Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 27.: a Bikák különleges tehetséggel bírnak, a Bakok kitűzik a következő céljukat

Napi horoszkóp március 27.: a Bikák különleges tehetséggel bírnak, a Bakok kitűzik a következő céljukat
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes időt szánnod a horoszkópodra, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 27.

KOS (március 21-április 20)

Hozzá nem értésed okán feszélyezve érzed magad egy bizonyos helyzetben, úgy érzed, teljesen egyedül vagy, nem tudsz mit kezdeni a szituációval. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nő a dolog, érdemes segítséget kérned. Keress egy nálad hozzáértőbb személyt és kérdd meg, hogy avasson be a rejtelmekbe. Hidd el, sokkal kisebb szégyen az, ha keresel valakit, aki ért hozzá, mintsem takarítani a sok repeszt, amit a hibáidból adódó bomba robbanása hagy majd hátra! Ha már Te is otthonosabban mozogsz a helyzetben, sokkal élvezhetőbbé válik, de addig is a tanulásé a főszerep!

BIKA (április 21-május 20)

Kivételes tehetséggel rendelkezel ahhoz, hogy képes legyél bizonyos helyzetben fölényes győzelmet aratni. A környezeted emiatt meglehetősen nagy elismeréssel tekint rád, hisz nekik nem biztos, hogy lett volna elegendő bátorságuk ahhoz, amihez neked még gondolkodnod sem kellett. Büszke lehetsz magadra, de légy óvatos, ne szállj el túl messzire, bölcsebben teszed, ha inkább arra koncentrálsz, hogy másoknak is átadd a tudásodat, megadva ezzel a lehetőséget arra, hogy ők is elérjék a hegy csúcsát! Ezt most kipipálhatod, de ne engedd el a gyeplőt, keress új motivációt, hogy ismét jeleskedhess!

IKREK (május 21-június 21)

Nem osztod a többiek véleményét egy bizonyos helyzetben, emiatt úgy érzed, kinéznek a társaságból. Ne akarj senkit meggyőzni, fogadd el, hogy másoknak különbözik a véleményük, de csak azért, mert ferde szemmel tekintenek rád, ne legyen rosszabb a kedved, s ne add fel az elveidet. Gondold végig, kinek és mit mondasz, mert a nézetkülönbségek vitákat szülhetnek, s csak mérgezik az emberi kapcsolatokat. Vállald bátran önmagad – az álláspontoddal együtt, és örülj annak, hogy más vagy, mint a többiek. A szürke egerek között van végre egy színes egyéniség is!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan szituáció adódik, amikor mindenki az általad dobott mentőövet várja. Mivel óriási a felelősség rajtad, igyekezz az ehhez mért legnagyobb komolysággal állni a helyzethez. Készíts ütős tervet, vonj be mindenkit, aki hadra fogható és együtt oldjátok meg a problémát. Bízz magadban, hisz a Te vezényleteddel és tudásoddal nem lehet gond ennek az akadálynak a legyőzése sem! Ha sikerült mindent a régi kerékvágásba állítani, méltóképp ünnepeljétek meg a győzelmet, egyúttal próbáld megértetni a többiekkel, hogy legközelebb óvatosan araszoljanak a szakadék szélén, mert nem tudhatják, hol kezdődik a mélység!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Te vagy az a személy, aki általában a békebíró szerepét játssza egy-egy konfliktushelyzetben. Az egyszerűség azonban képes téged is kiakasztani, ezúttal pedig egy hasonló szituációba kerülsz. Borzasztóan kiakaszt, hogy nem tudod valakivel megértetni, mi a mondanivalód lényege, miközben ugyanis Te észérveket sorakoztatsz fel, ő csupán végletekben gondolkodik, nem hagyja magát meggyőzni. Épp ezért egyáltalán nem biztos, hogy megéri felesleges köröket futni és olyasféle vitákba belemenni, amelyek a meddő kategóriába tartoznak. Egyszerűen engedd el és lépj tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egyelőre bizonytalan vagy a terveiddel kapcsolatban, nem tudod, hogy melyik úton indulj el ahhoz, hogy a kitűzött célod a lehető legkevesebb buktatóval elérd. Akad azonban valaki a környezetedben, aki nálad jóval több tapasztalattal rendelkezik és önzetlenül megosztja veled azt, hogy mit érdemes csinálnod, merre érdemes indulnod ahhoz, hogy a végén biztosan elérd a célod. Hallgass rá, hisz mivel neked fogalmad sincs arról, milyen fába vágod a fejszéd, így mindenképp hasznodra fog válni az, amit tanácsként mondanak. De vigyázz, hogy kire hallgatsz! Akadnak majd a környezetedben bőven hamis próféták, akik csak arra hajtanak, hogy megakadályozzanak a terveid megvalósításában! Téged ez ne tántorítson el egy pillanatra sem, de tudd, hogy kivel és mit osztasz meg!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valami, amit vakmerően bevállaltál, túl nagy falatnak bizonyul számodra, az első lépések után ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy nem tudsz megbirkózni a feladattal. Nem szégyen bevallani, hogy Te is bizonyos korlátok között mozgó, halandó ember vagy, egész nyugodtan kérj tehát segítséged nálad tapasztaltabb emberektől, hisz így tudod megtanulni Te is a dolgok csínját-bínját! Csak olyan személyek segítségét kérd ki, akik nem zsákba macskát árulnak és valóban értenek ahhoz, amit csinálnak! Idővel csukott szemmel is tudni fogod, merre kell menned!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában nem vagy az az ember, aki a bolhából elefántot csinál, de az az érzésed, hogy ezúttal olyan szituációba keveredtél, amikor muszáj a problémát a helyén kezelni és nem lehet azt a szőnyeg alá söpörni. Állj oda határozottan, vállald a felelősséget azért, amiért kell és gondolkodj megoldáscentrikusan. Ha azt látják rajtad ugyanis, hogy tenniakarás van benned, elnyerheted a bizalmat és nem fognak beleszólni abba sem, hogy mit miért csinálsz. Ne hagyd magad befolyásolni, egyszerűen józan ésszel gondolkodva oldd meg a helyzetet. Ne csinálj sem kisebb, sem nagyobb gondot abból, ami egyébként is van!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy számodra jelentőségteljes szituációban nem nagyon tudod, mit tegyél, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyi fajta, különöző állásfoglalást hallasz, így rá kell jönnöd, csak is Te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek, szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, mit csinálj. Ez a Te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

BAK (december 22-január 20)

Végre sikerült megfogalmaznod magadnak, hogy mik a céljaid, mi az, amiben ki tudnál teljesedni. Ezt a környezeted nem feltétlenül fogadja kitörő örömmel, de téged a bizalmatlanság ne tántorítson el attól, hogy elindulj a boldogságod felé vezető úton. Fegyverkezz fel önbizalommal, kitartással és akaraterővel, mert nagy szükséged lesz rá ahhoz, hogy saját magadnak és a körülötted élőknek is be tudd bizonyítani, miféle szuper erő és tudás rejlik benned! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy ideje azon morfondírozol, vajon a megfelelő helyen vagy-e a jelenlegi életedben. Akárhogy is gondolkodsz, nem vagy biztos abban, hogy hosszútávon jót tesz neked, ha a helyzetben maradsz. Amennyiben úgy érzed, változtatnod kellene, ne késlekedj! Gondold végig, hogyan tudnál mihamarabb pontot tenni a dolog végére és ha megtalálod a megoldást, mindenképp változtass! Ha ugyanis sokáig így maradsz, a jelenlegi formában, csak bele fogsz savanyodni az egészbe. Cselekedj, amíg lehet!

HALAK (február 20-március 20)

Szüntelenül és fáradhatatlanul próbálsz a környezeteddel megértetni valamit, de sajnos be kell látnod, hogy a széllel szemben futsz. Nem akarják megérteni az álláspontod, épp ezért nem is fogadják el, semmilyen szempontból. Tégy egy utolsó kísérletet arra, hogy az általad logikusnak vélt vonal mentén haladva megértesd velük a Te szemszögedből vizsgálva a dolgot. Aki még ezek után sem érti, az soha nem is fogja, épp ezért kár a gőzért. Menj és járd a saját utad, a többiek pedig majd boldogulnak valahogy!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Kép

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Kép

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Kép

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tele van a fiók páratlan zoknikkal? Ezekre használhatod őket!

Ne dobd ki a párját vesztett zoknikat, hiszen többféleképpen is újrahasznosíthatod őket otthon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!