Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 15.: a Rákok igyekeznek diplomáciát gyakorolni, a Szüzek akaratlanul kerülnek kínos helyzetbe

Napi horoszkóp október 15.: a Rákok igyekeznek diplomáciát gyakorolni, a Szüzek akaratlanul kerülnek kínos helyzetbe
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 15.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmit próbál a környezetedből valaki rád kenni, amelyhez semmi közöd, mitöbb abszolút nem vagy érintett a dologban, épp ezért borzasztóan felháborít az, hogy megpróbál belerántani az egészbe. Ne hagyd tehát magad, állj a sarkadra és ha kell, határozottan nyomatékosítsd a környezetedben, hogy azért nem fogod elvinni a balhét, mert valaki jobbnak látja másra kenni az általa elkövetett hibát. Mielőbb tudatosítsd bennük, hogy te bizony nem az az ember vagy, aki minden körülmények között vásárra viszi a bőrét, csak azért, hogy népszerű legyen. Kizárólag azért vállalj felelősséget, amit elkövetsz, a többi nem a te dolgod!

BIKA (április 21-május 20)

Borzasztóan intenzív munkahetet zársz a mai napon, rendkívüli módon kimerített a sok feladat, amelyet teljesítened kellett, épp ezért itt az ideje, hogy letedd a nehéz terheket és átadd magad a hétvégének. Végezd el az utolsó simításokat azokon a projekteken, amelyeknek közeleg a határideje, majd akár home office-ban vagy, akár a munkahelyeden, zárd el egy fiókba, este rendelj egy pizzát és a szerelmeddel összebújva nézzétek a legújabb sorozatot, amely izgalmakban bővelkedik. Hidd el, attól, mert egy időre félreteszed a munkát és lehetőséget adsz magadnak a töltődésre, még semmi sem fog dugába dőlni!

IKREK (május 21-június 21)

Fontos célt tűztél ki magad elé, ám ebben a pillanatban igen-igen hézagos az eszköztárad ahhoz, hogy gond nélkül elérhesd. Mivel valamennyi tudás van benned ahhoz, hogy elindulj, épp ezért ne habozz, szedd össze magad és kelj útra, idő közben pedig érdemes feltérképezned, hogy ki a legmegbízhatóbb a környezetedben ahhoz, hogy a segítségedre legyen. Gondolkodj, taktikázz, igyekezz kihámozni minden apró részletből azt az üzenetet, mely a megoldókulcshoz szükséges. Ha mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, finoman és diplomatikusan utasítsd el őket, hisz neked nem mindenkire van szükséged, csupán arra az egyetlen emberre, akivel összefogsz a kitűzött célotok eléréséhez.

RÁK (június 22-július 22)

Van a környezetedben rendkívül irritálóan hat rád, egyszerűen minden megmozdulásával az agyadra megy. Ennek okán gyakorlatilag bármit mond, te azonnal felbosszantod magad még akkor is, ha nem valami oltári nagy blődséget mond éppen. Mielőtt azonban az ellenszenv vezérelne egy-egy helyzetben, inkább kerüld ki, ha pedig úgy érzed, hogy ez nem megy, akkor inkább intelligens emberek módjára nyeld le a békát és ne ugorj minden megszólalására. Hidd el, jobb a békesség!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta szituációba kerülsz, amelyben valaki képes mindenkin átgázolni, nem létezik számára semmiféle emberség, így te is az illető potenciális áldozatává válhatsz a céljai eléréséhez. Még mielőtt azonban ezt megtehetné, igyekezz egyértelműen tudatni vele, mennyire tisztességtelen eszközökkel próbál érvényesülni és ugyan lehet, hogy a célját eléri, de ezzel rengeteg álmatlan éjszakát okozhat később magának. Határozottan tedd világossá számára, hogy te bizony nem fogod hagyni, hogy valaki ilyen módon arasson győzelmet mások felett, hisz egyrészt ez nem verseny, másrészt pedig nem ezekkel az eszközökkel lehet ma érvényesülni. Többen vagytok egy ellen, fogjatok össze, hogy mindenképp megtanulja a leckét! Az nem lehet, hogy csak úgy, büntetlenül törtessen előre, mintha senki más nem létezne rajta kívül!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján akaratodon kívül, mások miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe, ami magyarázkodásra kényszerít, úgy érzed, mindenképp tisztáznod kell magad, nem hagyhatod, hogy egy ilyen ügy befolyásolja a rólad kialakított képet az emberek szemében. Szedd össze a gondolataid, állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, mi áll a háttérben. Ne legyél nagyon indulatos emiatt, hisz az életben előfordulnak ilyenek, amikor az ember akarva-akaratlanul szorul a sarokba. Ezek csak erősebbé és határozottabbá tesznek, épp ezért próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ebből is csak tanulhatsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valami nem a terveidnek megfelelően alakul, ami egyszerre ejt kétségbe és keserít el. Őszintén szólva fogalmad sincs, hol rontottad el, hogy vajon lehet-e még változtatni és jobb irányba terelni a dolgot, mégsem érdemes feladnod, hisz rengeteget dolgoztál azért, hogy ma ott tarts, ahol vagy. Vond le a megfelelő konzekvenciát, adj hálát a sorsnak, hogy újabb leckét adott, megtanítva arra, hogyan kell legközelebb ehhez hasonló szituációban cselekedni, hibátlan eredményt produkálva. Próbálj még egy kísérletet tenni arra, hogy visszahozd a győzelmet, amennyiben azonban nem látsz esélyt rá, abban az esetben keress inkább új kihívásokat, olyasmibe vágj bele, aminek teljesítéséhez megvan benned a megfelelő tapasztalat, hogy e negatív élmény után egy pozitívabbal gazdagodhass!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Teljesen ismeretlen dologban próbálhatod ki magad, melyben abszolút zöld fülűnek számítasz. Szerencsére akadnak a környezetedben olyanok, akik minden eszközükkel igyekeznek segíteni, meggyorsítani és megkönnyíteni számodra a folyamatot, amiért nagyon hálás vagy nekik. Akadnak azonban olyan személyek, akik ferde szemmel tekintenek törekvéseidre és minden lépésed bírálva próbálnak kioktatni. Mivel ez a fajta lekezelő stílus teljesen idegen számodra, ezért finoman és diplomatikusan igyekezz velük megértetni, hogy attól, mert jelen pillanatban nem értesz még valamihez tökéletesen, attól még te is ember vagy.

NYILAS (november 23-december 21)

Végre karnyújtásnyi távolságba kerülsz a célod elérésétől és ez roppant nagy boldogsággal tölt el. Rengeteg energiát és időt áldoztál ugyanis a dologra, nem kevés verejtéket hullajtottál érte, így joggal arathatod le most a sikert jelentő babérokat. Koccintanod azonban csak akkor ajánlott, ha már átszakítottad a célszalagot, hisz addig bármi történhet akár az utolsó centimétereken is, amikor kicsúszhat a lábad és akkorát eshetsz, hogy a végén elmarad a diadal. Éberen, nyitott szemmel járj és ne lassíts a tempóból, mert ezen most sok múlhat. Ha beértél, fújd ki magad, lazíts és nyugodtan dőlj hátra, hisz ezt a győzelmet már senki nem veheti el tőled! Szép munka!

BAK (december 22-január 20)

Egy abszolút bagatell vitából komoly konfliktushelyzet adódik közötted és egy kollégád között, a vita hevében pedig bántó dolgokat vághattok egymás fejéhez. Mivel azonban ebben a helyzetben te legalább annyira vagy ludas mint a másik fél, így ne akarj áldozatként kikerülni az egészből, mindenki sajnálatát kivívva ezzel, inkább vállald fel, hogy időnként elragad a hév és hajlamos vagy olyasmit kimondani, amit más esetben nem mondanál. Nem szégyen a bocsánatkérés, sőt! Ez azt is jelenti, hogy képes vagy felülemelkedni egy-egy szituáción és elismerni, ha hibáztál. Hidd el, ettől csak jobb emberré válsz majd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kivételes tehetséggel áldott meg a sors, amibe belekezdesz, az gyakorlatilag arannyá válik a kezedben. A környezeted csak ámul azon, hogy mire vagy képes, ami téged felbátorít és ösztönöz, hisz ezzel bebizonyosodik az, hogy érdemes valamibe annyi energiát fektetni, érdemes olyan sok időt áldoznod a gyakorlására, hisz a befektetett munka a hét utolsó munkanapján bőséges és zamatos gyümölcsöt terem. Légy óvatos, el ne bízd azonban magad, hisz a szerénység csak hozzátesz emberi értékeidhez!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapja van, gyakorlatilag majdnem minden feladatot sikerült befejezned, így hamarabb adhatod át magad a hétvégének. Használd ki ezt az égből pottyant szabadságot és keress olyan programot, amely mind lelkileg, mind pedig fizikailag is gatyába tud rázni egy kicsit. Ha nincs kedved egyedül tölteni a napot, keress egy jó barátnőt, akivel beültök egy hangulatos helyre ebédelni, ám előtte érdemes benéznetek a boltokba is a legújabb őszi kollekciókért, meglátod egy kis shopping, egy finom ebéd és egy nagy beszélgetés majd helyrebillent lelkileg és fizikailag egyaránt!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!