Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 2.: az Ikreknek kitartásra van szükségük, a Nyilasok segítőkészségüket csillogtathatják meg

Napi horoszkóp november 2.: az Ikreknek kitartásra van szükségük, a Nyilasok segítőkészségüket csillogtathatják meg
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 2.

KOS (március 21-április 20)

A nagy hajtás befejeztével végre van időd arra, hogy aprólékos részletességgel foglalkozz azokkal a dolgokkal is, amelyek valóban érdekelnek és nem feltétlenül tartoznak a kötelező teendők közé. Megnyugtat a tudat, hogy nem kell minden percet koncentrálással, görcsben töltened, felkészülve a váratlan helyzetekre is. Mivel minden nem fér bele a nap 24 órájába, ezért időnként szükséged van arra, hogy lejjebb adj a feladatokból és azokra a dolgokra is összpontosíts, amelyek felett általában elsiklasz, vagy felszínesen kezeled őket a hétköznapokban.

BIKA (április 21-május 21)

Minél inkább igyekszel valakivel megértetni valamit, annál inkább azt kell észrevenned, hogy kezded a saját értékrendedet is feladni, és mindent feláldozol azért, hogy meggyőzd az igazadról. Nem érdemes azonban eddig elmenni azért, hogy másokat a te oldaladra állíts, inkább el kell engedni az illető kezét. Hidd el, a kapcsolatotoknak sem használ, ha olyasvalamit próbálsz elmagyarázni, amit a másik egyszerűen nem hajlandó elfogadni. Vedd észre, hogy csak az idődet vesztegeted, ezért inkább minden harag nélkül lépj tovább. Fontos feladatok várnak még ugyanis rád, amelyek teljesítéséhez minden energiáidra szükség lesz!

IKREK (május 22-június 21)

Első nekifutásra nem sikerült megugranod azt a magasságot, amelyet célként tűztél ki magad elé, emiatt eléggé elkeseredsz és azon gondolkodsz, hogy feladod az egészet. Ha azonban betartod a fokozatosság elvét, illetve ha a körülményeket, a képességeidet és az eddig szerzett tapasztalataidat figyelembe véve alacsonyabbra teszed azt a bizonyos lécet, majdnem biztos, hogy elsőre sikerül átugranod anélkül, hogy levernéd. Buktatók vannak a pályán, de ha megtanulod helyükön kezelni a dolgokat, nem ütközöl olyan nehézségekbe, amelyek ellehetlenítenek!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmiről próbálod meggyőzni a környezetedet, amivel kapcsolatban soha nem fognak egyetérteni veled. Emiatt kakukktojásnak érzed magad, ám mivel büszkén vállalod a véleményedet, egyáltalán nem zavar, hogy kilógsz a sorból. Tudod, hogy minden ember önmagában érték, de az, hogy egy személyiség kiben milyen érzelmeket vált ki, igencsak szubjektív megítélés dolga. Pontosan emiatt nem érdemes olyanokat győzködnöd, akik a tiédtől nyilvánvalóan eltérő értékeket preferálnak. Higyj magadban és az álmaidban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mások folyton befolyásolni szeretnék a döntésed, hisz nem néznek ki annyit belőled, hogy önálló döntések meghozatalára is képes vagy. Épp ezért most eljött a megfelelő alkalom, hogy felállj és megmutasd mindenkinek azt, hogy Te is szuverén ember vagy, aki rendelkezik annyi öntudattal és logikával, hogy átlátja a dolgokat és észreveszi az ok-okozati összefüggéseket. Eddig sem volt szükséged arra, hogy valaki a kezed szorongatva vezessen az úton, hisz el tudtad dönteni, merre kell menned. Tisztában vagy azzal, hogy ha elhasalsz, neked kell a fájó sebekből tanulnod, de erről szól az Élet! Jó pap is holtig tanul!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az élet olyan szituációba kever, ahol komoly döntést kell meghoznod, de egyenlőre fogalmad sincs, mi tévő legyél. Nem számítottál arra, hogy bármelyik ujjad harapod, mindenképp fájdalmas lesz, hisz ez most nem csak rád lesz hatással, hanem a szeretteidre és a tágabb környezetben élőkre is. Bárhogy is döntesz, ügyelj arra, hogy ne csak a Te lelki épséged maradjon sértetlen, hanem másokon se kelljen átgázolnod. Ha minden szempontot aprólékos részletességgel megvizsgálsz és a döntés előtt figyelembe veszed őket, talán nem lesz annyira fájó senkinek. Ezt most meg kell tenned, de hidd el, utána sokkal könnyebb lesz a lelked!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindent mértani pontossággal elterveztél annak érdekében, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, rajtad kívülálló okok miatt azonban a vártnál jóval lassabb a tempó. Ám mielőtt még kétségbeesnél, hogy az egészet deficittel zárod, s ezért inkább lehúznád a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már eddig is. Annyi munka, energia és matekozás van benne, hogy ez nem sülhet el rosszul. Ne ijedj meg a szembejövő akadályoktól, csupán arra ügyelj, hogy biztos lábakon állj, el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, csak bízz magadban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki óriási szívességet kér tőled, amelyre szíved szerint azonnal nemet mondanál. Nem a segítőkészség hiányzik belőled, hanem túl nagy áldozatokkal járna az, ha valakiért úgy tennél valamit, hogy abból te gyere ki rosszul. Próbáld finoman, de logikusan elmagyarázni, hogy ezt most miért nem vállalhatod. Csak addig a pontig menj el, amíg nem kockáztatod, hogy más miatt a szakadékba zuhansz, de vigyázz arra is, hogy a másik se essen bele. Találjátok meg az arany középutat, s akkor mindenki számára elfogadható megoldás születhet.

NYILAS (november 23-december 21)

Mindenáron segíteni szeretnél valakin, nem tudod azonban, hogy pontosan mi az, amire a jelenlegi helyzetében a legnagyobb szüksége van. Kérdezd meg, miben állhatsz a szolgálatára, hogyan tehetsz érte bármit. Légy azonban óvatos! Csakis addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, s a határaid ne lépd túl egyetlen centiméterrel sem! Az illető így is értékelni fogja az érte folytatott küzdelmedet, és semmi szükség arra, hogy az áldozati bárány szerepét játszd el. Maradj azonban mindig ilyen segítőkész és az egekbe emelkedhetsz!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívül eredményorientált ember vagy és ezért képes vagy mindent bevetni a siker érdekében, ám ezúttal lassabban mennek a dolgok, mint azt megszoktad, és ezt igen frusztrálónak tartod. Attól azonban, mert egyetlen csettintésre nem oldódik meg minden, még nem kell csalódottan elkullognod. Kellő akaraterővel és kitartással a munkád meg fogja hozni a gyümölcsét. Ha viszont most feladod, soha nem fogod megtudni, milyen közel jártál már a célhoz! Bízz magadban és menj tovább!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Megeshet, hogy nem úgy reagálsz egy bizonyos helyzetre, ahogyan azt illem és a diplomácia szabályai megkívánják. Hirtelen felcsattansz ugyanis valamire, pedig a haragodat nem a rossz hír hozóján kellene kitöltened. Próbálj önuralmat gyakorolni, ne ugorj feleslegesen mindenre. Hallgasd meg nyugodtan az illetőt és gyorsan lépj tovább. Ne fuss felesleges köröket, mert csak önmagadat fárasztod vele, mást meg úgysem fog érdekelni a háborgásod. Lazíts és akkor nem fogsz olyan kényelmetlen helyzetbe kerülni, amikor neked kell majd magyarázkodni, elnézést kérni!

HALAK (február 20-március 20)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban folyamatosan azt érzed, hogy muszáj utánajárnod, mert akkor fogsz csak valamelyest megnyugodni, ha kiderül az igazság. A bizonytalanságnál mindenképpen jobb lesz, ha tisztázod a helyzetet, ám fel kell készülnöd arra is, hogy ennek számodra roppant kellemetlen következménye lehet. Minél inkább számítasz erre, annál kevésbé csalódhatsz. Egyébként az is lehet, hogy nem kellene neked ezzel az üggyel annyit foglalkozni Ha valaminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog derülni, s így talán nem szükséges annyira erőltetni a dolgot!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!