Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 21.: a Bakok határtalan bátorságukat mutathatják meg, a Halak csapatjátékosként bizonyíthatnak

Napi horoszkóp szeptember 21.: a Bakok határtalan bátorságukat mutathatják meg, a Halak csapatjátékosként bizonyíthatnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 21.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az Élet, hogy háttérbe szorultak a saját céljaid és sok esetben az értékrendeden és elveiden jóval túlmutató ügyekbe keveredtél akaratodon kívül csak azért, hogy mások elvárásainak megfelelhess. Most azonban eljött az idő, hogy vastagon meghúzd azt a bizonyos határvonalat, amely nem teszi lehetővé még azt sem, hogy ilyen helyzeteknek akár csak a közelébe is kerülhess. Gondold végig, mi a fontosabb, másokat boldoggá tenni, vagy a saját értékrendedned megfelelő úton elérni a boldogságod!

BIKA (április 21-május 20)

Annyira jól alakulnak a folyamatban lévő ügyeid, hogy azt gondolod, nyugodtan dőlhetsz hátra, mert jönni fognak az eredmények. Talán kissé elbíztad magad, hisz nem készültél fel olyan apró részletekre, amelyek végül befolyásolhatják a dolgok kimenetelét. Épp ezért legyél résen annak érdekében, hogy bármiféle váratlan fordulatra esetén gyorsan beavatkozhass. Majd akkor pihenj meg, ha az elképzeléseidnek megfelelően zártál le mindent, s ezt mások is elismeréssel nyugtázzák. Addig viszont még le kell küzdened néhány akadályt, s erre célszerű felkészülni!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron a szőnyeg alá igyekszik söpörni egy elég komoly problémát, ami a számodra is meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, mert amíg nem születik meg a megoldás, egyikőtök sem tud továbblépni. Épp ezért igyekezz az illetőt meggyőzni, hogy ugyan megérted, miért hezitál, de muszáj lesz szembenéznie a helyzettel. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a lezáratlan ügy téged sem frusztrál már tovább.

RÁK (június 22-július 22)

Minden erőddel azon dolgozol, hogy mások tökéletesnek lássanak, ennek érdekében igyekszel azt a látszatot kelteni, hogy minden a legnagyobb rendben, kifogástalanul működik az életed. Ennek okán akadnak olyanok, akik csodálnak, hisz ők is olyan tökéletességről álmodoznak, amivel téged megáldott a sorsod. Amennyiben azonban őszinte vagy egyetlen pillanatra is magadhoz, abban az esetben bizony beláthatod, hogy az egész csupán egy álarc, amelyben jössz-mész és megpróbálod elhitetni mindenkivel, hogy minden a legnagyobb rendben. Fogadd el, hogy nem vagy tökéletes, mint ahogy az életed sem az, de így is boldog vagy, épp ezért mutasd meg az embereknek, hogyan is lehet hézagokkal is boldogan élni, nincs szükséged semmiféle álarcra, légy őszinte és vállald fel önmagad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben számos alkalommal csalódtál néhány emberben, így joggal húztál meg egy határvonalat úgy általában a szűkebb és tágabb környezeteddel szemben is. Gyakorlatilag kezdesz átesni a ló túloldalára, hisz majd’ senkit sem engedsz közel magadhoz, még akkor sem, ha az illető kedvesen mosolyog rád. Nem tudod ugyanis, hogy a mosoly mögött milyen szándékok vannak, te pedig mielőtt bizalmat szavazol bárkinek, szeretsz meggyőződni róla, hogy nem fognak visszaélni azzal, ha nyitsz feléjük. Mivel azonban így előbb-utóbb roppant magányos leszel, érdemes mérlegelned, hogy engedsz-e kicsit a nagy óvatoskodásból, hisz korántsem biztos, hogy mindenki hátsó szándékkal közeledik feléd, vannak ugyanis, akik csupán a barátságod és az értékes társaságod keresik. Láss a dolgok mögé!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kifejezetten konfliktuskerülő ember vagy, aki azonnal elveszíti a biztonságérzetét, ha bármilyen érdekütközés merül fel, ebben az esetben kihátrálsz és elmenekülsz. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületedet. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a konfliktusokat, de ha kifejezetten provokálnak, nem kell lehajtott fejjel elkullognod, ha úgy érzed, hogy jogtalanul bántanak. Erős vagy, bátor vagy, ha pedig nincs vaj a füled mögött, miért hagynád magad?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rengeteg áldozatot hoztál egy bizonyos projektért, emiatt gyakorlatilag minden másodpercben attól tartasz, hogy mi lesz, ha porszem kerül a gépezetbe és elvész minden eddig befektetett munka. Ez a folyamatos szorongás azonban elveszi a lehetőségét annak, hogy élvezd azt, amit csinálsz, s emiatt egy nagy kínlódás az egész számosra. Nem érdemes tehát mindent ennyire véresen komolyan venni, ettől ugyanis csak nagyobb lesz az esély arra, hogy hibázol. És ha hibázol? Szerinted minden ember tökéletes?! Na ugye, hogy nem! Lazíts, élvezd az életet és hozd ki a lehető legtöbbet, így akár sikerrel jársz, akár nem, már mindenképpen nyugodt lesz a lelkiismereted!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Annak ellenére, hogy azt érzed, egyedül is tudsz kontrollt tartani a folyamatban lévő ügyeid felett, valaki mégis úgy gondolja, hogy segítségre szorulsz, épp ezért lépten-nyomon belekontárkodik az életedbe. Amikor kérdőre vonod, vajon mi az oka annak, hogy beleszól mindenbe, az illető egyszerűen csak azt mondja, úgy érzi, nem vagy kompetens abban, amit csinálsz és forró fejjel, gondolkodás és mindenféle mérlegelés nélkül csinálsz mindent. Rendkívüli módon felháborítónak találod az elhangzottakat, bármennyire is küldenéd el azonban melegebb éghajlatra, mégsem érdemes szavakkal visszavágnod. Sokkal okosabban teszed, ha az ellenkezőjét próbálod bebizonyítani, ezzel meggyőzve mindenkit arról, hogy igenis rátermett vagy és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad!

NYILAS (november 23-december 21)

Végre a mai nap lesz az, amikor minden puzzle-darab a helyére kerülhet és végre értelmet nyerhet a sok-sok fáradozás, amit tettél egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Hosszú ideje bolyongtál már a sötétben, helyenként abszolút elveszítve a fonalat is, most azonban végre tisztán látsz mindent, amely hozzásegít ahhoz, hogy lezárhass ezt a végeláthatatlan folyamatot. Minden adott tehát, a körülmények a legideálisabbak, az eszközök rendelkezésre állnak, ne késlekedj tovább, hisz minél jobban húzod az időt, annál jobban fogsz belegabalyodni az egész ügybe. Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Ma végre eljön az a pillanat, amikor minden körülmény ideálissá válik ahhoz, hogy bebizonyítsd, mennyi bátorsággal és akaraterővel rendelkezel, ha szeretnél elérni valamit. Alkalom adódik ugyanis arra, megkapd, amire olyan hosszú ideje vágysz már, a célhoz vezető út azonban korántsem lesz zökkenőmentes. Szükséged lesz minden tudásodra és kreativitásodra, meg jó adag elszántságra, hogy kiállj minden próbát ahhoz, hogy magadénak tudhasd ezt az általad hőn áhított dolgot. Vértezd fel magad mindezekkel, állj a sarkadra és indulj el a sikerhez vezető úton, felkészülve arra, hogy komoly küzdelmet kell folytatnod! Hidd el, a hegy csúcsán ünnepelni mámorító érzés lesz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívüli módon idegesít az, hogy mostanában a szerencse nem a legjobb barátod, hisz valahogy semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, hiába teszel meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, mégsem tudod egy idő után befolyásolni a végkimenetelt. Ne feledd azonban, semmi nem történik véletlenül, lehet, hogy neked még valamit meg kell tanulnod ahhoz, hogy megérj a győzelemre, amely garantáltan nem fog elmaradni, ha megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod ahhoz, hogy végül te is ünnepelhess. Legyél kitartó és akard azt a győzelmet!

HALAK (február 20-március 20)

Valamennyien egy közös célért küzdötök a kollegáiddal, ennek érdekében hatalmas összefogással mentek előre. Vigyázz azonban, nem mindenki játszik körülötted tisztességes eszközökkel, vannak bizony olyan személyek, akik szívük szerint letaszítanának a dobogóról. Épp ezért pontosan kell tudnod, hogy melyik lábadat melyik után teszed, hisz ha elbizonytalanodsz, ott fogást fognak rajtad találni. Ma még előnyben vagy, de ki tudja, mit hoz a holnap, vedd fel a páncélodat, indulj a csatába és küzdj meg mindenkivel, aki el szeretné lehetetleníteni a közös cél elérését!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!