Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 23.: a Bikák nehezen engednek el valakit, a Rákoknak komoly döntésben kell dűlőre jutniuk

Napi horoszkóp október 23.: a Bikák nehezen engednek el valakit, a Rákoknak komoly döntésben kell dűlőre jutniuk
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hosszú hétvége utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 23.

KOS (március 21-április 20)

Nagy izgalommal vársz egy bizonyos eseményt, hosszú ideje készülsz már arra, hogy végre minden pillanatát élvezhesd. Rengeteg energiát befektettél és szeretnéd a legtöbbet kihozni belőle annak érdekében, hogy mindenkinek megmutathasd. A környezeted előtt nagy igyekezettel próbálsz titokban tartani minden részletet, így valószínűleg nagyobb durranás lesz, ha sikerül meglepni őket. A nagy örömszerzésben azonban ne feledkezz meg magadról sem, hisz te ugyanolyan fontos vagy!

BIKA (április 21-május 20)

Roppant nehezen engedsz el az életedből egy bizonyos személyt, foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá, annak ellenére, hogy nagyon megbántott és rengeteg nehéz pillanatot okozott neked. Ragaszkodásod nagyon hátráltat a továbblépésben és a felejtésben, de meg kell tanulnod elengedni és a múlt hibáiból levonva a konzekvenciát, a jövőbe tekinteni. Mindig tartsd szem előtt, hogy minden ember okkal érkezik az életedbe, a különbség csak annyi, hogy néhányan közülük azért jönnek, hogy fájdalmas tanulságok árán tanítsanak valamire, amit soha nem felejtesz!

IKREK (május 21-június 21)

A hosszú hétvége utolsó napján nosztalgikus hangulat ragad magával, amely felidézi gyermekkori kedves emlékeidet. Visszaemlékezni mindig szívet melengető érzés, ám arra érdemes ügyelned, hogy ne ragadj a múltban, hisz a jelen legalább annyira fontos, mint az, ami egykoron maradandó élményeket nyújtott. A mában élve szintén lehetőséged van arra, hogy olyasfajta emlékeket gyűjthess, amelyekből a jövőben táplálkozhatsz majd. Épp ezért vedd magad körül olyan emberekkel, akik fontosak számodra, csapjatok közös sütés-főzést, társasjátékozzatok, te pedig közben gyűjts élményeket, melyekkel teleírhatod életed emlékkönyvét!

RÁK (június 22-július 22)

Komoly döntést kell meghoznod a hosszú hétvége utolsó napján, amely hatással lehet a jövődre, éppen ezért semmiképp ne dönts meggondolatlanul, inkább rágd meg többször a falatot annak érdekében, hogy ne sodord magad olyan helyzetbe, amelyből később borzasztóan nehéz lesz kihátrálni. Amennyiben tanácstalan vagy, egyetlen embertől kérj tanácsot, attól a személytől, akiben maradéktalanul megbízol és a szavai hitelesek számodra. Ne húzd túl sokáig az időt, mondd ki, amit ki kell, hisz minél tovább tolod magad előtt, annál nehezebb lesz majd feketét vagy fehéret mondani!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta pletyka jut a füledbe a hosszú hétvége utolsó napján, amely iszonyúan felháborító, épp ezért azonnal szeretnéd tisztázni magad annak érdekében, hogy senki ne húzhassa rád a vizes lepedőt. Mielőtt azonban felesleges magyarázkodásba kezdenél, mely a hitelességedet kérdőjelezi meg, előtte győződj meg arról, hogy ki az, akitől ez a bizonyos pletyka elindult, hisz korántsem biztos, hogy komolyabban kell vele foglalkoznod, amennyiben számodra teljesen hiteltelen személy terjeszti. A környezeted ismer, pontosan tudja tehát, hogy mi az, aminek érdemes hinnie és mit kell kettővel elosztania, akik pedig nem ismernek eléggé, azok teljesen mindegy, mit gondolnak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasmibe kezdesz a hosszú hétvége utolsó napján, amelyben nem nagyon van tapasztalatod, emiatt kissé remegnek a lábaid, fogalmad sincs, hogy merre menj, milyen taktikát válassz és mi a megoldó képlet. Gyorsan rájöhetsz azonban, hogy önbizalom és vakmerőség nélkül nem fogsz tudni messzire jutni. Amennyiben viszont egy kicsit mersz hinni az álmaidban és abban, hogy azokkal a képességekkel, amelyekkel te rendelkezel, el tudod érni őket, abban az esetben nem lesz semmiféle megugorhatatlan akadály. Senki nem mondta, hogy egyszerű és tehermentes lesz a menet, de ha van benned elegendő bátorság, akkor eljutsz a célodig!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hosszú hétvége utolsó napján valaki választás elé állít egy bizonyos dologgal kapcsolatban, téged azonban ez rendkívülien frusztrál, hiszen a legkevésbé sem szeretsz ilyesfajta korlátok között élni. Nem vagy ugyanis hozzászokva ahhoz, hogy nincsenek opciók, amelyekből választani lehet, inkább azt szereted, ha a saját akaratod és döntésed érvényesül, amikor önálló jogkört gyakorolsz a saját életed felett. Ne hagyd, hogy mások rendelkezzenek veled és bármi módon befolyásolni próbáljanak. Védd meg a szuverenitásodat, hiszen ki fogja, ha nem te, magad?

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Áldozatos munkával sikerült elérned egy bizonyos szintet, amiért bizony nem keveset küzdöttél és rengeteg verejtéket hullajtottál, teljesen érthető módon tehát félted azt, ami a tiéd. Ne légy önző, de ne is hagyd, hogy mások belekontárkodva a dolgodba hasznot húzzanak belőled mindenféle saját erő nélkül. Ez most nem az a helyzet, amikor önfeláldozva hagynod kellene, hogy az általad megszerzett dolgokat játszi könnyedséggel elvegyék. Állj ki magadért és védd meg azt, ami a tiéd!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napjára ugyan pihenést terveztél, de az elmúlt napok lustálkodásának következtében elég sok teendőd maradt befejezetlenül, amelyeket bizony senki nem végez el helyetted, tehát eljött az idő, hogy a nyakadba vedd valamennyit sorra, egymás után. Mielőtt azonban összecsapnának a fejed felett a hullámok, előtte érdemes végiggondolnod, hogy melyik feladatot melyik után végezd el, így nem maradnak befejezetlen folyamatok. Nem lehetetlen, csupán logika és összetett gondolkodás szükséges hozzá, legközelebb pedig igyekezz valahogy megtalálni az arany középutat a pihenés és az elvégzésre váró teendők között annak érdekében, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodnod!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívüli módon aggódsz amiatt, hogy a kijelölt határidő lejárta előtt nem végzel azokkal a feladatokkal, amelyeknek pontot kell tenned a végére, épp ezért a hosszú hétvége utolsó napján iszonyatos kapkodásba kezdesz. Amennyiben azonban a nagy rohanásban egy pillanatra belegondolsz, sehova nem vezet az, ahogy jelen pillanatban próbálod megoldani a dolgaidat, ehelyett tehát érdemes taktikát váltanod. Nyugodj meg, vedd sorra azokat a halaszthatatlan ügyeket, amelyek prioritást élveznek és úgy kezdj neki a feladataidnak sorban egymás után, hogy egyszerre csak egyetlen dologra koncentrálj. Minden csupán önbizalom kérdése!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A sikerért mindenre képes vagy, egyszerűen nem tudsz engedni az elveidből, mész előre megállíthatatlanul annak érdekében, hogy a végén a tied legyen a trófea. Nem árt azonban a nagy törtetésben belegondolnod abba, hogy vajon hány embernek okozhat sérülést az, ahogy a győzelmet hajtod, illetve mekkora áldozatokat kell érte hoznod. Amennyiben több az áldozat a dologban, mint a siker súlya és értéke, abban az esetben mérlegeld, hogy vajon megéri-e egyáltalán ennyire törni az utat. Járj nyitott szemmel, vedd észre a lábaid előtt hever ő lehetőségeket és azokat az embereket, akik a sikert nem elvenni akarják, hanem hozzá segíteni!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztóan bánt az, ahogy valaki a lelkedbe gázolt anélkül, hogy ez egyetlen pillanatig érdekelte volna. Mivel úgy érzed, hogy oda az önbecsülésed, épp ezért nagyon nehéz nyelni egyet és túltenni magad a történteken, ez pedig a hangulatodra is nagy mértékben rányomja bélyegét. Annak érdekében azonban, hogy ne tegye tönkre a napjaidat, érdemes felkeresned az illetőt és tisztáznod vele a helyzetet a saját lelki békéd érdekében. Hidd el, nem biztos hogy minden az, aminek látszik, könnyen lehet, hogy te voltál az, aki félreértett valamit!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Kép

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!