Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 29.: az Oroszlánok könnyen konfliktushelyzetbe keveredhetnek, a Mérlegeknek pozitív tapsztalatszerzésben lehet részük

Napi horoszkóp március 29.: az Oroszlánok könnyen konfliktushelyzetbe keveredhetnek, a Mérlegeknek pozitív tapsztalatszerzésben lehet részük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 29.

KOS (március 21-április 20)

Rengeted energiádat emészt fel az, hogy folyamatosan topformában szeretnél teljesíteni, nem tudsz egyetlen pillanatra sem kikapcsolni, hisz attól tartasz, hogy ebben az esetben odavész minden, amit eddig belefektettél. A maximalizmus nemes tulajdonság, ám arra érdemes mindenképp ügyelned, hogy ne lépd át a saját határaidat, hisz te sem vagy robot, az energiatartalékaid abszolút végesek és amennyiben teljesen lemerülsz, abban az esetben dugába dőlhet minden eddig befektetett munka. Adj lehetőséget magadnak a töltekezésre, a pihenés ugyanis legalább annyira fontos, mint a siker folyamatos hajtása!

BIKA (április 21-május 20)

Bizonyítani szeretnéd valakinek, hogy mennyire fontos számodra, ezzel azonban csak azt éred el, hogy udvari bolond módjára bukdácsolsz, helyenként nevetségessé téve önmagad is. Ne akarj mindenáron elismeréseket szerezni, ne akarj egy álarcot magadra erőltetni annak érdekében, hogy a másik mosolyogjon és elhiggye, mennyire szereted, ehelyett érdemes önmagadat adnod minden helyzetben. Az önazonosság ugyanis a legfontosabb tulajdonság egy kapcsolatban, hisz egy szerepet folyamatosan nem lehet hitelt érdemlően eljátszani a nap 24 órájában. Add tehát magad, kedveskedj, figyelj a másikra, szerezz neki apró gesztusokkal örömet, de semmiképp ne indulj neki a Himalájának, ha tériszonyod van!

IKREK (május 21-június 21)

Nem nagyon mersz új dolgokba vágni, annyi megpróbáltatáson mentél keresztül az utóbbi időben, hogy az igazat magadnak megvallva semmi másra nem vágysz, csak békére, nyugalomra és kiszámíthatóságra. Ez az érzés abszolút nem alaptalan, hisz nem véletlenül fáradtál el lelkileg, pontosan azért történt, mert tonnányi terhekkel küzdöttél. Épp ezért itt az ideje annak, hogy egy kicsit befelé figyelj, hogy megpihenj, hogy csak és kizárólag önmagadat helyezd előtérbe annak érdekében, hogy ne fogyj el teljesen lelkileg. Ne foglalkozz azokkal, akik mindenféle ügybe próbálnak belerántani, mindenkivel közöld határozottan, hogy elnézést, de betelt a naptárad!

RÁK (június 22-július 22)

Valahogy mindig az a célod, hogy másokon túlteljesíts, meg vagy győződve arról, hogy mindenben neked kell elől állnod, igazi vezető-típus vagy, te vezeted a népet a bozótosban, egyetlen pillanatra sem engeded ki az irányítást a kezedből. Így azonban a lehető legnagyobb felelősséget teszed magadra, ahelyett, hogy megtanulnál időnként lazítani és az életedet egy kissé felhőtlenebbül élni. Hidd el, attól, mert időnként átengeded a vezetést másnak, még semmi nem lesz elveszve, mi több megláthatsz ezáltal más lehetőségeket is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Azért keveredhetsz könnyen konfliktushelyzetbe a mai nap folyamán, mert nem vagy hajlandó egy olyan dologban engedni a másik félnek, amelyben nem látsz semmiféle lehetőséget, csakis a bukást. Ezt próbálja számon kérni rajtad a másik fél, amennyiben azonban teljesen meg vagy győződve az igazadról és nem alaptalanok a kételyeid, abban az esetben mindenképp állj ki az álláspontod mellett és ne engedd, hogy bárki bármit rád erőltessen. Nem vagy már kétéves kisgyerek, nem kell tehát mások kezét fognod az úttesten!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akarva-akaratlanul is abba a hibába esel, hogy folyamatosan másokhoz hasonlítgatod önmagadat, az eddig elért eredményeidet, az életed minőségét. Ennek köszönhetően szinte állandó elégedetlenség gyötör, megállás nélkül azon jár az eszed, hogyan lehetnél még jobb, mivel tehetnél szert a legkönnyebben az életszínvonalad emelésére. Roppant fárasztó azonban az, hogy egyfolytában taktikát módosítasz, hogy mindenféle lovakat megpróbálsz meglovagolni, érthető módon kezdesz besokallni ettől az állandó vesszőfutástól. Állj meg tehát és gondolj bele: nincs két egyforma sors, nincs két egyforma életút, mindenkinek végig kell járnia a sajátját ahhoz, hogy tapasztalatot és élményeket gyűjtsön. Amennyiben tehát nem akarod folyamatosan mások életét élni, mások útját járni, itt az ideje, hogy elfogadd a sajátodat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai napon abszolút pozitív tapasztalatszerzésben lehet részed, olyan helyzetben siet ugyanis valaki a segítségedre, amelyben úgy tűnt, senkire nem számíthatsz. Pontosan akkor érkezett azonban a segítség, amikor már nem is gondotad volna, hogy bárki megragadná a kezed. Légy hálás az illetőnek és biztosítsd róla, hogy ő is bármikor, bármilyen helyzetben számíthat rád, minden tőled telhetőt meg fogsz tenni azért, hogy segíthess neki. A zsúfolt, rohanással teli életedben jól esik rájönnöd, hogy vannak még ilyen, kivételes kapcsolatok, amelyek az önzetlenségről és odaadásról szólnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Csalódnod kell valakiben, aki ígéretet tett neked, de egyetlen másodpercig nem tartotta be, most pedig üres magyarázkodásokkal ámít. Ne kertelj, mindenképp tudasd az illetővel, hogy nem tartod korrekt eljárási módnak azt, hogy bevitt az erdőbe és ott próbál magadra hagyni. Ugyan a te helyzeteden már nem segít, de legalább a lelkednek könnyebb lesz az, hogy elmondhattad a véleményedet. Igen borsos árat fizettél, de egy életre megtanulhattad, hogy sosem érdemes másokra várnod, hisz mindenki a saját gesztenyéjét kapargatja! Próbálj önállóbb lenni!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha szívesen lógnád el a mai napot, szívesen adnád át magad a semmittevésnek, erre azonban -te is tudod- a leghalványabb esélyed sincsen, hisz feladatok tömkelege várja, hogy tökéletesítve legyen, hogy korrigáld az esetleges hibákat és kitöröld a porszemeket a gépezetből. Nincs ugyan nagyon ínyedre az, hogy nem az általad vágyott dolgokkal foglalkozol, ám hidd el, ha a prioritási sorrendben előreveszed a kötelességeidet, kevésbe lesznek álmatlanok az éjszakáid az előtted álló hétvége során. Ha mindennek pont kerül a végére, sokkal felszabadultabb leszel annál, mintha folyamatosan azon járna az eszed, hogy vajon ki fog majd számon kérni az el nem végzett munkáért!

BAK (december 22-január 20)

Régóta tervezgeted a jövődet, olyasmibe szeretnél belevágni, ami semmiképp nem lesz sétagalopp, valamilyen oknál fogva azonban ebben látod a nagy kiugrási lehetőséget. A környezeted nincs ugyan elragadtatva az általad felvázolt jövőképtől, úgy érzik, nincs benned annyi tehetség, hogy meg is valósíthasd, ám neked nem a kishitű emberek támogatására van szükséged! Elsősorban önmagadban kell hinned ahhoz, hogy sikeres lehess, ám nem árt a számodra hitelt érdemlő személyek álláspontját is kikérni, hasznos tanácsokat kaphatsz ugyanis, hogy miképp kellene nekivágnod a nagy útnak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai nap folyamán vártatlanul kell döntést hoznod, mindenféle felkészülési lehetőség nélkül kell úgy feltenned a pontot az i-re, hogy nem kapsz gondolkodási időt. Ez a hirtelen rád szakadt teher meg is ijeszt egy pillanatra, hisz nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy ilyen gyorsan cselekedj, általában jól meg szoktad rágni a falatot, mielőtt lenyeled. Ám erre most nincs idő, mi több arra sem, hogy ezen filozofálj, épp ezért légy vakmerő, mondd ki, amit a női megérzésed sugall és lépj tovább. Ne emészd megad később azon, hogy esetleg másképp kellett volna döntened, ez is te vagy, ezt is te mondtad ki, fogadd el magad és azt a tényt, hogy képes vagy felnőttként állást foglalni!

HALAK (február 20-március 20)

Nehezebb kihívással igyekszel megbirkózni, az eddigiekhez képest több energiát kell azonban mozgósítanod ahhoz, hogy teljesíthesd a küldetést, te pedig lemerülni látszol. Ezen a ponton érdemes tehát megfontolnod, hogy segítséget kérsz valakitől, aki egy kis lendületet adhat a táv további részének abszolválásához, nem számít gyengeségnek ugyanis az, ha belátod, hogy egyedül nem fog menni. Keress tehát olyasvalakit, aki készséggel áll majd a rendelkezésedre, ám mindenképp érdemes azt a személyt kiválasztanod, aki nem kéri majd kamatos kamatokkal vissza azt, amit adott. Dönts megfontoltan a siker érdekében!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!