Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 20.: a Skorpióknak szükségük van a pihenésre, a Vízöntőknek ismeretlen személy érkezik az életükbe

Napi horoszkóp október 20.: a Skorpióknak szükségük van a pihenésre, a Vízöntőknek ismeretlen személy érkezik az életükbe
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hosszú hétvége előtt is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasni a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 20.

KOS (március 21-április 20)

Két, számodra fontos személy konfliktusa lesz majd az, amely meghatározza a pénteki napot számodra, melyet mindenképp te szeretnél megoldani. Úgy érzed ugyanis, hogy nem nézheted tétlenül, ahogy zátonyra fut a kapcsolatuk, tenned kell tehát valamit. Persze, abszolút nemes az, amit tenni kívánsz, mégis légy óvatos, hiszen a szituációnak nem vagy szereplője, így csupán kívülállóként látod az egészet. Ne kezdj tehát semmiféle mentőakcióba a részletek pontos ismerete nélkül, hiszen nemcsak ronthatsz a helyzeten, de még önmagadat is kellemetlen szituációba sodorhatod! Időnként jobb az, ha kívülálló maradsz!

BIKA (április 21-május 20)

Általad kevésbé ismert emberek vesznek körül a hét utolsó munkanapján, akik mégis megpróbálnak valamiképp belekontárkodni a dolgodba, s mindenáron megmondani, hogy szerintük mit és miképp kellene csinálod. Emiatt iszonyúan feszült vagy, nem is érted, bizonyos emberek milyen indokkal formálnak jogot arra, hogy számukra kevéssé ismert személyeket irányítsanak. Nem is kell tűrnöd, hogy mások mondják meg, mit tegyél, hiszen egyfelől tökéletesen tudod a dolgodat, másfelől pedig őrizd meg az önállóságodat. Mielőtt tehát teret adnának maguknak, előtte világosan hozd az értésükre, hogy egymagad is jól elboldogulsz, ők pedig törődjenek inkább magukkal. Nem kell arrogánsnak lenned, de mindenképp légy határozott!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan frusztrál egy bizonyos dolog, nem is tudsz tőle gyakorlatilag aludni sem. Mindeközben minden igyekezeteddel igyekszel elterelni a negatív gondolatokat, nem is akarsz rákoncentrálni, annak ellenére, hogy pontosan tudod, hamarosan fájdalmas döntést kell meghoznod. Minél hosszabbra írod azonban a mondatot, annál nehezebb lesz pontot tenni a végére. Ne nyújtsd oldalakra a fogalmazást, igyekezz lényegre törő lenni, mert így hosszú ideig éberen fogod a plafont figyelni az éjszaka folyamán!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapján a végére érsz egy viszonylag hosszú és felelősségteljes munkának, amely nagy megkönnyebbülést hoz, hisz nem kell reggeltől estig azon görcsölnöd, hogy időben végezz, hogy milyen eredményt hoz majd, illetve hogy a főnököd meg lesz-e elégedve veled. Most már kifújhatod magad, nyugodtan dőlj hátra, hiszen minden úgy alakult, ahogy eltervezted és sikerült is véghezvinni mindent. A hosszú hétvégén pihend ki magad, töltekezz fel újra, mert te is megérdemled a kikapcsolódást!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Csábító ajánlattal keres meg valaki a hét utolsó munkanapján, amelyre nagyon nehezen tudsz nemet mondani. Mielőtt azonban forró fejjel fejest ugranál a dologba, érdemes első körben minden részletet aprólékosan megvizsgálni. Írd le azokat a pro és kontra érveket, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy jó döntést hozhass. Amennyiben több az ellene, mint a mellette szóló érv, abban az esetben jobban teszed, ha inkább más utakat keresel és nem engedsz a csábításnak. Ne aggódj, új lehetőség szinte minden lépésnél adódik, csak nyitott szemmel kell járnod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Más hibájából fakadóan kerülsz kellemetlen helyzetbe a hét utolsó munkanapján, ami érthető módon meglehetősen frusztrál, hiszen nem kívántál részesévé válni az ügynek, most mégis a saját nevedet kell tisztára mosnod. Ne hagyd azonban, hogy a pillanatnyi düh eluralkodjon rajtad, igyekezz hideg fejjel gondolkodva helyre tenni a dolgokat, diplomatikusan, kellő intelligenciával kezelve a helyzetet. Amennyiben a hirtelen haragodra hallgatsz, úgy tűnhet a környezeted számára, hogy mégis vétkes vagy és csak a bizonyítványodat magyarázod. Hidd el, ha sikerül nyugodtan reagálnod, annál hitelesebb leszel a többiek előtt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem várt botlás miatt bosszankodsz a hét utolsó munkanapján, hiszen így nemhogy nem tudsz időben végezni, mehetsz is vissza, hogy kijavítsd a hibákat. Kétségbeesett kapkodás helyett állj meg azonban egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabban menteni a menthetőt. Nem lehetetlen, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dolgához és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy zavar volt a folyamatban, te pedig a nap zárásaként nyugodtan fújhatod ki magad egy pohár bor társaságában!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napján annyira kimerült vagy, hogy gyakorlatilag csak sodródsz az árral, visz a víz valamerre, te pedig nem akarod már megragadni az evezőt, hogy irányítsd a csónakodat. Fáradtságod abszolút érthető, nem biztos azonban, hogy az a jó, ha csak ringat a víz, te pedig álmodozol. Még egy utolsó nagy menetre szedd tehát össze magad, vedd kezedbe az evezőt és arra evezz, amerre a korábban kitűzött célod van. Ha sikerül végre partot érned, akkor nyugodtan add át magad a hosszú hétvégének!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár nem minden a saját terveid szerint alakul a hét utolsó munkanapján, mégsem tiltakozol, mert pontosan tudod és tudatosan el is fogadod, hogy nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok előrehaladását. Ugyan te a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ebben az esetben azonban neked is könnyebbséget jelent, ha csupán sodródsz az eseményekkel abban bízva, hogy jön majd magától a megoldás. Persze, könnyen lehet, hogy nem így lesz, élj azonban a pillanatnak, a jövő pedig majd alakul úgy, ahogy az meg van írva!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapján, éppen a hosszú hétvége kapujában kapsz olyan feladatot, amelynek teljesítéséhez szükséged lesz minden, meglévő akaraterődre és tudásodra. Abszolzlút érthető módon az első pillanatban nem repesel az örömtől, inkább úgy éled meg, hogy valaki ki akar szúrni veled. Ám ha minimálisan sikerül lehiggadnod és józanul mérlegelsz, rájöhetsz, hogy nem véletlenül lettél éppen te a kiválasztott. Megvan ugyanis a megfelelő tudásod és tapasztalatod ahhoz, hogy ha nem is túl könnyen, de végül sikerrel oldd meg a feladatot. Bízz magadban és akkor nem lehet baj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján számodra ismeretlen személy toppan az életedbe, aki iránt neked is érdemes nyitottnak lenned, olyan ismeretségre tehetsz ugyanis szert, amely hosszútávon a boldogságot hozhatja el neked is. Légy tehát nyitott, barátkozz, alakítsd a magad szája íze szerint a helyzetet. Arra érdemes azonban ügyelned, hogy ne fedj fel elsőre minden lapodat, keverd okosan a kártyáidat, hiszen ha nagyon rámenős és túl őszinte vagy, akkor bizony el is ijesztheted mindjárt az első pillanatban az illetőt és akkor a kapcsolat eleve kudarcra lesz ítélve. Ne kapkodj, lassan járj, tovább érsz!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapja a te napod lehet, hiszen úgy tűnik, hogy minden eltervezett programoddal és a kötelezettségeiddel időben tudsz végezni, így teljesen nyugodtan adhatod át magad a hosszú hétvégének. Használd ki az előtted álló napokat és csak olyasmiket csinálj, amelyek kifejezetten a testi és lelki épülésedet szolgálják. Menj el egy szépségszalonba, utána jöhet a shopping, találkozz a barátnőiddel és igyatok meg egy finom kávét vagy utazz el a szerelmeddel a hétvégére és romantikázzatok zavartalanul, hiszen neked is szükséged van a feltöltődésre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Kép

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!