Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 17.: a Bikák a pihenésnek szentelhetik az idejüket, a Rákoknak segítségre lesz szükségük egy bizonyos helyzetben

Napi horoszkóp október 17.: a Bikák a pihenésnek szentelhetik az idejüket, a Rákoknak segítségre lesz szükségük egy bizonyos helyzetben
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 17.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút megnyugtató számodra, hogy minden projekted halad a saját útján, semmi nem igényel különösebb közbeavatkozást, épp ezért nem kell a hét utolsó napját rohanással töltened. Ez a nap pont alkalmas arra, hogy elhívd egy barátnődet moziba, shoppingolni, vacsorázni vagy bármilyen programra, ahová van kedved menni. A munka mellett bizony szükséged van arra is, hogy minőségi időt tölts kikapcsolódással annak érdekében, hogy mindig a topon tudj teljesíteni. Ilyen az Élet körforgása, az egészséges testi-lelki egyensúllyal!

BIKA (április 21-május 20)

A mai napot szenteld abszolút a pihenésnek, hisz az egész hetet számodra egy nagy rohanás jellemezte, így a hét utolsó napja lesz az, amikor újratöltheted a lemerült energiaraktáraidat. Így tehát nyugodtan ejtőzz a kanapén lelkiismeret furdalás nélkül, nézz filmeket, főzz egy finom teát, menj el a közeli cukrászdába sütiért, legyen ez ma a diétában a csalónapod, hisz szükséged van az energiára az előtted álló héthez. Az október egyébként sem a világmegváltásról szokott szólni, sokkal inkább az elmélkedésről, a kuckózós napokról és a nyári pörgés utáni lenyugvásról. Nem kell mindig az utolsó szuszt is magadból kihajtva rohanni!

IKREK (május 21-június 21)

A célvonal előtt néhány méterrel bizonytalanodsz el, egyszerűen elszáll a magabiztosságod és megremeg a lábad. Mielőtt azonban ezen úszna el a győzelem, igyekezz összeszedni magad és arra koncentrálni, hogy a félelem ne vegye el tőled a sikert. Ha esetleg a helyzet téves értékelése miatt letérnél az útról, hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nemcsak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

RÁK (június 22-július 22)

Szükséged lesz ma valakire, aki kisegít egy olyan helyzetből, amelybe akaratodon kívül kerülhetsz, egyszerűen mások által sodródtál bele. Szerencsés embernek mondhatod azonban magad, hisz van egy személy, aki minden lépésedet óvja, akire minden körülmények között számíthatsz és aki teljes mellszélességgel ott áll ki melletted, bármi történjék veled. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy van egy ilyen őrangyaluk, aki figyeli minden lépésüket, épp ezért hálás lehetsz a sorsodnak érte! Fordulj hozzá bizalommal és kérj tőle mankót, hisz ő az, aki önzetlenül fog azonnal a segítségedre sietni! Jó, hogy vannak még ilyen kapcsolatok!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napja olyasfajta lehetőséget kínál, amelyet megragadva elég emlékezetes élményt szerezhetsz, hatalmas lendülettel feltöltve az előtted álló hétre. Ha jól kevered a kártyákat, akkor bizony csakis jól jöhetsz ki a helyzetből, épp ezért minden idegszáladdal koncentrálj addig, amíg azt az eredményt el nem éred, amivel te is elégedett vagy már. Ne hagyd, hogy mások kizökkentsenek, hisz ez most egy nem mindennapi alkalom arra, hogy magadnak is bizonyíts, mire is vagy képes valójában! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó napján szerettél volna egy számodra fontos emberrel minőségi időt eltölteni, a legnagyobb bosszúságodra azonban váratlan helyzet áll elő, amely meghiúsítja a tervezett programot. Ne mondj azonban le teljesen a találkozóról, egyszerűen szedd össze magad és igyekezz mihamarabb elhárítani az akadályt, amely a programod útjában áll jelen pillanatban. Nyugi, nincs még minden veszve, az egész csak azon múlik, hogy sikerül-e összeszedetten és megoldás centrikusan gondolkodnod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elég zsúfolt hetet zársz a mai napon, annyi minden történt az elmúlt hat napban, hogy egyszerűen időd sem volt egyik vagy másik eseményt feldolgozni, már jött is a következő. Ma azonban a hét utolsó napja van, amikor azzal foglalkozhatsz végre, hogy feltöltődj, semmiféle sürgető program nem szól közbe, így ez lesz a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy visszavonulj, mindent végiggondolj és a megfelelő helyükre illessz minden darabot az élet nevű puzzle-játékban. Hidd el, a nagy zaj után jót fog majd tenni egy kis csend, fordulj magadba és morfondírozz el, mi és miért történt, illetve hogy rád nézve milyen hatással volt. Nem kell mindig előrerohanni, az életed ugyanis nem egy versenyfutás, így nem az a legfőbb cél, hogy mindenkit legyőzve te szakíthasd át elsőként a célszalagot.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A segítőkészség mintaképe vagy, gyakorlatilag lesed mindenki kívánságát, hogy miként tudsz bárki szolgálatába állni, legyen szó bármiről. Mivel azonban egyfelől ez egy menekülési útvonal a részedről, hisz amíg másnak segítesz, addig nem kell a saját megoldatlan gondjaiddal foglalkoznod, másfelől pedig szép számmal akadnak, akik kihasználnak, ezért ma eljött az idő, amikor egy arcátlanul nagy szívességet elváró személynek mondd el, hol van a segítségnyújtás határa. Te bizony nem azért vagy, hogy másokat megments a kalamajkától, te azért vagy, hogy a saját boldogságodon dolgozz és amennyiben tanácsért fordul hozzád valaki, annak segíts. Ne vedd a nyakadba mindenki búját-baját!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján váratlan események hiúsíthatják meg a meghitt vasárnapi ebédet, melyek azonnali közbeavatkozást igényelnek. Az első pillanatban kissé megrémít a felelősség, hisz sok minden múlik most rajtad, ezen kívül azon is aggódsz, hogy miképp alakítja a jelenlegi szituáció a jövődet. Ezzel azonban nem érdemes most foglalkoznod, arra koncentrálj, ami a jelenben történik és igyekezz a helyzetet úgy megoldani, hogy a lehető legkevesebb hibát kövesd el. Nem olyan nagy a baj, mégis sok múlik azon, hogy a helyén kezeled-e a helyzetet, ez most. csak rajtad múlik!

BAK (december 22-január 20)

Ugyan a legkevésbé sem számítottál rá, mégis a hét utolsó napja lesz az, amikor ki kell mondanod a végszót egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a felelősség alatt azonban igencsak megremeg a lábad. Korántsem vagy már annyira magabiztos, mint annak azt előtte gondoltad, amikor még a szituáció közelében sem voltál. Mivel pontosan tudod, hogy nem mutathatod magad gyengének egy olyan helyzetben, amikor rajtad a világ szeme, ezért gyorsan szedd össze a gondolataidat és azt mondd ki, amit az első megérzésed diktál. Higgy az élettapasztalatodban és tedd oda magad bátran!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasmit tűztél ki célként magad elé, ami jelen pillanatban az elérhetetlen kategóriába tartozik, ennek ellenére mégis egyfajta légvárat építesz, amelynek semmi alapja nincsen, épp ezért nagyon könnyen összeomolhat. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amelyek elérésére valódi esély mutatkozik, s akkor sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerencsére nem hajt a tatár, időd annyi, mint a tenger, alaposan nézz körül, inspirálódj, kósolj bele mindenbe és higgy abban, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely valós boldogságot tartogat számodra!

HALAK (február 20-március 20)

Nem egyszerű problémával kell ma megküzdened, amelyhez minden erődre szükséged lehet. Mivel azonban borzasztóan tartasz attól, hogy nem sikerül egyedül pontot tenned a dolog végére, így körülnézel a környezetedben, hogy ki lehet a segítségedre ilyen szempontból. Gyakorlatilag nincs más választásod, egyzerűen muszáj lesz könnyíteni a lelkeden és tanácsot kérni, hisz a dolog teljesen rátelepszik az egész hangulatodra. Önmagadat megkímélendő, igyekezz mihamarabb lezárni a dolgot annak érdekében, hogy tovább tudj lépni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!