Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 13.: a Bikáknak érdemes foglalkozniuk a mentális egészségükkel, az Oroszlánok kissé bizonytalan helyzetbe kerülnek

Napi horoszkóp március 13.: a Bikáknak érdemes foglalkozniuk a mentális egészségükkel, az Oroszlánok kissé bizonytalan helyzetbe kerülnek
A nap cikke

3 csillagjegy, aki akkor is a párjával marad, ha az megcsalja őt: a végsőkig kitartanak

Ők bizony képesek szemet hunyni még a megcsalás felett is.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 29.: a Bikák átlátnak a szitán, a Mérlegek végre a célegyenesbe fordulnak

A hónap utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Olvasd el!

8 híres pár, aki meglepő módon újra egymásra talált egy csúnya szakítás után

Felmelegítve csak a káposzta jó – tartja a mondás. De vannak bizonyos dolgok, helyzetek, amikor felülíródik ez az állítás.

Olvasd el!

8 világsztár, aki a saját unokatestvérével házasodott össze

Legyünk őszinték! Soha nem tudhatod, ki fogja megdobogtatni a szívedet, vagy ki kísér végül az oltárhoz.

Olvasd el!

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 13.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján valakivel szorosabbra fűzheted a kapcsolatodat, még akkor is, ha eddig úgy érezted, kicsit távol áll tőled. Érdemes azonban mélyebben belegondolnod, milyen élményeket és izgalmakat rejthet hosszú távon a dolog, ülj le, térképezd fel, mik a szándékai, mennyire lehet komolyan venni, mennyire megbízható és mik azok a közös érdeklődési körök, amelyek mindkettőtöket lázba hoznak és lekötnek. Hidd el, megéri, legalább az ismerkedést, hisz személyében vagy egy hosszabb távú barátról, vagy egy jövőbeni szerelemről szól a dolog!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sok stressz ért az utóbbi időben, olyan, számodra lelkileg jelentősen megterhelő dolgokkal is foglalkoznod kellett, amely nem csak mentálisan, de fizikailag is nagyon lefárasztott, érzed, hogy nem sokáig bírod már, cérnavékony kötélen egyensúlyozol. Ezeket a jeleket érdemes komolyan venned, és komolyan foglalkozni a mentális egészségeddel. Mindenképp szánj időt arra, hogy valakivel beszélsz a téged nyomasztó problémákról, illetve keresel magadnak olyasfajta örömforrásokat, amelyek lelkileg építenek. Ne agyalj sokat, ne gondold túl a dolgokat, egyszerűen lazíts és menj tovább az utadon!

IKREK (május 21-június 21)

Nagy volumenű megbízatást kapsz a hét első napján a feletteseidtől, amelyhez nem érzed magad mentálisan elég erősnek jelen pillanatban. Épp ezért nem tudod, hogyan utasítsd vissza, hogy ne tűnj munkakerülőnek. Talán ha észérvekkel megpróbálod meggyőzni a főnököd, erre a feladatra bizony más, erősebb, edzettebb, tapasztaltabb személyt bízzon meg, nem kerülsz m a végén kellemetlen helyzetben és nem kell olyanért felelősséget vállalnod, amihez már az elején sem volt egy csepp közöd sem. Jobb az elején tisztázni magad, mint utólag magyarázni a bizonyítványod!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívül ingoványosnak érzed a lábad alatt a talajt ahhoz, hogy magabiztosan menj végig az akadálypályán. Borzasztóan frusztrál az, hogy nem tudod, mi fog történni, úgy érzed, egyszerűen nincs ráhatásod az események alakulására. Attól, mert neked ez a megérzésed, még korántsem biztos, hogy ez valóban így van, azon is múlik ugyanis a dolog, hogy miként tudod te, magad alakítani a szituációt. Épp ezért a kompetenciahatáraidon belül igyekezz mindent kihozni a helyzetből és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, hogy jól gyere ki ebből a dologból is! Légy erős és magabiztos, abból nem lehet baj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az a személyiség vagy, aki mindig minden helyzetben a biztosra megy, nem szereted a váratlan helyzeteket, nem is igazán tudsz megfelelően reagálni, ha nem várt bonyodalom adódik. A hosszú távú boldogulásod érdekében azonban meg kell tanulnod adekvátan, az adott helyzetnek megfelelő magatartást tanúsítani, hiszen könnyen meglehet, hogy enélkül kellemetlen szituációba sodródhatsz. Igyekezz tehát tanulni mindenből annak érdekében, hogy azután a megszerzett tapasztalatok birtokában a jövőben könnyedén, gond nélkül győzd le az élet minden szokatlan fordulatát. Fogadd el, hogy a valóság időnként felülírja a terveidet és meglehet, hogy el kell hagyni a biztonsági zónádat ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján elég nehéz küldetéssel szembesülsz, melyről fogalmad sincs, miképp fogod abszolválni. Emiatt legszívesebben neki sem indulnál, más választásod azonban nincsen, mint venni egy nagy levegőt és a legjobb tudásod szerint helyt állni. Szedd össze magad, készíts gyorsan egy használható tervet és vágj bele a dologba. Kétségtelen, hogy sokkal egyszerűbb lenne hátat fordítani az egésznek és elkullogni, de a saját önbecsülésed miatt se add fel ilyen könnyen, törekedj arra, hogy megtaláld a megoldáshoz vezető utat! Ha nem így cselekszel, akkor a végén te is nagyon csalódott leszel és mások előtt is megremeg a hitelességed!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kifejezetten frusztrál, ha mások kényszerhelyzetekbe hoznak, amikor saját akaratodon kívül kell számodra veszélyes dolgokba belemásznod, amikbe önmagadtól biztosan nem mennél bele. Időnként azonban vannak szituációk, amelyek sajnos nem neked kedveznek, mégis el kell fogadnod és túl esni rajta minél hamarabb annak érdekében, hogy ne frusztrálhasson ez a tudat. Próbálj kihívásként tekinteni a helyzetre úgy, hogy újabb élménnyel gazdagodhatsz, ne feltétlenül csak a rossz oldalát nézd. Ne gondolkodj sokat, ugorj fejest a kalandba, mert egyrészt nincs választásod, másrészt pedig minél tovább hezitálsz, annál nehezebb lesz az indulás!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan dologra szánod rá magad a hét első napján, amit már régóta tervezgetsz, de egészen eddig nem volt benned semmiféle motiváció, hogy meglépd. Amennyiben összeszeded minden akaraterődet és a feladatra koncentrálsz, ezúttal biztosan nem hasalhatsz el, pontosan tudod, mit kell majd tenned, hogy semmilyen porszem ne kerülhessen a gépezetbe. Legyél azonban résen, készülj fel a váratlan helyzetekre is annak érdekében, hogy szükség esetén gyorsan és hatékonyan tudj cselekedni. Profi vagy, most sem lehet semmi gond!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján teljes elánnal veted bele magad a munkába, abszolút hatékonyan dolgozol, simán lehagyod a többieket, így jó eséllyel előbb végzel majd a feladataiddal is. Egészen lenyűgöző a teljesítmény, amit produkálsz, érdemes azonban óvatosabbnak lenned, hisz nem egy rövidtávfutó-versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen munkát adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatokat csak azért, hogy előbb szabadulj, inkább tartson tovább a munka, de legyen kifogástalan. Hidd el, te is sokkal nyugodtabban fogsz aludni!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki roppant magasra teszi a lécet veled szemben és gyakorlatilag elvárja tőled, hogy engedelmes bárányként kövesd az utasításait. Mivel azonban önállóan gondolkodó személyiség vagy, épp ezért nem kell igent mondanod mindenre, csakis olyasmibe engedd magad belerángatni, ami még a számodra is a teljesíthető küldetések közé tartozik, természetesen mindezt a saját elhatározásod szerint. Határozottan mondj nemet annak, aki a lehetetlent kéri, hiszen miért okoznál saját magadnak nehéz pillanatokat, miközben mások uralkodási vágyát táplálod?!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utolsó simításokat végzed egy bizonyos dolgon, amelyen már elég régóta dolgozol, a hét első napján azonban kiderül, hogy az egész nem jó, úgy, ahogy van. Ez az első pillanatban érthető módon iszonyúan dühös vagy, a másodikban elkeseredett, a harmadikban pedig fogalmad sincs, hogyan tovább. Mivel azonban eddig rengeteg fáradtságot és energiát áldoztál rá, te is tudod, hogy nem hagyhatod veszni a dolgot. A kezdeti düh és csalódás után tehát szedd össze magad, állj fel és gondolkodj megoldás centrikusan. Egyszerűen nincs más választásod, ezt a helyzetet mihamarabb meg kell tudnod oldani, épp ezért nézd meg, hol és hogyan kellene változtatnod rajta, hisz az eddigi munkád ne vesszen kárba. Nem lehetetlen, csak hinned kell magadban!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasminek kerítesz a szokásosnál nagyobb feneket a hét első napján, aminek nincs különösebben nagy jelentősége, számodra az valamilyen oknál fogva mégis rendkívül sokat jelent. Amennyiben azonban visszafogod magad és megpróbálod racionálisan értékelni az ügyet, rájöhetsz, hogy nem olyan volumenű a probléma, amit ne lehetne könnyűszerrel megoldani, minden attól függ, miképp tekintesz az ügyre. Amennyiben megoldáscentrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, nem lesz legyőzhetetlen az akadály! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Napi horoszkóp március 1.: a Bikák új ismeretségre tehetnek szert, az Oroszlánok sodródnak az árral

A csillagok a hónap első napjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: 10 énekes, aki a Megasztárban tűnt fel először, és azonnal megszerette az egész ország

Nem minden énekes, zenész tud felmutatni ismert és befolyásos családot, akik segítségére lehetettek volna a híressé válásban.

Kép

Ez a 3 perces gyakorlat csökkenti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát, és még a stresszel is elbánik

Kutatók érdekes eredményre jutottak egy gyakorlatsor kapcsán, amit csak 3 percig kell végezni.

Kép

24 megkerülhetetlen sci-fi, amit látnod kell

Végre megérkezett a mozikba a Dűne: Második rész, de ha valaki szereti a sci-fi műfaját, ezeket a klasszikusokat is mindig érdemes újranézni.

Kép

A fogyásod is gátolhatja, ha nem figyelsz erre: 4 táplálékkiegészítő, amivel soha ne vegyél be magnéziumot

TikTok-on pörgött fel egy videó, amelyben egy nő elmondta, 20 kilót fogyott, mert így szedte a magnéziumot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!