Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 1.: a Kosoknak jókor érkezik a segítség egy bizonyos ügyben, a Halak racionálisan gondolkodnak

Napi horoszkóp november 1.: a Kosoknak jókor érkezik a segítség egy bizonyos ügyben, a Halak racionálisan gondolkodnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Mára is fontos üzenetet küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 1.

KOS (március 21-április 20)

Akkor toppan be egy rég nem látott ismerősöd, amikor nem számítottál rá. Az igazat önmagadnak megvallva azonban éppen jókor érkezett, mert tanácsra szorulsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Régóta vívódsz, tele vagy kérdésekkel és most nagyon bízol benne, hogy ez az ember hozta meg a válaszokat és ő ad majd neked elegendő lendületet ahhoz, hogy végre döntésre juss. Ne terhelj rá minden felelősséget, mert eredendően nem azért érkezett, hogy megoldja a gondjaid, de ha már itt van, nyugodt szívvel kérhetsz tőle segitséget!

BIKA (április 21-május 21)

A teljesítményedet tekintve örökké elégedetlen vagy magaddal, éppen ezért hajlamos vagy az önvádra. Ha valami nem sikerül, rendszerint te vagy az első, aki vállalja emiatt a felelősséget. Ez nagyon nemes dolog, ám egy idő után csupa görcs lesz az életed, mert folyton arra koncentrálsz majd, nehogy hibázz. Hidd el azonban, földi halandóként te sem vagy tökéletes, te is tévedhetsz! Ha valami nem úgy sül el, ahogyan szeretted volna, rá se ránts, igyekezz javítani, amit lehet, de nem kell kétségbeesetten bűntudatba menekülnöd, hiszen bármilyen hihetetlen, mások is melléfognak néha!

IKREK (május 22-június 21)

Egy számodra közeli ember kifejezetten ad a véleményedre, és ezúttal is a tanácsodra van szüksége. Te nagyon szívesen segítesz, légy azonban óvatos, mert nem vagy részese az általa megélt szituációnak, így nem biztos, hogy helyes következtetésekre tudsz jutni. Majd a másik fél meghozza a döntést, nem kell magadra vállalnod ezt a terhet is, hiszen nem vagy képes obkektív módon megítélni a helyzetet, ezért minek is okoznál magadnak álmatlan éjszakákat emiatt?! Mondd el, amit gondolsz, de azt is tedd hozzá, hogy nem jársz az ő cipőjében, éppen ezért nem vagy képes helyette meghatározni, mi a helyes út!

RÁK (június 22-július 22)

Nehezen viseled az egy helyben álldogálást, szeretnéd felkavarni kicsit az állóvizet és ehhez most jött el a legmegfelelőbb pillanat, mérlegeld azonban a kockázatokat. Nem mindenki fog azonban örülni a váltásnak, hisz a szeretteid féltenek mindentől, ami a károdra lehet, ám igyekezz az értésükre adni, hogy pontosan tudod, mit csinálsz, s ha elhasalsz, az a te bajod lesz! Ne késlekedj, cselekedj, egyszer élsz, miért ne használnád ki a kínálkozó lehetőséget?! Amennyiben valóban szükségét érzed a változásnak, és biztos is vagy a dolgodban, mondd ki, amit kell, de azért ne hozz meggondolatlan döntéseket!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mielőtt komoly döntést hozol, érdemes megnézni és áttekinteni mind a pozitív, mind pedig a negatív oldalát a dolognak. Lehet, hogy olyan szempontokat fedezel fel a gondolkodás közben, amelyek alapjaiban változtatják meg a helyzetet és megkönnyítik az elhatározást. Arra azonban vigyázz, hogy semmiképpen ne vessz bele a részletekben, mert akkor késő lehet és elszalaszthatod a lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszakopogtatni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy tűnik, valamiben nem tudsz egyetérteni egyes emberekkel egy bizonyos dolgot illetően, emiatt parázs vitába keveredsz, és kezdenek az indulatok elszabadulni. Mielőtt azonban végérvényesen elromlana a helyzet, érdemes mérlegelned, hogy megéri-e tönkretenni mindent. Ha már rengeteget dolgoztatok, időt és energiát nem kímélve fáradoztatok valamin, ne tegyétek kockára mindazt, amit eddig elértetek. Próbáljatok zöldágra vergődni egymással, kössetek kompromisszumot. Hidd el, érdemes közös nevezőt keresni és legalább egy időre félretenni az indulatokat, így ugyanis sokkal élvezhetőbb – és sikeresebb – lesz a munka!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár körülötted mindenki kételkedik abban, amit kigondoltál, s mindenáron próbálnak lebeszélni róla, te mégis pontosan tudod, hogy helyesen cselekszel, mert nyomós okod van arra, hogy azt csináld, amit elterveztél – és azzal is tisztában vagy, hogy senki másnak nem ártasz vele, mert a saját bőrödet viszed a vásárra. Azonban légy óvatos! Senki nem fogja a kezedet, ezért ha megbotlasz, nem is lesz, aki felsegítsen! Alaposan gondolj át minden egyes lépést, mielőtt átkelsz a folyón, mert nem tudhatod, milyen mély a víz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Komoly felelősséget tesznek a válladra, amire egyáltalán nem számítottál a hosszú hétvége első napján. Az emiatt érzett frusztráció teljesen rányomja a bélyegét a hangulatodra és a közérzetedre, ami a környezetednek is feltűnik. Hidd el, attól, mert minden szembejövőn megpróbálod levezetni a benned lévő feszültséget, nem lesz jobb a helyzet, maximum magadra haragítasz számodra fontos embereket. Tekints úgy a problémára, hogy neked ezt most mindenképp meg kell oldanod, zárd ki a külvilágot és csak erre koncentrálj! Hidd el, ha nem puffogsz egyfolytában, rá fogsz jönni, hogy nem is olyan megoldhatatlanul a feladat. Igyekezz mihamarabb letudni a dolgot, így felszabadultan, lelkiismeretfurdalás nélkül alhatsz majd éjszaka! Minden csak hozzáállás kérdése!

NYILAS (november 23-december 21)

Eljött a nap, amire vártál, hiszen ma végre zamatos gyümölcsöt terem az a fa, amit jó régen elültettél és szorgalmasan gondoztál. Nem volt hiábavaló az ebben fektetett munka, megérte az alaposság, a kitartás, az sok-sok áldozat, amit vállaltál. Mutasd meg másoknak is, hogy milyen nagyszerű eredményeket lehet elérni, ha valamit nagyon szeretne az ember! Csak így tovább, mindig maradj ilyen, mert ezzel a hozzáállással még sokra viheted!

BAK (december 22-január 20)

Olyan döntés előtt állsz, amit ugyan régen meg kellett volna már hoznod, ám egészen idáig megpróbáltad a fejedet a homokba dugni, s elodázni a dolgot hogy ne kelljen szembenézned a nehézségekkel. Mivel azonban te is tudod, hogy a végsőkig nem húzhatod, így még azelőtt érdemes a sarkadra állni, s egyszer és mindenkorra kimondani, amit gondolsz, mielőtt még nem lesz késő! Igyekezz tehát döntésre jutni még akkor is, ha ez egy fájdalmas dolog, s ha az érzelmeid mást diktálnak. Hidd el, tonnákkal könnyebb leszel utána! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem is foglalkoznál vele, hiszen megítélésed szerint sok más dolog van, amire koncentrálhatnál ehelyett. Mivel azonban valaki megbízott vele, te pedig elvállaltad, jobb, ha mégis előveszed az ügyet, időt áldozol rá és mihamarabb letudod az egészet. Ha húzod az időt, annál később szabadulsz, s folyamatosan a fejedben motoszkál majd a gondolat, hogy mégis csináldon kellene valamit. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha teljesíted, amit ígértél. Nyugtasd meg a lelkiismeretedet, mert senki nem szeret bűntudattal élni!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívüli tudatossággal és racionalitással tekintesz a folyamatban lévő ügyeidre, szeretnéd ugyanis, ha a lehető legjobb kimenetele lenne mindennek. Útközben azonban könnyen akadhatnak kisebb-nagyobb akadályok, melyeket muszáj lesz megugranod ahhoz, hogy a tervek szerint alakuljon a vége. Ne félj megküzdeni ezekkel a bizonyos akadályokkal, hisz ha rendelkezel annyi tapasztalattal, hogy ne jelenthessen gondot az, hogy odaállj és minden erődet bevetve legyőzd őket, ezzel önmagadnak is bizonyíthatsz. Nincs lehetetlen, csak lehet, hogy ez most tovább tart egy picivel, mint a többi terved!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!