatnak ingyen. Így amennyiben te is hasonló dolgokról álmodsz, fel kell állnod és el kell indulnod, mert ha egy helyben állsz, senki nem fogja a kezedbe adni. Azért tenned kell! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!