Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 17.: a Rákok túl sok feladatot vállalnak, a Szüzek ismeretlen terepen próbálnak boldogulni

Napi horoszkóp november 17.: a Rákok túl sok feladatot vállalnak, a Szüzek ismeretlen terepen próbálnak boldogulni

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzenetekkel szolgálnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 17.

KOS (március 21-április 20)

Valaki mindenáron szeretne megakadályozni a korábban kitűzött célod elérésében, azt szeretné ugyanis, ha nem te aratod le a babérokat, hanem ő lesz az, aki begyűjt minden elismerést. Mivel azonban te roppant céltudatos vagy, épp ezért ne hagyd magad kizökkenteni, a negatív és féltékeny embereket egyszerűen hagyd hátra, mert ők csak a hátrányodra válnak. Ha elég erős és magabiztos vagy, abszolút el tudod majd érni, hogy az illető belássa, teljesen felesleges köröket fut, nálad ugyanis semmit nem fog elérni! Csak fel ne add a küzdelmet!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasféle projekten kellene otthagynod a névjegyed, amely abszolút a felelősségteljes kategóriából való, épp ezért csapatban kellene tudnod jól működni ahhoz, hogy végül sikerrel abszolváljátok a dolgot. Mivel azonban több az erős, makacs személyiségjegyekkel bíró ember a csapatban, épp ezért jelenleg inkább az érdekek harca folyik, semmint céltudatos előrehaladás. Ezzel a macska-egér játékkal egyelőre nem-igen tudtok egyről a kettőre jutni, hiszen ha nem találjátok meg a közös nevezőt, akkor nemhogy nem tudjátok majd sikerrel zárni a projektet, de egyáltalán nem fogjátok tudni lezárni. Próbáld tehát észérvekkel megértetni a társakkal, hogy ezzel a hozzáállással semeddig nem tudtok eljutni, csupán azt éritek el, hogy az egész folyamat dugába dőljön. Ha elég meggyőzően tudsz érvelni, talán sikerül jobb belátásra bírnod mindenkit és végre az elvégzendő feladatra koncentrálhattok. Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Valakit mindenáron szeretnél meggyőzni egy olyan dologgal kapcsolatban, amely teljesen egyértelmű, az illető számára azonban valamiféle fekete lyuknak tűnik az egész. Ha túl sok energiádat emészt fel az, hogy jobb belátásra bírd, akkor talán nem is biztos, hogy megéri fárasztani magad és heroikusan küzdened azért, hogy a végén elmondhasd, neked volt igazad. Egyszerűen ha nem tudtok előrébb jutni, akkor lépj tovább és koncentrálj a magad dolgára. Vannak emberek, akiknek hiába magyarázol, az pont olyan, mintha a falnak beszélnél.

RÁK (június 22-július 22)

Annyi teendő szakadt a nyakadba a hét közepén, hogy abszolút fogalmad sincs, miképp fogod tudni sikerrel végrehajtani valamennyit. Ennek okán kétségbeesetten szaladgálsz szaladgálsz fel, s alá annak érdekében, hogy találj valakit, aki átvállal néhány teendőt, amelynek te neki sem álltál még. Az “addig takarózz, amíg a paplanod ér” közmondás tehát rád is érvényes, ne áltasd tehát magad azzal, hogy egyetlen nap alatt meg tudod váltani a Világot anélkül, hogy ne szenvedj semmiféle kárt belőle. Tanulj meg gazdálkodni az időddel és az energiáiddal!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta döntésre kényszerít az élet, amely jelentős befolyással lehet a jövődre, épp ezért ennek megfelelően kell A-t vagy B-t mondanod. Mivel a felelősség terhe kezd azonban összenyomni, épp ezért mielőtt teljesen összerogynál, érdemes mindent érvet és ellenérvet felsorakoztatnod és kimondanod a végszót, hisz teljesen rád telepszik az egész helyzet, minden felelősségével együtt. Bárhogy is döntesz azonban, ügyelj arra, hogy ne csak a te lelki épséged maradjon sértetlen, hanem másokon se kelljen átgázolnod. Ha minden szempontot aprólékos részletességgel megvizsgálsz és a döntés előtt figyelembe veszed őket, talán nem lesz annyira fájó senkinek. Ezt most meg kell tenned, de hidd el, utána sokkal könnyebb lesz a lelked!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Eddig ismeretlen terepre tévedsz, egyáltalán nincs tapasztalatod abban, amibe kezdtél. Emiatt egyenlőre fogalmad sincs, hogy fogod a küldetést abszolválni. A bizonytalankodás és egyhelyben toporgás helyett azonban jelöld ki az útirányt, mert így soha nem fogod megtudni, a tanösvényen mész-e, vagy továbbra is a zavarosban halászol. Hidd el, ha elegendő önbizalmad van és bízol a képességeidben, az első buktatók után pontosan tudni fogod, hova nem szabad lépned ahhoz, hogy elérd a kitűzött célod.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az a fajta ember vagy, aki önfeláldozásáról és önzetlen segítőkészségéről híres a környezetében. Ezúttal is bebizonyosodik, hogy jókor vagy jó helyen, hisz olyan segítséget nyújtasz, amelyet nem sokan tennének meg másokért. A szeretteid roppant hálásak neked, mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük teszel, téged azonban soha nem az érdekek vezérelnek. Egyedülálló önzetlenséged mellett ne feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasmire vállalkozol, amiben nincs akkora rutinod, mint a környezetednek, de mivel szereted a kihívásokat, könnyen igent mondasz. Kérj segítséget másoktól, ne félj a kalandtól, hisz csak az indulásnál kell egy nagy légvétel, utána minden megy majd a maga útján. Ne szégyelld, ha segítségre szorulsz eleinte, ha már belejössz, nagyon fogod élvezni a dolgot! Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, de ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

NYILAS (november 23-december 21)

Mostanra fogyott el a végtelennek hitt türelmed, valaki ugyanis teljesen átlépj a toleranciaküszöbödet anélkül, hogy észrevenné. Neked azonban nem kell innentől kezdve disztingválnod és udvariaskodó köröket futnod. Mondd ki, ha ellenérzésed van valakivel vagy valamivel kapcsolatban, mert úgy érzed, agyonnyomnak vele, esetleg nem értenek a szép szóból. Egészen idáig messziről próbáltad elkerülni ezeket a helyzeteket, időnként azonban az élet akaratlanul is belesodor ezekben a szituációkba a te hozzájárulásod nélkül is. Az pedig már csak rajtad múlik, hogy miképp kezeled őket!

BAK (december 22-január 20)

Elhatároztad, hogy megteszel egy bizonyos lépést, amelyet már régen meg kellett volna tenned. Most minden úgy néz ki, hogy végre alkalmasak a körülmények a cselekvésre, amit hosszú ideje csak halogatsz. Eddig vártál a megfelelő pillanatra, ami most úgy néz ki, eljött. Mindent csinálj úgy, ahogyan eltervezted, hisz a fejedben régóta megvan már, s a tervet csupán át kell ültetned a gyakorlatba. Indulj tehát, míg van lehetőséged befolyásolni az események végkimenetelét!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepén szorít a határidő, épp ezért igyekszel mindent úgy szervezni, hogy be tudd fejezni az összes folyamatban lévő feladatodat. Ne akarj azonban eszeveszett kapkodással megoldani semmit, hisz nagyobb lesz az esélye annak, hogy orra buksz. Épp ennek elkerülése érdekében próbáld rendszerbe foglalni valamennyi feladatodat és mindent szépen, egymás után végezz el. Elég lesz az időd, felesleges tehát kapkodni!

HALAK (február 20-március 20)

Mások folyton fogni szeretnék a kezedet, nem hisznek ugyanis abban, hogy önállóan is képes vagy az általad kitűzött célokat elérni, mindenképp kell tehát valaki a hátulról megtámaszt. Eljött tehát az idő, amikor meg kell mutatnod mindenkinek, hogy képes vagy a saját öntudatoddal és logikáddal átugrani az eléd gördülő akadályokat, illetve hogy átlátod a dolgokat és észreveszed az ok-okozati összefüggéseket. Ne hagyd elnyomni magad! Mutasd meg, milyen fából is faragtak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!